Bol bebiş topiği

bugün bütün dualarımızın dileklerimizin hayırlısıyla kabul edilmesi dileğiyle Hayırlı Cumalar herkese hanımlar

Sormaa yawrum yaaa
eşim diyoki bukadar cok uyunurmu
doktora sorucam diyo
bildiğin ayakta uyuyorum :26:
uyuyan güselden cok bayılan güzel gibiyim bulduğum köşede sızıyorum:26:

haha canım ya gebelikte en sık görülen belirtidir bu Allah yardımcın osun
mide bulantın varmı seninde peki kuzum ?

bugün bütün dualarımızın dileklerimizin hayırlısıyla kabul edilmesi dileğiyle Hayırlı Cumalar herkese hanımlar

Aminnn canım aminnnn sanada hayırlı cumalar ..

Ayşecim Ben çekilmiş çörek otu ve bal karışımını yıllardır yerim ama reflü var bende onun için. Her sabah aç karnına bir kaşık :) reflü için çok faydasını gördüm. Doktor geçen yumurtalarıma sağlam dediğine göre o bölgedede işe yaramış demek ki farkında olmadan :)
Ya şu çakşır tozunu alıyım diyorum ama benim ki hayatta bal yemez . Midesini ağrıtıyormuş beyefendinin. Balsız yenir mi o alsam denesem ne dersin? gerçi nasıl bişeye benzediğinide bilmiyorumda

cookk saol 30 gr ogutulmus corek otu kac yemek kasigina denk gelir peki birde ogutucu yok bende bugun go karari bala goz karari corek otunu ogutmeden karistirip yedim ben.birde benim adetim dun bitti suan 5. Gun gec kaldim soruun olmaz diymi
öğütücüye gerek yok. Aktar a söyle çeker onlar hemen 2 dakikada

Adete 1 hafta kala çalışmaları çogu kişi bırakıyor. bende şimdi bıraktım. Bebiş rahat yerleşsin diye. Ama çokta zararı olacagını düşünmüyorum ilişkinin. Yinede temkinli olmakta yarar var canım.

cookk saol 30 gr ogutulmus corek otu kac yemek kasigina denk gelir peki birde ogutucu yok bende bugun go karari bala goz karari corek otunu ogutmeden karistirip yedim ben.birde benim adetim dun bitti suan 5. Gun gec kaldim soruun olmaz diymi
Aktardan çekilmiş iste kız uğraşma evde diyecektim cevap vermişler zaten

Valla nette bi araştır istersen balsız yenebiliyormu bilmiyorum ben.Bal her derde devadır ağrı yapmaz.Peygamberimize (sav) biri gelmiş karnım ağrıyor demiş.O da bal ye demiş.3 kez daha gelmiş böyle ağrı geçmiyor bal geçirmedi diye.O da "senin karnın yalan söylüyor" demiş.Eşinin midesi yalan söylüyor bence Ama tabi yemezse de çaresini bulmak lazım.5.gün için bişey bilmiyorum.Yumurtaların oluşmaya başlaması 2.günmüş.Sen yine de ye istersen.Yada bunu da araştır.Çünkü kist yapanlar olmuş bu kürde.Çok yorum yapamıyorum.

hayırlı cumalar kızlar,

ateş tablom 40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com

test de kopkoyu, bugün dünden daha koyu, hatta t c den de koyu..

akşam çalıştık, sabah çalıştık...

ama bu ay ben bu ovi testini almasam da olurmuş, sağ tarafım kopuyor, kasıkta bir batma bir sancı... resmen yumoşum ben burdayım diye bağırıyor.. hiç bu kadar farkında olmamıştım yumurtladığımın.

akşam yine çalışalım di mi? sonra da gün aşırı mı devam etmeli??

ay az yol gösterin bana.....

