- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
300₺’nin sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ayda 1000₺ ile geçinmeye çalışan öğrenci başka
Ayda 10000₺ maaş alan çalışan biri için başka
Ben olsam hibe ederdim birşey demeden. Çünkü çalışıyorum. Benim için çocuklarımla dışarıda bir yemek parası bu miktar. Ama başka bir ailenin aylık doğalgaz masrafı da olabilir.
Siz karar vereceksiniz...
Kizlar selam
Kardesimle bi yere gitmistik parasi çıkışmadı ben odedim (300 tl)
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?
Evet kardesimKardeş dediniz di mi? Yanlış anlamadım.?
kardeşiniz sonuçta.bazen durumu iyi olan birinin karşısındaki de paraya muhtaç olmayınca aklına gelmiyor böyle şeyler. bir daha bir şey olduğunda da siz ona ödetirsiniz.Fazla bi onemi yok yani elzem degil. Aslinda onun durumu benden cok cok daha iyi. Kenarda birikimim bile yok oyle diyim. Ama darda da degilim çalışıyorum
Evet kardesim
İnsan kardeşine verdiği üç kuruşun hesabını yapmamalı bence.
Tabi ki Oz kardesim 2 yas kucuk bendenkardeşim derken lafın gelişi değil gerçekten kardeşiniz değil mi?
Kizlar selam
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?
Kizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?