Üç yıldır buraya girmiyordum. Ve birçok uygulamada olduğu için buradada vardır silme vs diye düşündüm hiç olmazsa hesabımı silerim dedim. Üç yıl önce kabul ettiğim şartları da ne yazık ki hatırlayamadım benim hatamÜye olurken bunları kabul ediyorsunuz. Bu kadar sinir size zarar sakin olun.
Benim gözüm açıldı ben zaman ayırıp yazan herkese defalarca teşekkür ettim zaten . Hataya koştuğum falan yok burada üslup bilmeden , aklınca insanların sorunu ile eğlenen dalga geçen bir güruh da var onlar da yorum yapmayın ben ne yapacağıma karar verdim dememe ragmen hala üstüme geliyor22 sayfa ınsanlar konu sahıbının gozunu acmak ıcın ugrasmıs
bazen bazı ınsanlar hataya boyle kosar ıste
verdıgınız oyle onemlı bılgıler var kı matruska gıbı sız sevgılınızı yazdıkca ıcınden neler cıkıyorÜslup çok önemli bence. Burada bazıları resmen siber zorbalık yapıyor. Bakın ben tekrar ediyorum iyilikle yazandan Allah razı olsun . güzellikle ve beni düşünerek yapılan yorumlar ile eğlence arayanların yorumlarını ayırt edebiliyorum .
O arkadaşlar kötü niyetli değil. Hafif mizahlı taşlamaya gitti o kadar. Hoşunuza gitmemiştir ona birşey diyemem tabi ki.Üç yıldır buraya girmiyordum. Ve birçok uygulamada olduğu için buradada vardır silme vs diye düşündüm hiç olmazsa hesabımı silerim dedim. Üç yıl önce kabul ettiğim şartları da ne yazık ki hatırlayamadım benim hatam
Şu an inanın konu o adamdan çıktı ve zaten kendisine ayrılmak istediğimi dahi ilettim ama ben yazdım zaten herkese teşekkür ederim konuyu kapatamiyorum ama daha fazla yoruma gerek kalmadı diye yine de bazıları eğlenmek için burada benim sorunum ile dalga geçmeyi tercih ediyor ben buna anlam veremedim. Yaşadığım stresin üstüne stres eklendi inanınAnlıyorum lakin hiçbiri sana hayatındaki adam kadar zarar veremez. Öfken yanlış yerde.
Evet ama bakın ben cahilce davrandim ya burada birçok detay verdim biri denk gelse okusa kim olduğumu dank diye anlayacak ve alttaki yorumlar başkalarını da incitebilir . Bu kadar detay vermek benim hatam (silebilecegimi sandığım için ) ama ısrarla yazmak , konu bitti dememe rağmen bir sürü laf saymak doğru değil benceO arkadaşlar kötü niyetli değil. Hafif mizahlı taşlamaya gitti o kadar. Hoşunuza gitmemiştir ona birşey diyemem tabi ki.
her yazdıgınız yorum hemen gorunmuyor tek tek sayfaları okumak gerekebılıyor yazdıgınızı gormemıslerdır konu kapanana kadar yazan yazsın ne olur kı ? eglence anlayıslarımız cok farklı ben eglenen gormedım kızan uzulen sasıran hatta sinirlenen gordum ama sızınle eglenen gormedımBenim gözüm açıldı ben zaman ayırıp yazan herkese defalarca teşekkür ettim zaten . Hataya koştuğum falan yok burada üslup bilmeden , aklınca insanların sorunu ile eğlenen dalga geçen bir güruh da var onlar da yorum yapmayın ben ne yapacağıma karar verdim dememe ragmen hala üstüme geliyor
Evet kendisinden ayrılmak istediğimi belirttim ve konu kapandı ama inanın ilişkim bitti diye üzülmedim burada bu konuyu kapatıp silemiyorum diye daha çok üzüldüm stres oldum
Ya biri orda yazmış jigolo olsun falan belki arkadaşın espri anlayışı böyledir ama çok uzuyor konu ben strese girdimher yazdıgınız yorum hemen gorunmuyor tek tek sayfaları okumak gerekebılıyor yazdıgınızı gormemıslerdır konu kapanana kadar yazan yazsın ne olur kı ? eglence anlayıslarımız cok farklı ben eglenen gormedım kızan uzulen sasıran hatta sinirlenen gordum ama sızınle eglenen gormedım
ulke 80 mılyon dunya 9 mılyarEvet ama bakın ben cahilce davrandim ya burada birçok detay verdim biri denk gelse okusa kim olduğumu dank diye anlayacak ve alttaki yorumlar başkalarını da incitebilir . Bu kadar detay vermek benim hatam (silebilecegimi sandığım için ) ama ısrarla yazmak , konu bitti dememe rağmen bir sürü laf saymak doğru değil bence
Çok teşekkür ederim sağ olun . Ortada bir mahkemede var ve biraz detaylıca anlattım bunu ben . Ya hayatımdan çıksa da o insanın buraları okuyup kendisi hakkında yazılan birçok kötü şeyleri görmesini istememulke 80 mılyon dunya 9 mılyar
kım sızı nerden tanısın
bırseycık olmaz
korkmayın
ıcınıze sınmıyorsa nıck degısırsınız veya yonetıcıye soylersınız bu hesabı kapatıp yenı hesap acarsınız
annem kayınvalıdem burada uye
tum yedı ceddımın ısımlerı ortalarda
bır cok konuda resımlerımı paylastım
daha benı tanıyan cıkmadı sızı de cıkmaz merak etmeyın
