Bol bebiş topiği

umutsuz olmak daha kötü.. boşver,umudunu kaybetmemeye çalış.. sonuçta Allah'ın işi, o ne zaman ol derse olcak inş hepimizin.. bende 9 aydır deniyorum, hala sonuç alamadım ama çok fazla umutsuz değilim..
sadece her ay "bu ayda kesin olmucak" diyorum o kadar :KK1:
daha ne diceksem :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

ben 1 senedir tam deniyrm zor bi evlilk yasadım aileler yuzunden ilk aylar cok kotu gitti içn bebek fln duşunmedık ama 1 senedir mutluyz rahtız ondan istiyoruz allah nasıp ederse inşallah....

hmmm kuzum anlamadı gitti bi batmalarım oluyo başka bi şey yok
yani belirtim yok hamilelık içn nede adet için...
Belirtisiz hamile kalanlar da çok.Neden belirti arıyorsunki?Benim de bata 9 gün kaldı ve hiç bir belirti yok.En azından bacaklarım sızlar,gögüslerim az da olsa acırdı adette.Şimdi o da yok.Belki de hiçbir belirtimiz olmayacak 9 ay boyunca.Gezip tozup eğlleneceğiz koca göbüşümüzle.Belirtim yok diye üzülme lütfen.Doktorlar bile söylüyor 3-4 haftadan önce belirtiler olmaz diye.

kızlar şu toplu iğne ile gebelik olayı varya... hiç yapıp kararan ve sonra gercktn gebe cıkan oldumu topikte?

dün gece dikiş iğnesi ile yaptım sabah sonucu aldım ve iğne bir güzel kararmıştı.aslında ben cuma gününe kadar kesinlikle idrar tahlili almama kararı almıştım ama iğnede paslı çıkınca idrar tahlili aldım ve sonuç pozitif çıktı.birinci çizgi herkeste olduğu gibi çok net 2çizgi biraz silik ama bariz görünüyordu.neyse gittim kan tahlili yaptırdım sonucu 6 gibi alacağım,bakalım artık ksımet,Allah hayırlısı ne ise versin diyorumm

merakını giderir belki biraz:KK1:

merhabalar
kizlar bugun bi fransiz sitesinde eskiden fas'li kadinlarin hamileliklerini nasil ogrendigini yazan bir yazi okudum ve sizlerle paylasmak istiyorum

ihtiyacimiz olan magzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

Alıntıdır.....Merak edenler için....Bende yapacağım 2-3 gün kala.Bakalım olacakmı?

Belirtisiz hamile kalanlar da çok.Neden belirti arıyorsunki?Benim de bata 9 gün kaldı ve hiç bir belirti yok.En azından bacaklarım sızlar,gögüslerim az da olsa acırdı adette.Şimdi o da yok.Belki de hiçbir belirtimiz olmayacak 9 ay boyunca.Gezip tozup eğlleneceğiz koca göbüşümüzle.Belirtim yok diye üzülme lütfen.Doktorlar bile söylüyor 3-4 haftadan önce belirtiler olmaz diye.

ya canım ben bat içinde bel agrısı falan agırym..iyice sinirlerim bozuldu gercktn iyi hissetmıyrm adet olmadım hamilelk belirtisi yok bat gnu idrar negatf cıktı ne bılıym...bole bi tuhafa oldum

ay canım tskler bilgilendiridn içn sen hamilesın o zaman ayşem??? :)

ben agzını katılcgnı bılmıyodm acıkta kaldı ama karanlık yerde tuh sence dogru cıkarmı?

ay canım tskler bilgilendiridn içn sen hamilesın o zaman ayşem??? :)

ben agzını katılcgnı bılmıyodm acıkta kaldı ama karanlık yerde tuh sence dogru cıkarmı?

Kız alıntı yazdım ya altına :KK9: İnşallah öyleyimdir.12 gün sonra yapın demişler ben de pazar günü yapacağım iğne testini.
Dün de bi arkadaşım seninle konuşurken bi an hamilemisin demek geldi içimden dedi.Hamile kendisi.İçlerine doğar mı acep :)

Kız alıntı yazdım ya altına :KK9: İnşallah öyleyimdir.12 gün sonra yapın demişler ben de pazar günü yapacağım iğne testini.
Dün de bi arkadaşım seninle konuşurken bi an hamilemisin demek geldi içimden dedi.Hamile kendisi.İçlerine doğar mı acep :)

neyden 12gun sonra canım?
benimki cıkarmı sence?

Yumurtlamadan.

Biz buradayız sen nerelerdesin?Kan sonucun kaç çıktı? Hamile olayım bi daha uğramayacağım dediydi bu kız gerçekmi dediki diye geçirdim içimden valla.

olurmuu öle sey beee esprik yaptım ben hepinizee
pazartesi gunku sonucum 21.61 cıkmıştı bugun tekrar gidicem tatlım
tugra hamilesmisn?

ewet canım pazartesi gunu öğrendim ...
yazmıştım diper başlığa:KK34:

olurmuu öle sey beee esprik yaptım ben hepinizee
pazartesi gunku sonucum 21.61 cıkmıştı bugun tekrar gidicem tatlım

ewet canım pazartesi gunu öğrendim ...
yazmıştım diper başlığa:KK34:

Kız bi toplu iğne testi yapsana bizim için.Merak ediyoruz sonucu.Eski kadınlar böyle öğreniyorlarmış kararacakmı bakalım seninki.

X