Ohhhh missss misss Bence yarın sabah çalışın.Nasılsa spoşlar daha sende duruyor sabahkiler.Sağ tarafa doğru yatmayı unutma.Yardımcı ol azcık spoşlara yol göstermede.Yarın ateşin fırlarsa tablo çizgiyi bugüne çekecektir.Çatlaması da an meselesi yumoşun.Boş bırakma sakın Geliyooor geliyoooor taydin geliyooooorrrrrrrr
Olacak bu ay inşallah.Çalışmalar çok güzel.
Bu ay bi sürü hamile haberi alacağız hissediyorum.Boool bebişli bi topik olacak inşallah

banada mide yalancı gibi geliyor ama belli bir yaştan sonra insanları kolay kolay ikna edemiyorsun zararsız diye :) bizimkide o hesap . araştırıyım bakıyım biraz ne çıkacak :)

Yakın arkadaşım uyandırdı az önce.Doktorum yanlış davranmış.Düşük riskine karşı mutlaka çağırmalıymış ama başından savmış beni.Düşük riski varsa hastaneye bile alabilir dedi.Rapor verebilir dedi.Mutlaka başka bi doktora git dedi.Bende başka bi doktoru aradım.Tabi gel hemen bakalım dedi.Çarşamba öğleden sonra gideceğim.O zamana kadar dikkat et dedi dr.Aklınızda olsun kızlar öğrendikten sonra mutlaka muayene gerekiyormuş düşük riskine göre önlem alınır,ek vitamin falan verirmiş doktorlar.İyi diye gittim o da foss çıktı.Bi de bunu deneyim bakalım.Bu da özel ama işe yarayacakmı bakalım..

banada mide yalancı gibi geliyor ama belli bir yaştan sonra insanları kolay kolay ikna edemiyorsun zararsız diye :) bizimkide o hesap . araştırıyım bakıyım biraz ne çıkacak :)

Sen karışımı yap.Nasılsa bal kokmuyor otla karışınca.Bu bi macun de.Şekerle su ile yapılıyormuş de DDDD Hatta aktardan boş kavanoz iste ona doldur Yesin bakalım dokunacakmı Aksine hoşuna gidecek çünkü ekstra enerji veriyor yakıyor adamları bu karışım DDDD

selam kızlarrr nasılsınız bakalımm
özledim sizleri çokk
çok sık gelemiyorum ama aklım hep sizde.
öpüyorum hepiniziii

ayşem naber canım?
hayırdır bir problem yok inşallah?
düşük riski mi var :44:

Hoşgeldin canımmm
Nasılsın?Nasıl oldu kusmaların hafifledi mi biraz?:26:

hoşbuldum canımcım
iyiyim çok şükür ya.
hamd olsun azaldı bulantım. sadece kokulara karşı hassasiyet devam ettiği için kötü kokular bulantıyı tetikliyor
onun dışında iyiyim.inşallah geçicek yaa
çok zor bir dönem çünki.
geçmek bilmedi yaa ne iş anlamadım...

Ayyy inşallah geçer bi an önce Tubilossh yaa..
Yok sorun yok bende çok şükür.Dün kanı tekrarladım.22'den 98,96'ya çıktı iki günde.Artış çok güzel dedi sağlık ocağındaki ebe.Doktorumu aradım muayeneye ne zaman geleyim diye.Gerek yok 6-7.haftada gel keseyi görelim dedi.Bugün de arkadaşım olmaz öyle şey diyince korktum.Progestan falan verebilir dedi.Düşük riskini dışardan bilemeyiz dr bakmalıydı dedi.Başka bi drdan randevu aldım gel tabi dedi.Çarşamba gideceğim 3'te.İnşallah bi sorun yoktur.Pazartesi de kan testini yenileyim diyordum.Çarşamba gidecek olunca gerek yok diye düşündüm sonra.Nasılsa dr bakar.Hala belirgin bi belirtim yok.Bugün bat :) Kasık batmaları sıklaştı 2 gündür o kadar.İnşallah böyle gider 9 ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…