Bol bebiş topiği

Allah kabul etsin canım.Ben de mübinli okudum.İşyerinde olunca 7 değilde 3 kez okudum.
Konuşalım canım.Farklı şeyler olsun tabi.Mesela bugğn kafama bişey takıldı benim.Tırnaklarım çok kırılıyor.Uzatmam normalde.Ama azıcık uzasın ortasından kırılıyor.Neden olurki bu?

viyamın eksıklıgınden canım...ezcaneye gıt sana vıtamın hapı verır bunun ıcın canım

Allah kabul etsin canım.Ben de mübinli okudum.İşyerinde olunca 7 değilde 3 kez okudum.
Konuşalım canım.Farklı şeyler olsun tabi.Mesela bugğn kafama bişey takıldı benim.Tırnaklarım çok kırılıyor.Uzatmam normalde.Ama azıcık uzasın ortasından kırılıyor.Neden olurki bu?

balık yemiomusun yoksa

iiyim bende napim dinleniorum sen nasılsın varmı gelişme
:KK70:
canım ıyımm..valla aynı bıraktıgın gıbı..bı degısıklık yok..hala kırmızılar gelmedı ve hala test negatıf :KK70: :KK70: bıraktım hayatın akısına..heralde bu ay kırmızılar benı unuttu böylece devam edıyor olmus gıbı

:KK70:
canım ıyımm..valla aynı bıraktıgın gıbı..bı degısıklık yok..hala kırmızılar gelmedı ve hala test negatıf :KK70: :KK70: bıraktım hayatın akısına..heralde bu ay kırmızılar benı unuttu böylece devam edıyor olmus gıbı
biraz daha bekle bakalım hayırdır inş:KK34:

Neden canımıniçi?

b12 verir doktor hep.ondan olabilirmiki.Evde var bi ton.İçeyim bari:KK70:

Yerim aslında çok da severim.Ondanmı olur?

hemn vitamın eksıklıgı hemde soguk hava tırnakları yıpratır canlarrr :) benımde ayaklarım hep buz kesıyor bu ara ıyı ama ara ara oluyor benımkıde vıtamın eksıklıgı heralde cdegılmı

başka topicede yazdım canlar ama bide sizin yorumlarınızı almak istiyorum ayrıca bu sabah gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı...allah nasip ederse yrn gidecem doktora..ama düşünceleriniizi merak ediyorum bekliyorum ...

kızlaar çok moralim bozuk benim ya:KK43:(( adetime 9 gün war ama benden azcık kahwe leke geldi ilk defa böle bişe oldu kuru öksürük war bende boğazımda sanki bişe war öksürüp duruyorum ... öle böle biöksürük değil ama sabahlara kadar uyuyamıyorum azcık dalsam gıcıkya iste öksürükle böğürüyorum resmen .. acaba diyorum hamile kalmıştımda çok öksürdüğüm için tutunamadı düşecek mi die ..ilaç içemiyorum ıhlamır limon bişeler yapıyorum ama 2 gündür geçmedi gitti.. ne yapsam acaba dediğim gibi bişe olabilir mi? ayrıca eğer hamileysem düşük tehlikem warsa namaz kılmamda sıkıntı olurmu oturarak mı kılsam ... idrar testi aldım ama yapmadım çıkmaz diye.. yrn hastane kapalı.. ama çarşamba gidiyim die düşünüyorum.. bakalım bi cwp yazın oldumu arkadaşlar...

Son düzenleme:
X