Ben olsam en cok buna takılirdım.Neden bunu yasadigini,ne yaptigini öğrenmek gerek.devlete niye borçlu?
subaylıktan elenmek nasıl oluyor? ne yapmış elenmiş?
bunu iyice öğrendiniz mi?
dünyanın en itici şeyi nedir diye sorsalar çalışmayıp evde oturan erkek derim. biz de yıllarca dayımı çektik böyle. üniversiteyi bahane etti 30 küsür yaşına geldi hala mezun olmadı. neymiş mezun olamıyormuş alttan dersi varmış. sorsan öğrenci ama okula gitmiyor, derse girmiyor. iş aramıyor işe girmiyor çünkü öğrenci. bütün gün anneannemle tv izliyor, kadın programlarına bakıyor. hiçbir işin ucundan tutmuyor. bir tarafını büyütüyor. senelerce annem yüzünden bir arada yaşadık onunla. koskoca herifi besledik. bu yüzden bende nefret sebebidir. en sonunda kurtulduk, taşındık başka düzen kurduk. 3 kuruş emekli maaşı alan annesiyle yaşıyor şimdi. hala çalışmıyor. babasından aldığı harçlıkla fatura falan ödüyormuş. sevgilisi var evlenecekmiş vs. o sevgilide zerre kadar akıl yok. umarım evlenirler de yenge hanım bunun tembelliği yüzünden 1 sene içinde boşar. çok doluyum işe yaramaz erkeklere karşı. arada sosyal medyada orda burda denk geliyor öyleleri, ne iş yapıyorsun diyorum, çalışmıyorum, gönlüme göre iş yok falan diyor ya da okulu uzattım falan diyor anında kaçıyorum.İki yıl da dava sonucu beklemiş, bi işin ucundan tutmamış. Ev kedisi gibi oturmuş 2 yıl yahu.
Paşamın keyfi yetsin diye beklersen zaten, ohooo. Bunların bir de '' Efendim, kadının yeri evidir, iş bırakmıyorlar, aslan gibi erkekler yuva kuramıyor eve ekmek götüremiyor. '' diyen versiyonları var. Bahanenin bu kadarı. Bir de '' Biz erkenden hayata atılayım derken okuyamıyoruz, kızlar mis gibi babasının evinde rahat rahat ders çalışıyor, okuyor, atanıyor. '' diyen var, ağzına kürekle vurulmalık.dünyanın en itici şeyi nedir diye sorsalar çalışmayıp evde oturan erkek derim. biz de yıllarca dayımı çektik böyle. üniversiteyi bahane etti 30 küsür yaşına geldi hala mezun olmadı. neymiş mezun olamıyormuş alttan dersi varmış. sorsan öğrenci ama okula gitmiyor, derse girmiyor. iş aramıyor işe girmiyor çünkü öğrenci. bütün gün anneannemle tv izliyor, kadın programlarına bakıyor. hiçbir işin ucundan tutmuyor. bir tarafını büyütüyor. senelerce annem yüzünden bir arada yaşadık onunla. koskoca herifi besledik. bu yüzden bende nefret sebebidir. en sonunda kurtulduk, taşındık başka düzen kurduk. 3 kuruş emekli maaşı alan annesiyle yaşıyor şimdi. hala çalışmıyor. babasından aldığı harçlıkla fatura falan ödüyormuş. sevgilisi var evlenecekmiş vs. o sevgilide zerre kadar akıl yok. umarım evlenirler de yenge hanım bunun tembelliği yüzünden 1 sene içinde boşar. çok doluyum işe yaramaz erkeklere karşı. arada sosyal medyada orda burda denk geliyor öyleleri, ne iş yapıyorsun diyorum, çalışmıyorum, gönlüme göre iş yok falan diyor ya da okulu uzattım falan diyor anında kaçıyorum.
Allah aşkına kapanıyorsa lütfen kapatın yalvarırım WhatsApp hattına da yazdım olmuyor dediler . Bakın yalvarıyorumMune üye konuyu kapatmak istiyormuş.
