Borçlu bir erkeği beklemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzenim 3 senedir çalışıyor, askerliği bitti, borcu yok aylık 4500 lirayla evlensem geçinemem diyor ev almaya çalışıyor.
Konu sahibinin sevgilisi ise 320 bin liralık borcu ödeyecek, babasının emekliliğini tamamlayacak, kızkardeşinin düğününü falan ödeyecek üstünede kendi düğününü yapıp evlenecek hey gidi hey
Duy inanma
Evlenseniz bu borcu ödeyen tek kişi siz olursunuz gibime geliyor.

Evlendikten sonra ev aldık yeri geliyor kendi evimin borcu batıyor,darluyor kaldiki adamın ne olduğu belirsiz borçlarıyla uğraşayım. İşi yok,olacakmı belli değil. Olsa bile sıfırdan hazırda olanı mı ödeyecek,size bir hayat kurmak içinmi borçlanacak? Uzaklaşın.

Bu mesajı okuyamayacağınızı biliyorum (hesabınız pasif) ama yine de yazayım ben sizin doğru yola gideceğinize inanıyorum. Bu kadar sayfayı olur da bir iyiliğimiz dokunur diye yazdık, en son karar size ait elbette.

Emin olmak için aklınıza takılan bazı zor soruları kendisine sorarsınız, kafanızda kararınız iyice otursun. Siz sorgulayıcı olursanız su akar yolunu bulur zaten.

50 yaşına geldiğinde anca evlenir o adam.

çok zor soru bence, fiyuv. evlilik dediğin iyi gün, kötü gün için. ben olsam biraz o adamda 350 bin kazanma, borcunu çat at kapatma, maddi manevi kendini yıllar içinde geliştirme potansiyeli var mı onu da düşünürdüm. kendim için değil yani, adamın parasında gözüm olmaz da, en azından kendini toparlamaya gücü yeter mi bir düşünürdüm. nice işsiz ve üniversiteyi 8-9 yılda bitirememiş erkek arkadaşım var ancak çok hırslılar ve bir gün bir şey olacaklarını hissediyorum örneğin. bu adamda da bu ışık varsa ben biraz gözü karartabilirdim.

sevgili arkadaşım. neden yalnızca eşinin gelirini hesaplıyorsun ki? bence biz kadınlar da çalışıp evin kalkınmasına destek olmalıyız. yazık değil mi eşlerimize. hem durumunuz daha iyi olacaktır. örnek olarak siz de istediğiniz şeylere kendi geliriniz ile ulaşabilirsiniz. ancak, bundan rahatsız olmak gibi bir ihtimaliniz varsa, bu polis arkadaş ile evlenmeyin bence. çok sorun yaşama ihtimaliniz var gibi duruyor.

Ve kuskusuz parasizligin cilesini en cok kadin ve cocuklar cekiyor. Üstüne "bilerek geldin" diye laf yer

Evin tapusunu alacak... İşsiz
Ailesinin kredisini ödeyecek...işsiz
Devlete borcunu ödeyecek...işsiz
Bacılarını everecek...işsiz
Size bilmem kaç liralık altın yapacak...işsiz
Düğün dernek eşya ev...işsiz

Ya bu adam işsiz. Sanki şuan düzenini kurmuş da ödemeye başlamış gibi bir planlar hayaller. Dua etsin ki o babasına kardeşlerine yardım edeceğim diye onlardan yardım alacak duruma gelmesin. Çünkü işsiz anlıyor musun

Arkadaş polis değil sadece başvurmuş

Sevgilim bir de tek erkek iki de kızkardeşi var . Aslında ben sadece şimdiki borçlar nasıl biter diye düşünüyorum ama herkesin dediği şey gelecekte de yeni borçlar türeyecegi
2 kardeşini de evlendirir o

İki yıl da dava sonucu beklemiş, bi işin ucundan tutmamış. Ev kedisi gibi oturmuş 2 yıl yahu.

Polis olması da imkansız görünüyor bana. Bir kere askerlikten atılma biri peşin peşin elenir. Artı yaşı dolmak üzere. Planlar hep adamın polis olması üzerine ama durum bu yani

Aýnen...sevgilin hiç kaç yıldır işsiz..hiç iş bakmadı mi?bu süre zarfında ne yaptı?işsiz adamı ailenle tanıştıramazsın

Ay bir şey daha yazacağım yine duramadım sjdkskd
Ben yıllardır borç ödüyorum.
Bekarken da ödüyordum, evlendim 3 sene olacak hala ödüyorum.
Krediler hava da uçuşuyor.
Daha ev kredisi çekeceğiz ama eşime bu son dedim.
Eğer bir kredi daha çeker ödersek seni vururum dedim
Eşimi de seviyorum deli gibi ama artık tıkandım gitmiyor beynim borç ödemeye.
Kendim için çalışıp yemek istiyorum.
Benim gibi olma.

Ayrıl gitsin.

Polis olması da imkansız görünüyor bana. Bir kere askerlikten atılma biri peşin peşin elenir. Artı yaşı dolmak üzere. Planlar hep adamın polis olması üzerine ama durum bu yani

zaten hep olmayan maas uzerine hayaller daha egitimdeyken kredi cekilmis araba alınmış subay olsaymış 7 8 bin maas alacakmış. dava sonucu beklenmis kredi odenmemiş arabda satilmis bu arada parası yok ortada. polislige basvurmus kabul edilirse 6 bin maas alacakmış bu arada biriken borclari odeyip babayı emekli edip evlerinin tapusunu alacakmis. Ha bir de konu sahibine 150 200 binlik masrafla dugun yapacakmış.

Adam 29 yasında 2 yıldır evde oturuyor subaylıga donmek icin dava sonucu bekliyor krediyi odemiyor borclar dağ oluyor hala olmayan maasla babasını emekli etme evin tapusunu alma derdinde.

Nereden tutsan elinde kalan bir adam.

Biz de aynı durumdayız ama hiç yoktan kimseyi beslemedik agopun kazı gibi, kendi s.çtığımızı temizliyoruz. Bu bile zorumuza gidiyor.

Biz de aynı durumdayız ama hiç yoktan kimseyi beslemedik agopun kazı gibi, kendi s.çtığımızı temizliyoruz. Bu bile zorumuza gidiyor.

Yoruluyor çünkü insan.
Her şeyden kısıyorsun.
Ben ilk sene kuaföre bile gidemedim borçlar yüzünden.
Artık sürekli olunca şuan iyi de kazansam ödemek istemiyorum.
Kredi lafına bile tahammülüm yok.
Bir de sevgilimin kocam da değil, babasının borcunu ödeyip emekli edeceğim.
Şuan kp dese borcum var onu bile ödemem.
Şuan eşimin bile borcunu ödemem.

6-7 yıl yüksek miktarlar da borç ödemek ciddi yürek ve sabır ister.

Adamdaki kadere bak yav. Babasi ayri duduklemeye calisiyor,bacilar ayri,sevgilisi ayri. Hic bir yerden yuzu gulmemis garibin. Jigololuk yapsa anca biriktirir o parayi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…