- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.481
Daha varmış okurum inşallah.Hergün bi Yasin okusam biter.Salavatları da bitiririm Allah'ın izniyle.Çok sağol Allah razı olsun...
Dimi kııızzz.Bir gün önce eşime ürolog arıyordum bir gün sonra gebeliğimi öğrendim Rabbim nelere kadir değilmi?
İkiz olup olmadığı kesede görülürmüş.Ama kesenin biri 1-2 hafta sonra da oluşabiliyormuş.En kesin sonuç 9-14.haftalarda diye yazıyor sitelerde.Kan değeri yüksek çıkabilir ama kesin olmayabilir diyorlar.İki tarafımda da batmalar var Tuğraaa...Tek hamilelikte de olurmu bu?Yoksa benimki garipmi? 2 gündür sağ batıyordu.Dünden beri sol batıyor.İnşallah gönlümdekini bizlere hayırlı kılar Rabbim
kızlar merhaba benım bat buıgunduu ama dun sabah uyanır uyanmaz geldı kırmızılar nasip degilmişşş diyorum artık taşlaştım galibaaaaa ne hissettiğimi bile bilmiyorumm kendimden şüphelenmeye başladımmhayırlsııı olur inş. bu ardaa yeni hamişleride tebrik ederimm :)
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
canım hiç belli olmazKızlar merhaba.
Ben bu ay güzel çalışma yapamadım.
Koyu çizgiyi gördüğüm 13. gün ve 15.ci gün ilişki oldu. dün olacaktı ama yapmadık.
Bide ovu. önce 10. günde olmuştu.
İnşallah tutar
çok güzel ya ... hamileleri gönülden tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..inşallah darısı başımıza...heyecanlandım ya...
canım hiç belli olmaz
bana phia sölemişti silikleşene kadar devam calışmaya die
bende soanlara hep aynısını söylüyorum
bununda sebebi
yumurtanın ne zaman catlıcanı bilmediğimizden
belkide seninki ertesi gun catlamıştır ve bı önceki gun çalışma olduğu için
tutmuş olabilir ki inşallah öledir incicim
içini ferah tıt sen
Sosyommmm
napıosun hiç sesin cıkmıyo
gelmiyosunda yada ben göremyorum napıosun bakimmm
nasılsın?
aslında uğramıyorum pek. Kimsenin moralini bozmayayım diye girmedim siteye.
Niye moralimizi bozucakmışsın ki ?
Aşkolsun ne ddemek o yaa
biz böylemi anlaşıyorus
herzaman her konuyu konuşmuyomuyuz sevnçlerimizi ohh ohh anlatcaz
üzüntülerimizi mi saklıcazzzz kızarım böyle düşünme
Ne oldu güzelim ?
bak boşuna merak etmemişim seni??
merhaba başka bir topiğe de yazmıştım buraya da yazayım bende bu yıl bebiş sahibi olmak istiyoruuuum bol bebiş topiği çok hoşuma gitti
Sıkma canını.Belki de kendiliğinden olacak gerek kalmayacak onlara.Sen kalbini ferah tut duanı et kabul olacaktır.İsim için ayrıca teşekkür ederim.Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlat dileğimdir.Aklına gelirse edersen çok sevinirim.Ve tabi oraları görmeyi bizlere de nasip etmeyi de dile bizim için.Çok istiyorum bende.Dualarımdan hiç eksik olmazsınız bütün topik olarak.İsim isim hatırlayamasamda bekleyen bütün kk arkadaşlarıma diye dua ederim merak etme sen :))QUOTE]
inşallah canım duanı şimdi aynen yazarım şimdi orda heyecanlanırım yanlış dua etmemek olaki sözcükleri
yanlış telefuz etmemk için duanı aynen yazıyorum eğer bana dua edersen ismem ismim şevval ismen dua
edebilirsen ddaha çok sevinirim:)
inşallah canım şimdi sana dua edelim hayırlı haberlerini beklyr olacağım..
Şule belki de umreye gitmeden önce Allah seni sınamıştır , sen orda o kadar içten dua ediceksin ki geldiğinde bence hayatın eskisi gibi olmıcak , hayırlı evlatların olacak .. Hem bizler anne olmanın özlemini çektikçe değerini de daha iyi anlıyoruz .. İnşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırız , güle güle git duaların da bizleri unutma :)
Kuzum dün sende ben gibi teoriyi bozdun demek
Olsun kız bak gör bu ay göbüşlerimiz bebişlerle dolacak. Yaptım olacak
hoşgeldin canım
dilerim hepimiz gibi sanada bu topic uğurlu gelir
biz burda hamişler
hamiş olmayı canı gönülden bekleyenler ilerde (belki anneler)
hepimiz aynı yerdeyizzz...
Sorma yaa kar bizi ayırdı :) Ama şöyle düşünüyorum eğer 11 - 12 de yumurtlayıp 13 de çatladıysa , zaten dün 18. gün olduğu için çalışmaların çok önemi yok :) Sen de net çift çizgiyi göreli kaç gün oldu bi önemi yok dünün senin için .. olsa iyi olurdu ama ,kısmet böyleymiş heralde :) Belkide bebişlerimiz tutunuyo şu an bize ve ilişki olmaması onların işine geldi :)