Ne kadar komik ve gereksiz yorumlar gelmiş sebebi de yine konu sahibi arkadaş.. @
Sunshine1 cnm sen boyle her yerde detaya girersen insanlarda boyle rahat konuşur istedigini sorar.. Hayatınla ilgili bu kadar detay verme insanlara.
Bak bu konuda sorman gereken tek şey son 7 satırdı.. Ve evet bende cevap vereyim cocugum yok ama yegenlerimden biliyorum doğum dahil bebek olunca pek çok masraf oluyor maddi durum sıkısıksa cocugu ertelemek mantıklı olacaktır. Yok eğer maddi durum sıkıntı degilse de, ya evliliğinizin tadını cıkarmak için beklersiniz ya da cocuk oldugunda ani paraya ihtiyaç olabileceginden veya calışmama ihtimaline karsı yine birikim yapmak mantıklı olacaktır. Ama yaşınız da küçükmüş eşli olarak muayenelerinizi olduktan sonra daha olgun bir yaşta anne olmakta daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Nihayetinde eşli olarak karar vereceksiniz aslında bu konuya. Burada yazılan hersey ucup gidecek o da ayrı konu..
Kısaca soru :
"Kafam karıştı bilemedim çocuk olduktan sonra işler değişiyor mu ? Birikim yapılmıyor mu ? Çevreden bir de çocuk baskısı başladı kariyer yapıyorum susun diyorum inatla soruyorlar. Bir de korunduğum için de olmaz diyede korkum başladı ne alakaysa. Aldığımız arabanın fiyatı 100 bin zamlanmış 10 ay içinde. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar ? Çocuk olmadan önce şunları şöyle yapın diye önerebilceğinz bir şey var mı ?