- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
- Konu Sahibi semplice_signora
burdamısınızzzz
bende diom nerde bu kızlarrr
nasılsınız bakalım????
nasılsınız bakalım????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdamısınızzzz
nasılsınız bakalım????
İyiyiz tubiii..Bata 10 gün kaldı benim.Belirti falan aramıyorum artık.Çalışmaları da bugün sabah sonlandırdık.İnşallah olur.
Belirtilere takılmayacağım dedim ama dün bişey gördümçok garibime gitti Hayatımda ilk kez yaşadım böyle bişeyi.Ovu testi için idrarımı kaba aldım o kadar bulanıktıki şaşırdım.Acaba kapta temizlik maddesi falan vardı da ondanmı oldu diye.İnşallah güzel bişeylerin habercisidir.
Sen nasılsın?Bulantılar bitti mi?
ayy inşallah hamişsindir kuzum...
bende günüm geçmeden iğne testi için felan kaba idrarımı koydugumda bulanık yani içinin tortu dolu oldugunu görüyordum.
oldukça garip bir görüntüydü.çünki hep berrak görmeye alışmıştım.
hadi hayırlı haberler ver inşallah bize bu ay.
ben hamd olsun daha iyiyim..12 haftayla beraber bulantılarım hafifledi.
ama sabahları mutlaka çıkarıyorum.. o da olsun artık napalım :)
kolay mı dünyaya bebiş getirmek değilmi
O kadar iğne-ilaç kullandığım,serum yediğim,sık ilişkide bulunduğum zamanlarda bile bu kadar bulanık görmemiştim.O yüzden şaşırdım.Hatta aaa diye şaşırdım eşim kapıyı tıkladı iyimisin diye.O kadar bulanıktıki.Ayaklarımı da sıcak tutuyorum bu ay.Üşütme de olamaz.Kusura bakmayın fazla ayrıntıya girdim ama çok şaşırdım o yüzden Karbonat döktüm bende içine onu görünce köpürmedi gidi İğneyi yapsammıki bu akşam:44:.Nasılsa 4 saattir sıvı içmiyorum ovu testi için.Bi de çıkarmış Bata 10 gün kala rekor olur valla
hehehehhhh kız erken dahaaa ben 5 gün kala yapmıştım kararmıştı iğne.sende az daha bekle derim.
inşallah olmuştur bu ay.biliyorum beklemek zor ama erken yapıp üzülmeye gerek yok bence..
karbonat bende bi köpürüyor bir köpürmüyordu
ona pek inanmıyorum ben ama iğne bende hep doğru sonuç verdi.
ayyy 10 gün kalmış bak 3 de 2 si gitmiş bile.
sabırr sabırrr
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
kizlar o toplu igne nasil yapiliyor ilk idrarlami?
hatırladığım kadarıyla ilk idrar olması fark etmiyor ama 8 saat falan iğnenin idrar içinde durmaası gerekiyor canım.
nasıl oluyor cnm anlatabilirmisin belki bende yaparım
hatırladığım kadarıyla ilk idrar olması fark etmiyor ama 8 saat falan iğnenin idrar içinde durmaası gerekiyor canım.
idrarınızı pet bardağa yapıp içerisine paslı olmayan mümkünse yeni bir iğne atıyorsunuz. karanlık bir ortamda 8 saat bekletiyorsunuz. eğer iğne kararırsa hamilesiniz, ararmassa değilsiniz demek oluyormuş.
o zaman ilk idrarla yapcm aksam gelinve bakarm en iyisi oyle yapmk. tsklr canim.
saol cevapladığın için cnm peki senin sonuç verdimi
günaydın kızlar,
bu ay bende de güzel haberler yok maalesef. bir gün gecikmeli kırmızı kartı yedik. napalım kısmet..o kadar da sıkı çalıştık ama olmayınca olmuyor..Rabbim ol dediğinde olur..