yok yok uzulecek bırsey yok gercekler acıdır demısler sadece , sosyal hayatınızda etrafınızdakıler sıızı ıncıtmekten cekınıp gercek duygularını yansıtmayabılır dusuncelerını suzebılır ama burada dan dan yazıyoruz aslında bu daha ıyı burası daha gercek , herkes ıcınden gecenı aklındakını soyluyor en dogru akıl alma yerı benceYa biri orda yazmış jigolo olsun falan belki arkadaşın espri anlayışı böyledir ama çok uzuyor konu ben strese girdim
"kendisi akıl edemediği gibi"Eminim bunlari söylesem , yani sadece kendi borcuna bak aile de ne yaparsa yapsın desem ben suçlu görünecegim . Belki duyan insanlar bile vicdansız falan diyecek ama işte olayın iç yüzü belli her şey buna yüklenmiş . Subaylik eğitiminde de maaş alınır 7-8 bin kendisi akıl edemediği gibi çalıştığı süreçte de kimse evladım, abi birikim yap bunun yarını var dememiş herkes bundan yemiş içmiş keyfine bakmış. Halbuki birikim yapsa elense bile bu kadar borçla kalmazdı
sız erkek arkadasınız hakkında detaylı bılgıye sahıp degılsınız sızden saklanan seyler var emın olun bızım su hayatda ogrendıgımız bırseyler var tecrubeler var bılenler var oyle ıkazlarla atılmaz ve devlete borc falan hepsı bırlesınce buyuk bır yalanın ıcındesınızÇok teşekkür ederim sağ olun . Ortada bir mahkemede var ve biraz detaylıca anlattım bunu ben . Ya hayatımdan çıksa da o insanın buraları okuyup kendisi hakkında yazılan birçok kötü şeyleri görmesini istemem
Teşekkürler"kendisi akıl edemediği gibi"
sevgiliniz bu akılla nasıl subay olacakmış ben ona şaşarım zaten- ki olmamış da
neymiş efendim yanlış bölgeye üs kurması, düşük not olması, gerekli belgeyi taşımaması gibi "küçük" şeyler yüzünden elenmişmiş miş.
Tamam ordunun içinden geçildi, ordu mordu kalmadı memlekette ama o kadar da uzun boylu değil ya.
siz evcilik mi sanıyorsunuz subay olmayı?
ne demek küçük şeyler?
bu adam da asker olacaktı, kurmay olacaktı ha?
şaka mısınız?
adam elenmiş 2-3 ay maaş almış yemiş, kafası basmıyor ki devlet bunu benden ister....1 ihtarı var 2 ihtarı var kafası basmıyor ki yahu 3. ihtar olursa daha bunun bir de tazminatı var (ki kuleli mezunu kaç subay arkadaşım var, tee kaç yıllık olana kadar iliklerine kadar korkarlardı tazminattan üstelik o zamanlar şimdiki gibi ihraç mihraç olmak öyle kolay da değildi..)
sizin sevgiliniz kusura bakmayın da lise düzeyinde bile zekaya sahip deil, ordu tarumar olunca adam lazım oldu tabi, o da bir şekilde adaylığı geçmiş ama neyse ki elenmiş. olması gereken buymuş zaten. bu adamdan polis de olsa bu arkadaş bu zekayla, bu laubalilikle, bu ciddiyetsizlikle bu öncelik sıralaması bilmemekle, hesap kitap yapmamakla daha çok mağdur eder sizi. 29 yaşında daha bi baltaya sap olmuş değil, sıkıştıkça kredi çekmiş (neye güvenerek?) babayı emekli edecek de tapu alacak da bir de siz bekleyeceksiniz o kadar zamana kadar paşamı, bir de düğün yapacak...oldu, başka?
Haklısınız tekrardan çok sağ olun zaman ayırıp yazdığınız içinsız erkek arkadasınız hakkında detaylı bılgıye sahıp degılsınız sızden saklanan seyler var emın olun bızım su hayatda ogrendıgımız bırseyler var tecrubeler var bılenler var oyle ıkazlarla atılmaz ve devlete borc falan hepsı bırlesınce buyuk bır yalanın ıcındesınız
sız bırlıkte oldugunuz kısının bılgılerıne vakıf degılken o nasıl arasın bulsun burada kendısını :) endıselenmeyın
Evet birçok kişi bu yönde yorum yaptı mantıklı olan da böyle zatenbana bi yandan uyanıklık gibi de geliyo bu bi yıla kadar borcunu harcını gizleme olayları. sonuçta siz ciddi niyetlerle yola çıkmışsınız. ayrılmak daha mantıklı görünüyor. para için ayrılmış olmayacaksınız bu insanların elleri ayakları tutuyoken onlarla ilgili planlar içine girmiş. 6. yılın sonunda ayrılırsanız "vah emeklerim" diye ağlarsınız sonra. her ayrılık unutulur. önemli olan ömür boyu anlaşabileceğin biriyle milletın tırıvırısı olmadan huzurlu yaşayabilmektir.
Cahillik demeyelim tecrübesizlik diyelim. Yok çokta bilgi vermediniz ya çıkmaz ortaya rahat olun. Konu bitti demenizle bitmiyor konu açık olduğu müddetçe yorum yapılabilir üzgünüm.Evet ama bakın ben cahilce davrandim ya burada birçok detay verdim biri denk gelse okusa kim olduğumu dank diye anlayacak ve alttaki yorumlar başkalarını da incitebilir . Bu kadar detay vermek benim hatam (silebilecegimi sandığım için ) ama ısrarla yazmak , konu bitti dememe rağmen bir sürü laf saymak doğru değil bence