• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borcu geri ister misiniz(küçük meblag)

Cevabım ne durumda olursa olsun istemem istemedim de bu güne kadar 300-500 abla kardeşle yüzgöz olunacak mevzular değil ama benim hayatımı etkiliyorsa maddi manevi bir dahaki sefere durumumun olmadığını beni mazur görmesini söylerim ne ben kırılırım ne de o kırılır

Iste ilk msjda bunu yazmadim galiba ondan yanlis anlasildim. Ben az kazaniyorum onun durumu cok cok iyi...bunu istemiycem zaten yuzum tutmaz asla

İsteme ama verme de alışkanlık yapmış. Benimki beni ne kadar çarptı anlatsam😱 borcuna hiç sadık olmayan bir kardeşim var ve ben utanmadan defalarca ona yüklü miktarda borç verdim ama borç olarak gören sadece benim🤷‍♀️ Sanırım 10 yılda kendimi zora sokarak onun için çektiğim kredi faizleriyle vs parça parça toplamda 150 bin olmuştur🤷‍♀️ evet salağım söylemenize gerek yok :KK51:
Hiç para alabildiniz mi peki

Iste benzer durumlar. Ben sizin kdr yuk altina girmedim tabi ki. Siz baya bi borca girmissiniz. Benim demek istedigim.su ; bazi mesajlarda da yazdim ben cok az kazaniyorum onun durumu yerinde. Nereye gitsek parasi cikismaz hep benden gidiyor. O da farkinda devamli isteyemiyor artik
Bu hatayı ben yaptım maalesef dayanamıyorum ama kimsenin yapmasını istemem. Senin meblağ çok düşük ama ufak ufak tırtıkladıydınız düşünüyorsan verme

Kardesinizin durumuna bagli. Ogrenci mi calisiyor mu? Sizin aylik geliriniz ne kadar? Ben olsam kardesime borc vermem,ihtiyaci kadarini cebine koyarim hatta o istemeden. Ama calisiyorum birkac bin liranin lafi olmaz.

Kardesinizin durumuna bagli. Ogrenci mi calisiyor mu? Sizin aylik geliriniz ne kadar? Ben olsam kardesime borc vermem,ihtiyaci kadarini cebine koyarim hatta o istemeden. Ama calisiyorum birkac bin liranin lafi olmaz.

Benim aylik gelirim 1200 tl ( part calisiyorum is bulanadigim icin) onun cok iyi bir meslegi var 2 evi var, 35 yasinda evli

Iste benzer durumlar. Ben sizin kdr yuk altina girmedim tabi ki. Siz baya bi borca girmissiniz. Benim demek istedigim.su ; bazi mesajlarda da yazdim ben cok az kazaniyorum onun durumu yerinde. Nereye gitsek parasi cikismaz hep benden gidiyor. O da farkinda devamli isteyemiyor artik
ben sızı cok ıyı anlıyorum , acaba bılerek mı yapıyor bunu uzerınde paramı tasımıyor yanınızdayken

Kardeşimse ihtiyacım yoksa istemem abilerimin bana veridigi paralarla araba alınırdı heralde :27: ha zamanında ben çalışırken onların ihtiyacı olduğunda bende çok karşılamışımdır

Para tasimaz o 20 tl falan tasiyo. Birine 300 tl odemesi gerekiyodu bi alışverişe gitmistik orda istedi
Hmm anladim ne desem bilemedim. İhtiyaciniz coksa isteyin ama,bir dahaki sefere yaninizda para varsa da yok deyin. Siz dara dusmeyin diye soyluyorum. Belki ozellikle yapiyordur

Hmm anladim ne desem bilemedim. İhtiyaciniz coksa isteyin ama,bir dahaki sefere yaninizda para varsa da yok deyin. Siz dara dusmeyin diye soyluyorum. Belki ozellikle yapiyordur

Parayi istemiycem ama bi daha da ustumde yok diycem sanirim. Cunku sk sk bana ve anneme boyle yapiyor

Back