Bol bebiş topiği

burdamısınızzzz

bende diom nerde bu kızlarrr

nasılsınız bakalım????

İyiyiz tubiii..Bata 10 gün kaldı benim.Belirti falan aramıyorum artık.Çalışmaları da bugün sabah sonlandırdık.İnşallah olur.
Belirtilere takılmayacağım dedim ama dün bişey gördümçok garibime gitti Hayatımda ilk kez yaşadım böyle bişeyi.Ovu testi için idrarımı kaba aldım o kadar bulanıktıki şaşırdım.Acaba kapta temizlik maddesi falan vardı da ondanmı oldu diye.İnşallah güzel bişeylerin habercisidir.
Sen nasılsın?Bulantılar bitti mi?

ayy inşallah hamişsindir kuzum...
bende günüm geçmeden iğne testi için felan kaba idrarımı koydugumda bulanık yani içinin tortu dolu oldugunu görüyordum.
oldukça garip bir görüntüydü.çünki hep berrak görmeye alışmıştım.
hadi hayırlı haberler ver inşallah bize bu ay.

ben hamd olsun daha iyiyim..12 haftayla beraber bulantılarım hafifledi.
ama sabahları mutlaka çıkarıyorum.. o da olsun artık napalım :)
kolay mı dünyaya bebiş getirmek değilmi

O kadar iğne-ilaç kullandığım,serum yediğim,sık ilişkide bulunduğum zamanlarda bile bu kadar bulanık görmemiştim.O yüzden şaşırdım.Hatta aaa diye şaşırdım eşim kapıyı tıkladı iyimisin diye.O kadar bulanıktıki.Ayaklarımı da sıcak tutuyorum bu ay.Üşütme de olamaz.Kusura bakmayın fazla ayrıntıya girdim ama çok şaşırdım o yüzden Karbonat döktüm bende içine onu görünce köpürmedi gidi İğneyi yapsammıki bu akşam:44:.Nasılsa 4 saattir sıvı içmiyorum ovu testi için.Bi de çıkarmış Bata 10 gün kala rekor olur valla

hehehehhhh kız erken dahaaa ben 5 gün kala yapmıştım kararmıştı iğne.sende az daha bekle derim.
inşallah olmuştur bu ay.biliyorum beklemek zor ama erken yapıp üzülmeye gerek yok bence..
karbonat bende bi köpürüyor bir köpürmüyordu
ona pek inanmıyorum ben ama iğne bende hep doğru sonuç verdi.
ayyy 10 gün kalmış bak 3 de 2 si gitmiş bile.
sabırr sabırrr

Adeti görünceye kadar bende ümit bitmiyorki Geç döllenmedir diye üzülmeden bekliyorum.Hatta adet gelse bile belki kesilir diye bekliyorum 2-3 saat Bu ay olsun inşallah.Doktor yolları aşındırmak istemiyorum.

merhaba kızlar, ben de geldim. hepinize hayırlı, sağlıklı, mutlu, bol bebişli bir yıl diliyorum.

bat 25 ocak. beni de ekler misiniz listeye..

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
mrvb1 Şubat

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.... geçen ay nerdeyse hiç uğramadım topiğe.. kendimi takip etmekten usanmıştım sanırım.. bu ay gelirim inşallah. korunmayı bırakalı 11 ay doldu... gelsin artık bebişim di mi amaaaa...

nasıl oluyor cnm anlatabilirmisin belki bende yaparım

idrarınızı pet bardağa yapıp içerisine paslı olmayan mümkünse yeni bir iğne atıyorsunuz. karanlık bir ortamda 8 saat bekletiyorsunuz. eğer iğne kararırsa hamilesiniz, ararmassa değilsiniz demek oluyormuş.

saol cevapladığın için cnm peki senin sonuç verdimi

günaydın kızlar,
bu ay bende de güzel haberler yok maalesef. bir gün gecikmeli kırmızı kartı yedik. napalım kısmet..o kadar da sıkı çalıştık ama olmayınca olmuyor..Rabbim ol dediğinde olur..

günaydın kızlar,
bu ay bende de güzel haberler yok maalesef. bir gün gecikmeli kırmızı kartı yedik. napalım kısmet..o kadar da sıkı çalıştık ama olmayınca olmuyor..Rabbim ol dediğinde olur..

Günaydın canım.Demekki seninki de Terazi olacak.Üzülmek yok.Kafayı takmayacağız olacak inşallah.Bırakıverdim takip etmeyi oldu diyor herkez.Allahım en güzelini bize saklıyor eminim ben.Beklediğimize değecek kuzularımız için...

gunaydın kızlar.. ilk idrara toplu igne atım bakalım nolcak...
akşam gidince bakcam.. kararcak dimi igne aynı kalırsa hamile deglm dimi?
pek kefym yk bu sabah koçişle gerildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…