Borçlu bir erkeği beklemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cahillik demeyelim tecrübesizlik diyelim. Yok çokta bilgi vermediniz ya çıkmaz ortaya rahat olun. Konu bitti demenizle bitmiyor konu açık olduğu müddetçe yorum yapılabilir üzgünüm.
İşte kapatma olayını sadece yöneticiler yapabilirmis sanırım mesaj attım dönüş bekliyorum

Ben burada savunma mi yapiyorum Allah aşkına ? Nerde savunma yapmışım gösterin ben ayrıldım bitti zaten diyorum hala savunuyorsunuz diyorsunuz. Kimseyi savunmuyorum ben

Son olarak ta akıl verip kaçayım. Uzak dur bu adamdan. İş yok güç yok. Yaş 29 olmuş. 2 sene yatmış. Daha bekle beni diyor. Borcu var ki çook büyük miktar bana göre. Babaya ev diyor. Evlenince babaya 2 ev 3 tarla olur. Hayatını eline alamamış. Merhametli çok iyi diyorsunuz. Evlenince ye kadar kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Atanın kimler çıkar karşınıza şükür edersiniz iyi ki yapmamışım diye.

Dalga gecmedim ki. Adama jigololuk yapsin da demedim iyi okumamissiniz. Onu bile yapsa anca oder bunca masrafi dedim. Ki hakliyim. Once devlete borc,babasinin emekliligine borc,evinin tapusuna borc. Bacisinin dugunune borc. Kendisine sira gelmez,gelse de siz kapiyi 150-200binlik dugunden actiniz. Adamin hayatindaki herkes adami belli ki yolum yolum yolacak. Bunlari soyledim. Dalga gecmek degil yani. Odeyemez, jigolo mevzusu budur. Kamuoyuna saygiyla aciklamis oldum.

Sizi de kim nereden taniyacak bulacak binlerce kisilik platformda. Tek 200 binlik dugun isteyen Urfali siz olmaniza ragmen.

Şuraya katılamıyorum. Başlık isteyen bile biliyorum.

Çok teşekkür ederim

Sonda da aklınızca laf soktunuz konunun tamamına hakim olmadan. Neyse çok değerli düşünceniz için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim

Şuraya katılamıyorum. Başlık isteyen bile biliyorum.
Isteyen ,yapan ,parasi cok olan vardir belki hayatim. Ama durum ortadayken araya da onun lafini skstirmak bilemedim asiri sacma. Urfayi Antep’i iyi tanirim. Bizi de orda iyi tanirlar ama boylesini gormedim inan. Cok zengini zaten 200binlik degil 2 milyonluk yapiyor o dugunu

Belki okur da farkındalık kazanır, yolu yol değil mümkünse evlenmesin kimsenin başını yakmasın. Ayrıca bunlar onun gerçekleri , kendi hayatından utanacaksa varsın utansın

Yani haklısın, yapabilecek var yapamayacak var. 2 milyonluk düğün yapacak da yüzde 5 kesimdir. Çoğu düğünde takılan altınların kiralık olduğunu sonradan öğreniyoruz.

Konuyu silmeseydiniz, okumaya üşenip çıkacaktım konudan. Biri konu silince ısrarla okumak istiyorum, kaç sayfa aradım, alıntılayan var mi diye
Konunuza gelecek olursak, parasızlık evliliğin en büyük düşmanı, çok sorun yaşarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…