Bol bebiş topiği

benim adam da terazi. amanın öyle olursa yandım ki ne yandım :)
İnşallah canım hepimiz kavuşacağız.Ne güzel söylüyorsun valla.
Ayşecim sen eşine ne yediriyodun?Ben bu ay BTÇ yi bırakıyorum.Vücut normal üretsin bakalım. Ama eşime keçiboynuzu pekmezi alsam diyorum. Aç karnına mı yedireceğim onu acaba?Biliyor musun?

gunaydın kızlar.. ilk idrara toplu igne atım bakalım nolcak...
akşam gidince bakcam.. kararcak dimi igne aynı kalırsa hamile deglm dimi?
pek kefym yk bu sabah koçişle gerildik

Bende 3-4 gün kala yapacağım onu :) İnşallah düzelir hemen gerginliğiniz.Çok zor evde tatsız olunca hayat..

bi şey yoktu ben huzursuzdum...sonra bi şey dedim oda karşılık verdi..kavga etmedık tmm kapıdan cıkıyodu... gitti kapıyı carpıp bende iceri dondum sonra hazırlandm işe geldm şimdi

bi şey yoktu ben huzursuzdum...sonra bi şey dedim oda karşılık verdi..kavga etmedık tmm kapıdan cıkıyodu... gitti kapıyı carpıp bende iceri dondum sonra hazırlandm işe geldm şimdi

Olur bazen öyle şeyler.Büyük boyutta olmasında.Şeytanların en büyük başarısı evli ve nişanlı çiftleri ayırmakmış.O yüzden sakin olmak lazım.Ne kadar başarabilirsek o kadar iyi.
4-5 gün geçsin tekrar idrar testi yaparsın.Geç mi yumurtladın biliyormusun tarihi? 10 gün sonra belli oluyor..

bilmiyrm..iyi deglm olcaksa olsun artık adetim sıkıldım,moralim bozuk...

öyle deme, negatifliği çekme hemen üstüne..
beklemek ve her ay umut bağlamak zor çok iyi bilirim ama her gecikmede "acaba?" demeyi ihmal etme..
inş vardır bişeyler

haklısın canım dur ben bi arıyım benimkini musaitse...

Ben çakşır kökü tozu aldım.Balla karıştırıp sabah-akşam 1 tatlı kaşığı yediriyorum.Sperm hareketliliği ve sayısını arttırmak için.Bu ay da olmazsa doktora gidecek eşim.Hiç gitmedi daha önce.İnşallah bi sorun çıkmaz.Daha doğrusu inşallah doktora gerek kalmazKeçiboynuzunu olduğu gibi yer eşim.Çok sever.Kürünü yada pekmezini hiç bilmiyorum.Bi sorun çıkmazsa bizde deneriz bir dahaki ay.

Hamile olmak istiyorum artık.Rabbim duy sesimi...

valla ayşecm bilmıyrm ama muhtemelen 15-20arasında yumurtladım bence

tmm canım haklısında napıym her ay negatf oldugu içn bunye alıştı

umutsuz olmak daha kötü.. boşver,umudunu kaybetmemeye çalış.. sonuçta Allah'ın işi, o ne zaman ol derse olcak inş hepimizin.. bende 9 aydır deniyorum, hala sonuç alamadım ama çok fazla umutsuz değilim..
sadece her ay "bu ayda kesin olmucak" diyorum o kadar
daha ne diceksem

Rüyalarımız bile ilk yorumlara göre çıkmak için uğraşırlarmış.O yüzden rüyalarınızı herkeze yorumlatmayın derler.Sen niyetini olmayacak diye almışsın vücudun niye kabul etsinki bebeğini..Olacak inşallah bu ay de.Ümitsizlik haramdır demiş peygamber efendimiz(sav).Üzülmüyor değilim adet olunca elbette üzülüyorum hatta bayaa kötü oluyorum 2-3 saat.Sonra tövbe ediyorum.Senin takdirine boyun eğdim.İstedin böyle oldu affet diyorum Rabbim'e.Bu ay olsun inşallah diyorum ve adetin bitmesini 4 gözle bekliyorum dualar ve namazlarım için.

En geç ihtimali düşünsek 20 olsa 12 gün oldu.Çatlamada 4-5 gün sonra olduysa 3-4 gün daha beklemelisin.Geç döllenme olabilir.Doktorum 10 günden az olan gecikme ve erken gelmeler normaldir demişti.

hmmm kuzum anlamadı gitti bi batmalarım oluyo başka bi şey yok
yani belirtim yok hamilelık içn nede adet için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…