- 30 Kasım 2019
- 12.051
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi Crazypinkpink
İster miyim bilmem ama borç adı altında verdiysem vermesini umarım.Vermiyorsa birdaha kardeş dahi olsa dikkat ederim.Kendi bunu düşünebilmeli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin gibi abla düşman başına bu nedir insanın kardeşine harcadığında gözü kalır mı mahçup olmuş iban almış da böyle de dört gözle beklenmez bahsettiğiniz para da para olsa da açtığınız konuya değseydi bariKizlar selam
Kardesimle bi yere gitmistik parasi çıkışmadı ben odedim (300 tl)
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?
Sizin gibi abla düşman başına bu nedir insanın kardeşine harcadığında gözü kalır mı mahçup olmuş iban almış da böyle de dört gözle beklenmez bahsettiğiniz para da para olsa da açtığınız konuya değseydi bari
Kardeşime borç vermem normal veririm kardeşime ölürüm ben ne borcu bizim ailede asla borç durumu olamaz kardeşime milyonlar veririm
aile arasında asla borç meselesi görmedim ilginç
gidip aileme sarılayım
Bak bak konuşma tavırlarına bak şu cevapla iyice gerçek yüzünüz ortaya çıktı bu nasıl abla kardeşlik ya gözümüze mi geldi iki ev biriktirseydiniz siz yapamadınız diye insan kardeşine verdiği üç kuruşun da lafını yapmaz istediğim konuya da yorum yapma hakkım var beğenmiyorsanız görmezden gelirsinizOnun durumu benden cok daha iyi 2 tane evi var benim kenarda birikmişim bile yok. Sizin gibi yorumcu esas dusman basina. Hadi bakin isinize
Yoo işsiz biriyim :) ben gönül zenginliğinden bahsettimSizin cok paraniz var demek ki
Sen kendin cok iyi mi yorum yapiyosun. Sen kimsin de benim ablaligima dil uzatırsın. Seviyeyi dusuren sensin. Git su konudan derhalBak bak konuşma tavırlarına bak şu cevapla iyice gerçek yüzünüz ortaya çıktı bu nasıl abla kardeşlik ya gözümüze mi geldi iki ev biriktirseydiniz siz yapamadınız diye insan kardeşine verdiği üç kuruşun da lafını yapmaz istediğim konuya da yorum yapma hakkım var beğenmiyorsanız görmezden gelirsiniz
Yoo işsiz biriyim :) ben gönül zenginliğinden bahsettim
Verdim ama geri beklemedim ha o verdi ama ben kabul etmedim konu buydu :) zaten kardeşim para istese borç olarak adlandırmam :)) ama gururlu olduğu için geri vermek ister :) merak etme iban atacak kadar hiç düşmedimE nasil borc veriosun o zaman? Borc vermeden havadan yorum yaptin desene
Oldu canım derhal paşam (!)Sen kendin cok iyi mi yorum yapiyosun. Sen kimsin de benim ablaligima dil uzatırsın. Seviyeyi dusuren sensin. Git su konudan derhal
Verdim ama geri beklemedim ha o verdi ama ben kabul etmedim konu buydu :) zaten kardeşim para istese borç olarak adlandırmam :)) ama gururlu olduğu için geri vermek ister :) merak etme iban atacak kadar hiç düşmedim
Oldu canım derhal paşam (!)
Kendime göre yapıyorum beğenmezsen okumazsın bu kadar net seviyeyi düşürenin kim olduğu şu an çok açık
Aynı şey başıma geldi komşuma 250 lira verdim kaç ay oldu vermedi bende ev hanımıyım sıkıştım isteyemedim sonra mecbur msj attım hemen ertesi gün 100 lirasını verdi kalanını ne zaman verir bilmiyorum. Ben isteyince 100 de olsa çıkartıp verdi neden benim istememi bekledi varsa p kadar niye vermedi üzüldüm açıkçası para için değil de yaptığınaKız bu borç verenlerin geri isteyememesi beni çok üzüyor ya, borcu veren utanıyor borçlu olan utanmıyor. Istese suç oluyor istemese kazık...
Sorgulamadım görünen köyü söyledim zaten hangi konuda olacağımı da sana danışmıyorum çünkü sen kimsin ki danışayım ? Forum bütün üyelere açık iyi ya da kötü eleşiri kabul edemiyorsan konu açmazsın açarsan da üye olan herkesin yorum hakkı var kimse de beni bundan alıkoyamaz ayrıca alıntı yapıp cevap hakkı vermezsen cevap almazsınSen nasil bir abla oldugumu sorgulayamazsin..simdi git burdan
Belki birikiminden veriyor.E nasil borc veriosun o zaman? Borc vermeden havadan yorum yaptin desene ne de olsa senlik bisey yok