- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- Konu Sahibi semplice_signora
güzel gnler aylar yıllar bizimle olsun kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım.Ben de mübinli okudum.İşyerinde olunca 7 değilde 3 kez okudum.
Konuşalım canım.Farklı şeyler olsun tabi.Mesela bugğn kafama bişey takıldı benim.Tırnaklarım çok kırılıyor.Uzatmam normalde.Ama azıcık uzasın ortasından kırılıyor.Neden olurki bu?
Allah kabul etsin canım.Ben de mübinli okudum.İşyerinde olunca 7 değilde 3 kez okudum.
Konuşalım canım.Farklı şeyler olsun tabi.Mesela bugğn kafama bişey takıldı benim.Tırnaklarım çok kırılıyor.Uzatmam normalde.Ama azıcık uzasın ortasından kırılıyor.Neden olurki bu?
güzel gnler aylar yıllar bizimle olsun kızlar nasılsınız
iiyim bende napim dinleniorum sen nasılsın varmı gelişmeıyız canım arkadasım...sen nasılsın
noldu hayırdır canımkızlar kendimi kotu hissediym...
Neden canımıniçi?kızlar kendimi kotu hissediym...
b12 verir doktor hep.ondan olabilirmiki.Evde var bi ton.İçeyim bariviyamın eksıklıgınden canım...ezcaneye gıt sana vıtamın hapı verır bunun ıcın canım
balık yemiomusun yoksa
iiyim bende napim dinleniorum sen nasılsın varmı gelişme
Neden canımıniçi?
b12 verir doktor hep.ondan olabilirmiki.Evde var bi ton.İçeyim bari
Yerim aslında çok da severim.Ondanmı olur?
biraz daha bekle bakalım hayırdır inş
canım ıyımm..valla aynı bıraktıgın gıbı..bı degısıklık yok..hala kırmızılar gelmedı ve hala test negatıf bıraktım hayatın akısına..heralde bu ay kırmızılar benı unuttu böylece devam edıyor olmus gıbı
Neden canımıniçi?
b12 verir doktor hep.ondan olabilirmiki.Evde var bi ton.İçeyim bari
Yerim aslında çok da severim.Ondanmı olur?
kansızlıkta yapıyor ayrıca kötü hava sıcak soğuk su yapabiliyor ve limom yagı sabah akşam tırnaklarına sür ii gelior
hemn vitamın eksıklıgı hemde soguk hava tırnakları yıpratır canlarrr :) benımde ayaklarım hep buz kesıyor bu ara ıyı ama ara ara oluyor benımkıde vıtamın eksıklıgı heralde cdegılmı
Benim ayaklarım ellerim de hiç ısınmaz kıızz..Ben şu B12'ye devam edeyim en iyisi.
b12 vıtamın hapı almanın zararı varmı canım bende gıdım alım ayrıca saclarımda cok dökülüyor benım