Aslında kimsenin bir kötülüğü yok. Vicdansızlık merhametsizlikle alakası yok. Herkes senin gözünü açmaya çalışıyor. Bu adam güvenilmez adamın teki. Daha olmayan parasıyla ailesine yatırım yapmayı düşünürken seni mutlu edebilir mi sence?Ya surda derdimizi açtık salak salak yorumlar boyla . Dalga geçecek bir bok mu var afedersiniz şu dalga geçenlere lafım kesin artık yorum yapmayın . ( İnsan gibi yorum yapanları tenzih ediyorum onlardan Allah razı olsun ) şu bir tarafi ile gülenler salak salak espriler yapanlar inşallah aynı dertle sinanmazsiniz. Konuyu silemiyorum kapatamiyorum bilsem hiç acmazdim ama kesin artık susun tamam mı benim derdim bana yeter ne vicdansız ne merhametsizsiniz de dalga geçip gülebiliyorsunuz Allah'a havale ediyorum
Gelir kapatırlar yahu, ne bu sinir? Gerçeği anlatmak için 1 yıl sinsi sinsi bağlanmanı bekleyen sevgiline sakla bu sinirleri. Bizim senle ne derdimiz olur, senden alacağımız ne var ki?Allah aşkına kapanıyorsa lütfen kapatın yalvarırım WhatsApp hattına da yazdım olmuyor dediler . Bakın yalvarıyorum
Adamdaki kadere bak yav. Babasi ayri duduklemeye calisiyor,bacilar ayri,sevgilisi ayri. Hic bir yerden yuzu gulmemis garibin. Jigololuk yapsa anca biriktirir o parayi
Gelir kapatırlar da sildiğiniz mesaj geri gelir. İki düşünüp bir yazın bir dahakineAllah aşkına kapanıyorsa lütfen kapatın yalvarırım WhatsApp hattına da yazdım olmuyor dediler . Bakın yalvarıyorum
Çok sayfa var konuda buraya kadar okudum sadece ama size yazmak istedim. Öncelikle allah en kısa zamanda ödeme kolaylığı versin, bu sıkıntılar evliliğinizin güçlenmesine ileride daha güzel günlere vesile olsun. Lakin sizin durumunuz farklı, düşmez kalkmaz bir allah sonradan maddi sıkıntılar yaşanabilir. Baştan 300 bin borcu olup da beni bekle demek bencilliktir. Gücü yetmeyen evlenmeye kalkmasın, insan bu teklifi yaparken, birinin geleceğini yok yere ipotek altına alırken biraz mahcup olur (gerçekten seviyorsan parayı sorun etmezsin ayakları da yapmıştır belki konudaki er kişi).Benim de bir erkek kardeşim var özel harekat polisi onunda borçları var evlenmek istiyor sevgilisi beklemedi onu ayrıldılar çok üzülüyor. Ben evlenirken eşimin yüklüce altınları vardı ev için düğün için parası vardı çalıştırdığı dükkanı da var evlendik herşeyi kurduk daha iki senemiz dolmadı ne varsa gitti elimizden şuan kirada oturuyorum ve heryerde burcumu var yinede şükür halimize ama hiçbir şey hayaller gibi olmuyor insanın yarınını bilemiyor malesef kısmet işteAllah tan eşim ve ailesini çok seviyorum iyi insanlar önemli olanda bu bence
Çok sayfa var konuda buraya kadar okudum sadece ama size yazmak istedim. Öncelikle allah en kısa zamanda ödeme kolaylığı versin, bu sıkıntılar evliliğinizin güçlenmesine ileride daha güzel günlere vesile olsun. Lakin sizin durumunuz farklı, düşmez kalkmaz bir allah sonradan maddi sıkıntılar yaşanabilir. Baştan 300 bin borcu olup da beni bekle demek bencilliktir. Gücü yetmeyen evlenmeye kalkmasın, insan bu teklifi yaparken, birinin geleceğini yok yere ipotek altına alırken biraz mahcup olur (gerçekten seviyorsan parayı sorun etmezsin ayakları da yapmıştır belki konudaki er kişi).
