Benim 2. Çocuk alerjik diye emzirirken kuruyemis süt ve turevleri içeren gıdalar hep yasaktı. Eve hic bir tatlı, çikolata, kuruyemis girmiyordu. Ben yemiyorum diye. Haliyle baya bir ekonomik olmuştu. Simdi normale döndük ama kısa süreli bir rahatlama madi degilpandemi de çok şükür o masraftan bari kurtulduk.valla kendimize kuruyemiş alamıyoruz doğru dürüst .misafir kajuları fıstıkları yerken içim giderdiiii.misafirperverlikten ne hallere düştük tee allahımmm
Bugun bademin kilosuni 160 lira olarak gorup sessizce yerine biraktimBimde simbad iç fındık 3.30du :)
10 liraya 3 paket alirdim. Isyerinde dolabimde dururdu molalarda bir avuç yerdim.
Ben daha 2.karnımdayken duymuştum. Dedim müsade ederseniz önce 2.yi bir görmek isterim.3. Ne zamanı duydum dün, daha ikinci bi yaşında yokkriz bi bu teyzelerin dilini teğet geçiyor hep.
Yoo baya baya her muhabbetin ortasi ikinci cocuk, euro 14 lira haberiniz varmi diyordum artik daha euro derken kura bakiyorum kaca cikmissa onu soyleyim yanlis olmasin diyeKonuşacak muhabbet bulamayıp çocuk konusunu açıyorlardır diye umut ediyorum
Köylerin birinden fındık birinden ceviz badem geliyo. Yine köyden kabak çekirdeği ve dakota Ay çekirdeği geliyor. Fıstık sevmiyoruz Antep fıstığını siirtten kiloyla almıştık hala duruyor bir miktar. O yüzden kuruyemişçiye bu sene ara verdik. Ufak çaplı bir şok yaşadım. Ama geçti tabi ki. Her şey gibi onşar da uçmuş.Bugun bademin kilosuni 160 lira olarak gorup sessizce yerine biraktim
Eşime bunu anlatmayı çalışıyorum da anlamıyor ki. Yemek istiyorum o parayı borç istemiyorum diyorum o da lazım diyor şimdi cefa sonra sefa diyor. Bende sizin gibi düşünüyorum.birikim, borc,cocuk, birikim, borc, cocuk ...
23 yasindasiniz,
hayati yasasaniz azicik,
ilerleyen yaslarda pisman olursunuz diyeyim de.
ne cocuk, ne ev, ne araba, hicbiri su yasinizi bu sekilde degerlendirdiginize degmez.
Azicik gezin tozun bence.
Hazir eviniz kira degil, cok buyuk bir maddi kaygida degilsiniz,
1 yil erteleyin en azindan cocuktur, borctur falan, gencliginizi yasayin.
İnanın bende sıkıldım. Çocukluğundan beri sürekli birşeyler yapmışlar o yüzden öyle normal geliyor bende tam tersi çatır çatır yiyelim gezicem edicem diyorum.Basim döndü bu kadar para muhabbetineBen böyle yaşama yaşam demem
Allah yardımcınız olsun canım benim.Çocuk olayının içimden bildiriyorum şu an 4 aylık sıpam.. çocuk rızkıyla gelmiyormaddi manevi hazır olmak gerekiyor. Eşim mühendis ben ücretsiz izinde öğretmenim şu an zorlanıyoruz resmen.
Kız yok çocuk telaşına düşmedim en az 2 sene düşünmüyoruz sadece çocuk olmadan hedefler arasında neler olmalı onu sordum. Bir de neler değişiyor çocuk olunca. Eşim çocuk olduktan sonra birşey yapamayız diye herşeyi yapmak istiyor.Ah kanarya daha açtığın konular soğumadı hemen çocuk telaşına düşmüşsün.
Eşime bunu anlatmayı çalışıyorum da anlamıyor ki. Yemek istiyorum o parayı borç istemiyorum diyorum o da lazım diyor şimdi cefa sonra sefa diyor. Bende sizin gibi düşünüyorum.
Canım merhaba. Eşimin ailesinden çocuk kelimesi edemiyorlar bana yani oğullarına edebilirler ama benim mahrem konum hoş değil. Bizim aileden yapıyorlar. Geçen annem adet olunca tembel dedi bana. Babamda yok efendim siz bekleyin bilmem ne. Tersledim annemi ne biçim konuşuyorsun kendine gel anne sen mi doğurcan diye her ay çocuk bekliyor. Yahu küçüğüm diyorum hedeflerim var diyorum anlamıyor.Kanarya çocuk konusunda bu kadar tepkiyi gösteren kim? Kayinvalidenler ve annenler mi?
Çocuk konusunda söz sahibi anne ve babanındır. Diğer insanlara susmak düşer sadece. En fazla fikirlerini söylerler. O da hadi bir bilemedin iki defa. Üçüncüsüne siz müsade etmezsiniz zaten.
Ah güzelim ben değil eşim durmuyor. Şunu yapalım bunu yapalım kafasında. Hemen bir alan bulunca borca girme peşinde. Borç olmadan olmazmış. Babasıda aynı yıllardır borç öder. Değiştiremiyorum kavgada etmek istemiyorum.Daha 23 yaşındaymışsın maaş para kredi çocuk şu bu hepsi girmişsin hele bir soluklan yeğenim diyorum
Çocuklar melek, varlıklarını verene kurban olayım da, ne sefası çocuktan sonra... En büyük sefam onlar uyuyunca la casa de papel izlemekEşime bunu anlatmayı çalışıyorum da anlamıyor ki. Yemek istiyorum o parayı borç istemiyorum diyorum o da lazım diyor şimdi cefa sonra sefa diyor. Bende sizin gibi düşünüyorum.
Tabikide olgunlaşmam lazım ben daha yeni düzenimi oturttum güçlendim şimdi bozulsun istemem. Kendimi en az 1 sene daha hazır hissetmiyorum.İşin maddi boyutunu bilemem fakat manevi olarak hazır olmadiginiza eminim :) Konuşmuştuk diğer konularınızda da . Biraz daha olgunlaşmaniz lazım maddi manevi .