Tüm yorumları okuyorum size asla öfkelenmiyorum aksine mantığımi kullanamadığım bu durumda yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Kafamda ne yapacağıma dair bir şeyler oluştu ve yapacağım da herkese tekrardan teşekkür ediyorum mesajları elimden geldiğince yanıtladim ama yanıtlayamadiklarima da teşekkür ederim çok fazla mesaj var . Konuyu kapatmak istedim ama ayarlardan bulamadım da .
50 yaşına geldiğinde anca evlenir o adam.Benim kuzenim 3 senedir çalışıyor, askerliği bitti, borcu yok aylık 4500 lirayla evlensem geçinemem diyor ev almaya çalışıyor.
Konu sahibinin sevgilisi ise 320 bin liralık borcu ödeyecek, babasının emekliliğini tamamlayacak, kızkardeşinin düğününü falan ödeyecek üstünede kendi düğününü yapıp evlenecek hey gidi hey
Duy inanma
Evlenseniz bu borcu ödeyen tek kişi siz olursunuz gibime geliyor.
Benim kuzenim 3 senedir çalışıyor, askerliği bitti, borcu yok aylık 4500 lirayla evlensem geçinemem diyor ev almaya çalışıyor.
Konu sahibinin sevgilisi ise 320 bin liralık borcu ödeyecek, babasının emekliliğini tamamlayacak, kızkardeşinin düğününü falan ödeyecek üstünede kendi düğününü yapıp evlenecek hey gidi hey
Duy inanma
Evlenseniz bu borcu ödeyen tek kişi siz olursunuz gibime geliyor.
120000 tl az para mi?onun ödenmesi bile yıllar alır...Zaten kendi borcu olsa neyse o 120bin falan ödenir de ailenin borçları , emeklisi cartı curtu derken borç gidip 324e dayanıyor
sevgili arkadaşım. neden yalnızca eşinin gelirini hesaplıyorsun ki? bence biz kadınlar da çalışıp evin kalkınmasına destek olmalıyız. yazık değil mi eşlerimize. hem durumunuz daha iyi olacaktır. örnek olarak siz de istediğiniz şeylere kendi geliriniz ile ulaşabilirsiniz. ancak, bundan rahatsız olmak gibi bir ihtimaliniz varsa, bu polis arkadaş ile evlenmeyin bence. çok sorun yaşama ihtimaliniz var gibi duruyor.
İki yıl da dava sonucu beklemiş, bi işin ucundan tutmamış. Ev kedisi gibi oturmuş 2 yıl yahu.Arkadaş polis değil sadece başvurmuş
2 kardeşini de evlendirir oSevgilim bir de tek erkek iki de kızkardeşi var . Aslında ben sadece şimdiki borçlar nasıl biter diye düşünüyorum ama herkesin dediği şey gelecekte de yeni borçlar türeyecegi
İki kardeş doğurur, onları bile evlendirir.2 kardeşini de evlendirir o
İki yıl da dava sonucu beklemiş, bi işin ucundan tutmamış. Ev kedisi gibi oturmuş 2 yıl yahu.
Aýnen...sevgilin hiç kaç yıldır işsiz..hiç iş bakmadı mi?bu süre zarfında ne yaptı?işsiz adamı ailenle tanıştıramazsınEvin tapusunu alacak... İşsiz
Ailesinin kredisini ödeyecek...işsiz
Devlete borcunu ödeyecek...işsiz
Bacılarını everecek...işsiz
Size bilmem kaç liralık altın yapacak...işsiz
Düğün dernek eşya ev...işsiz
Ya bu adam işsiz. Sanki şuan düzenini kurmuş da ödemeye başlamış gibi bir planlar hayaller. Dua etsin ki o babasına kardeşlerine yardım edeceğim diye onlardan yardım alacak duruma gelmesin. Çünkü işsiz anlıyor musun
Polis olması da imkansız görünüyor bana. Bir kere askerlikten atılma biri peşin peşin elenir. Artı yaşı dolmak üzere. Planlar hep adamın polis olması üzerine ama durum bu yani
Biz de aynı durumdayız ama hiç yoktan kimseyi beslemedik agopun kazı gibi, kendi s.çtığımızı temizliyoruz. Bu bile zorumuza gidiyor.Ay bir şey daha yazacağım yine duramadım sjdkskd
Ben yıllardır borç ödüyorum.
Bekarken da ödüyordum, evlendim 3 sene olacak hala ödüyorum.
Krediler hava da uçuşuyor.
Daha ev kredisi çekeceğiz ama eşime bu son dedim.
Eğer bir kredi daha çeker ödersek seni vururum dedim
Eşimi de seviyorum deli gibi ama artık tıkandım gitmiyor beynim borç ödemeye.
Kendim için çalışıp yemek istiyorum.
Benim gibi olma.
Ayrıl gitsin.
Biz de aynı durumdayız ama hiç yoktan kimseyi beslemedik agopun kazı gibi, kendi s.çtığımızı temizliyoruz. Bu bile zorumuza gidiyor.
Adamdaki kadere bak yav. Babasi ayri duduklemeye calisiyor,bacilar ayri,sevgilisi ayri. Hic bir yerden yuzu gulmemis garibin. Jigololuk yapsa anca biriktirir o parayiEvin tapusunu alacak... İşsiz
Ailesinin kredisini ödeyecek...işsiz
Devlete borcunu ödeyecek...işsiz
Bacılarını everecek...işsiz
Size bilmem kaç liralık altın yapacak...işsiz
Düğün dernek eşya ev...işsiz
Ya bu adam işsiz. Sanki şuan düzenini kurmuş da ödemeye başlamış gibi bir planlar hayaller. Dua etsin ki o babasına kardeşlerine yardım edeceğim diye onlardan yardım alacak duruma gelmesin. Çünkü işsiz anlıyor musun