Benim kardeşim 28 yaşında ve doğuda öğretmen, konudaki gibi sorunlarımız yok iyi bir ailemiz var, kardeşimi bir kızla tanıştırmak istediler. Tanışıp anlaşsalar ve gidip kızı istesek verirler biliyoruz, ailesi de ailemizi seviyor. Buna rağmen kardeşim ben doğudan bir süre daha gelemeyeceğim, henüz birikimim yok, ben kimseye benimle doğuya gel diyemem diyerek istemedi. Hoşuma gitti bu yaklaşımı, kaldı ki belki anlaşsalar kız diyecek ki ben de yanına tayin isterim, mütevazi bir düğün yaparız, yine de kardeşim benim şartlarım henüz uygun değil dedi. Ki zaten istese düğününü de yaparız evini de döşeriz. Bunu bildiği halde ne kendi ailesine yük olmak istiyor ne de bir kızı uzakta yaşamaya mecbur ediyor. Demem o ki böyle şeyleri içine sinerek teklif edecek kişi kız olmalı, erkek bunu istemek en doğal hakkıymış gibi dikte etmemeli. Her şeyi geçtim babamı emekli edeyim anneme ev alayım bi de şu borçları ödeyeyim diyen bağımlı kişilerden hayır gelmeyeceğini düşünüyorum.
Amin çok saolun, allah kendisi gibi biriyle karşılaştırsın inşallah. Cümlemizin kardeşiyle :)Ne güzel bir kardeşiniz var. Böyle incelikler o kadar az görülüyor ki artık. Umarım gönlüne göre biriyle çok mutlu olur.
Anlamıyorsunuz benim sinirim saçma sapan dalga geçen , espri yaptığını sananlara . Burada bir derdimizi açmak kimseye hayatımız hakkında her şeye hassas konulara karşı saçma sapan espri yapma, dalga geçme hakkı vermiyor ben en baştan beri yorumlara cevap verirken insanlıkla cevap verdim çünkü bana yardım etmek isteyen insanlardı ama yok jigolo olsun , yok iki çocuk doğurur onları bile evlendirirMune üye konuyu kapatmak istiyormuş.
Evet maalesef tecrübesizligime denk geldi. Keşke yüzbin düşünüp bir yazsaydim ama silmeme gibi bir durum asla tahmin etmiyordum hesabımı bile kapatamiyorum kökten yani üyelik sonlansa da bunlar kalıyor ilk kez denk geliyorum. Instagram, Twitter vs bile istediğinizde her şeyi silmenize izin veriyorGelir kapatırlar da sildiğiniz mesaj geri gelir. İki düşünüp bir yazın bir dahakine
Üye olurken bunları kabul ediyorsunuz. Bu kadar sinir size zarar sakin olun.Evet maalesef tecrübesizligime denk geldi. Keşke yüzbin düşünüp bir yazsaydim ama silmeme gibi bir durum asla tahmin etmiyordum hesabımı bile kapatamiyorum kökten yani üyelik sonlansa da bunlar kalıyor ilk kez denk geliyorum. Instagram, Twitter vs bile istediğinizde her şeyi silmenize izin veriyor
Jigolo uçuk olmuş tamam da, kardeşlerinin çocuklarını evlendireceği kısmı buz gibi gerçek. Ne sana ne de senden doğanlara sıra gelecek. Tam bir anası ol babası ol kardeşi ol arkadaşı komşusu ol karısı olma erkeği.Anlamıyorsunuz benim sinirim saçma sapan dalga geçen , espri yaptığını sananlara . Burada bir derdimizi açmak kimseye hayatımız hakkında her şeye hassas konulara karşı saçma sapan espri yapma, dalga geçme hakkı vermiyor ben en baştan beri yorumlara cevap verirken insanlıkla cevap verdim çünkü bana yardım etmek isteyen insanlardı ama yok jigolo olsun , yok iki çocuk doğurur onları bile evlendirir
Üslup çok önemli bence. Burada bazıları resmen siber zorbalık yapıyor. Bakın ben tekrar ediyorum iyilikle yazandan Allah razı olsun . güzellikle ve beni düşünerek yapılan yorumlar ile eğlence arayanların yorumlarını ayırt edebiliyorum .Jigolo uçuk olmuş tamam da, kardeşlerinin çocuklarını evlendireceği kısmı buz gibi gerçek. Ne sana ne de senden doğanlara sıra gelecek. Tam bir anası ol babası ol kardeşi ol arkadaşı komşusu ol karısı olma erkeği.
Anlıyorum lakin hiçbiri sana hayatındaki adam kadar zarar veremez. Öfken yanlış yerde.Üslup çok önemli bence. Burada bazıları resmen siber zorbalık yapıyor. Bakın ben tekrar ediyorum iyilikle yazandan Allah razı olsun . güzellikle ve beni düşünerek yapılan yorumlar ile eğlence arayanların yorumlarını ayırt edebiliyorum .