Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
mrvb1 Şubat

[/QUOTE]

Öksürükle çocuk düşmez merak etme.Namaz da bi sıkıntı vermez.Ata binip,seksek oynamıyorsun ki :) Bence yerleşme kanaması o kahve leke.Yumurtlama döneminden sonraki 10 gün içinde kahve-açık kırmızı renkte gelen lekeler yerleşme kanaması olarak geçiyor.Bebeğin düşme ihtimali çok zayıf çünkü daha yerleşmemiştir bile.4-5 gün sonra idrar testinde görme ihtimalin var senin.Bence denemede fayda var

Boğazın içinde zencefilli bal ye. Bi anda keser gıcığı. Salep de çok yumuşatır boğazı.Bitki çaylarında söktürücü özelliği var çok içme derim ben.Dedem aktar ordan biliyorum bunları.Geçmiş olsun canım

inş dediğin gibi gebeyimdir :)) başka bi sorunum yoktur.. çok heyecanlandım :)) tabi gebe değilsemde üzülmicem muhakkak bi sebebi wardır .allah her şeyin hayırlısını nasip etsin isteyen herkese tez zaamanda nasip etsin inş.

bal yiyemiyorumm ne yazıkki ama önerin için tşkler cnm .. ıhlamurla limon yapıyorum bugün daha iiyim çok şükür birde eczaneden boğaz için şeker gibi bişe war böle naneli ondanda aldım iiyi geldi gibi çok şükür....

Kızlar rüyamda çok güzel bir erkek bebek doğurdum. Ağrısız sızısız o kadar kolay oldu ki. Sapsarıydı tombişti. Karnımın içinde hareketlerini izledim sonra birden bire doğurmuşum.

Rüya tabirine baktım pek olumlu değil ama ben yinede çok ümitliyim. İnşallah olacak bu ay.

21 gün nasıl geçecek ya daha çalışmalara başlamamıza var. püfff

Ne güzelll...İnşallah rüyaların gerçek olur kolayca doğurursun bu yıl...

Ne güzelll...İnşallah rüyaların gerçek olur kolayca doğurursun bu yıl...

İnşallahhh canımm hepimiz kolayca hamile kalıp bir nefeste dünyaya getiririz bebişlerimizi.

bide ben Meryem süresini okuyorum. Belki ondanda olabilir. İyice bilinçaltıma işlemiş. İnşallahhhh hamiş kalırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…