Konu sahibine yeterli bilgi verilmeyişi hem canımı sıkıyor hem şaşırtıyor beni. Sevgili konu sahibi araba satıldı parası nerede bilmiyor. Tam olarak neden subaylıktan atıldı sanırım bilmiyor. Maddi konulara çok giremiyor. Eş adayı neden iki yıldır çalışmıyor bilmiyor. Birşey dese sen bizi küçümsüyorsun oluyor. Eş adayının babası gecekonduda yazık oluyor. Ama iş beklemeye gelince bekle, geleceğe dair hayallere gelince seninle bir 6-10 yıl hayal yok. O hayallerde sen yoksun. Kim var babası var kardeşi var kendi var. Aile evinin tapusu var. Olması gereken ne dersen seninle yaşayacağı evin tapusunun derdinde olan bir adam ile evlilik. Ha bu adam o derdin yörüngesine girerse bu da olur. Ama zor. Bir de şöyle söyleyeyim bak ben dindar bir insanım ama her namaz kılanı dindar, her babasını düşüneni merhametli sanma. Üstte de yazmışlar şu an köpekler gibi çalışıp (tabir kötü oldu ama öyle biz de öyle çalışıyoruz.) bu noel babamsı hayallere sahip olsaydı eş adayınız çoook saygı duyacağımız bir birey olacağı kesindi. Bu kadar verici, merhametli hayaller kurarken sizi niye unutmuş ben onu hiiiç anlamadım. Size nasıl bir güzellik vadediyor on sene beklemenin sonunda. Vaad şu mu? Düşük bütçeyle düğün, istediğin ev eşyasını alamama, düğünde altın takmama.