Bol bebiş topiği

inşallah canım olur amin canım sağolasın umarım rabbim tüm ibadetlerimizi kabul eder..
inşallah bebeğin seninledir canım hakkımızda hayırlısı
ben dün o kadar çok ağlayıp kendimi kastım ki bugun
yüz kaslarım ağrıyor
hem bana da hsg çektir dedi ama ben çektirmek istemyrm biraz korkumda var
artık umre dönüşü düşünüyorum

Benim kırmızılar bugün gelmeyecek anlaşılan. 1.5 senedir ilk defa günümde adet olmuyorum nasıl bir umut bu benim için anlatamam:) saat 4 ü bekliyorum bir gideydim hastaneye.
Ayyyyyy Hadi güzel haberlerle gel hadiiiii

hsg leri çektirip tüplerin açık olduğundan emin olup ara vereyim diye düşünüyorum..bu şekilde insan kendini daha çok dinliyor..kendi haline bırakmak lazım belkide..

merhaba kızlar,

ovülasyon testlerim geldi. akşam yaptım bi tane çok silikti , bugün 11 gibi yaptım bir tane daha biraz daha belirgin. sağ taraftan batma ve sancım var sankii regl olcam gibi.
akşama doğru bi tane daha yapsam mı? bugün 13. gün

tatlım bu akşam yap ama hergun aynı satte yapman dha sağlıklı sonuc verir...
bu arada sıklusun nasıl bilmiyorum ama her an yumurtlayabilirsin 13-14-15-16 genelde düzgün sıklusu olanlarda yumurtlama gunleri oluyo
sen testini yap bu akşam yarında öğlen yap koyu çıkarsa yani ikisi aynı koyulukta veya T çizgisi daha koyu cıkarsa ikinci testi yapmana gerek kalmaz
silikleşene kadar çalışmalara devamm
kasık ağrında yumurtladığının belirtisi olabilir tatlım benimde bazı aylar cok oluyodı bazı aylar daha hafif geciyodu
testleri takibe devam yumoşlıcam arkadaşım

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyyy midem ağzımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çokfenayımmmm cıkarmak istemiyorummmmm
Çok erken değilmi kıızzzz...Allah yardımcın olsunnnn....

Yap bakalım akşama.Koyulaşma varsa biraz daha artmış olur.Ben tam koyulaşmayı gördükten sonra testleri çift yapmıştım 2 gün.Sıvıya dikkat et.Çalışmaları aksatmaaaa

erken tabii beeeeeeee çok erken hemde
anlamadım acaba bişeymi dokunduuu
fokurduyoo sanki midemmm
psikolojik olabilirmi die düşünmüyo diilimmm
hunili olduğumuz için herseyimiz tersten gidebilir

2 ocakta döllenme olsa 10 gün sonra idrarda çıkabilir.Benimki 12.gün çoook silik çıktı.Bata 5 gün vardı.Çıkmazsa üzülme ama.Geç döllenme olabiliyor bazen.Adetten sonra çıkıyor bebekler ortaya...Belirtilere de takma kafanı.Hala belirti yok bende.Kasık batmalarım bile 2 gündür daha belirgin.[/QUOTE]

Evet haklisin galiba bazen illa da belirti olsun diye kendi kendimi dinliyorum resmen,adet donemini beklemek ve oluruna birakmak en iyisi rabbim onun gelecegi en uygun zamani bilir elbet..allah hepimize saglikli evlatlar versin..

erken tabii beeeeeeee çok erken hemde
anlamadım acaba bişeymi dokunduuu
fokurduyoo sanki midemmm
psikolojik olabilirmi die düşünmüyo diilimmm
hunili olduğumuz için herseyimiz tersten gidebilir

Tabi mesela ben önce doğum sancısı çekebilirim
Psikolojikk de olabilir.Yediklerinde dokunmuş olabilir asitli,acı vs. yüzünden.
Kız Tuğra ben doktora gitmedim bi sorun olmaz demi?Testi 3 kez tekrarla öyle git dedi hamile bi arkadaşım da ondan gitmedim.6.haftada kese görmüş gelmiş o ilkinde.Malum pahalı bi durum her zaman doktora gitmek. Bugün arayım doktorumu dedim.Söyleyim bakalım o ne diyecek.3te arayacağım.

yani ben gitiimde ne oldu 2 hafta sonra gel dedi kese için
bi sorun olacağını düşünmüyorum zaten vajinal ultrasondan pek hoşlanıcamı düşünmüyorum tedirgin ediyo beni lafı bile
5 gun sonra rabdevun var işte öğreneli 10 gun olcak
bakma 5 haftalık göründüğünde aslında yumurtlamayı hesaplayıca okadarlık değil
hesaplamaya göre 5 haftalık cıkıyo
sende panik yapma daha yeni seninde bizim tubişte beklemişti ordan biliyorum
bikere tekrarlamak yeterli olur diolar kan testiiçin ama senin adetten 5 gun önce öğrenmen daha cok tekrarlanmana sebep olabilir..
kız nasıl cıktı ölee benim 5 gun önceden negatifti resmen bigun kala pozitif gördüm

Evet yumurtlamaya göre 12-14 gün falan oldu.SAT çok büyük gösteriyor bebeklerimi
Bende bilmiyorum nasıl çıktı.Aslında hep içimden geçen adete 3-5 gün kala öğrenmekti.Ama evdeki testler kurudukça silikleşti.Kan testi olmasa acaba yokmu diyeceğim o kadar silindiler Arkadaşımda 4 gün önce öğrenmiş benimki gibi düşükmüş dr 3 kez istemiş test.Katlanınca emin olmuş.Ben de 6.hafta gideyim en iyisi.Gerek yok doktoru da aramaya.Protein ağırlıklı beslenmeye,folikasite devam

doktor konusunda şöle yap böle yap kesinlikle diyemem biliyosun aysecim
ben kendimden örnek verdim beni sat hesabına göre 6 haftada cağırdılar
sen dikkat et zaten folic asit alıyosun devam et dikkat et sen yarın tekrarlıcan dimi kan testini
sonra olmazsa doktorunu ararsın böyle böyle kan değerlerim bunlar ne zaman geleyim dersin
eğer önceden kontrol etmem gerek derse git yok su gun gel derse ne ala
hr halukarda bi doktorunla görüş 3çcü kan testini yaptıktan sonra

okeyto bebişim.

28-29 günde bir oluyor canım, pek sarkmıyor.
ok akşam tekrar yapıyorum, bugün yarını iyi takip ediyorum, çalışıyorumm, silikleşene kadar..

inşallah ovi testi bu ay mutlu eder beni de...

sıvı alımını 2 saat önce yavaşlatın diyor.. öyle yaptım ben de

Son düzenleme:

İnşallah canım
su ovu testleri az kişiyi mutlu etmedi sırada sen varsın

Ben kan testimi 3 kere yaptırdım. 2 günde 2 katına çıkacağını hesap ederek hesap yap canım. Değerin 1500 lere gelmeden keseyi göremezsin. 1500lü değerlerde de ancak vajinal ultrason ile görürsün. Ona göre git doktoruna derim.

heh bak gördünmüüü bilen biri
ne güzel tarif etmiş
ben bildiğin tarzanca anlatmaya calıştım
ağzına sağlık tokoyay cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…