Bol bebiş topiği

aysemmm aysemm ayseeemmen tebrik ederım bıtanem...nasılı mutlu oldum bılemezsın bekleyen arkadaslarımdanda güzel haberlerı beklıyoruuuzz

kızlar benim bat 12 ocak diyorum ki beklesemmi yoksa yarın sabah idrar testi yapsammı :18:
Negatif çıksın istemiyorum bebişim gelsin istiyoruuuuum :18:

kızlar 19 günün üstüne bugün kırmızılarım geldı...benı lısteye ekleyın bat tarıhım gırmemeyı düsünüyorum czı bebegım olur..bu ay cok gırmemeyı düsünüyorum canım..ben stres oluyorum sonra tüm dengelerım bozuluyor

buraya gelmezsen stres olmıcanmı yanii
hayırrrrr hayır hayırr
kabul etmiyorummmm
ortalıktan kaybolmak yok sakınn
gülücez eğlenicezzz belki üzüücez ağlıcaz ama vakit geciciek öleee
gelmeyip kendi başına kalmakta neyin nesiymiş acaba ebbiihanımmm
kızarımmm heeeeeeeee
bida duymıyımmmm

aysemmm aysemm ayseeemmen tebrik ederım bıtanem...nasılı mutlu oldum bılemezsın bekleyen arkadaslarımdanda güzel haberlerı beklıyoruuuzz
Canım benim çok sağol.Darısı başına inşallah.Ayağımı sürüyorum ona göre...
Tamam canım.Arada uğra ses ver özleriz biz seni
bat 9 subat terazı bebegı beklıyoruzzz
Listeye ekleyimmi batını canımcım?Dengeli dengeli terazimizi doğurursun inşallah

Anam valla yolar bu kız saçını başını ebbiiiiiii.... Tırsık tırsık olduk yavrularımla

kızlar ben geldim...
hoşgeldin cnm nasılsın?

Anam valla yolar bu kız saçını başını ebbiiiiiii.... Tırsık tırsık olduk yavrularımla

yaaa ama hakediyooo şimdi haksızmıyımm
gelmicem diooo
kendi başıma kalcam dioo
olmaz öyle sey
anca beraber kanca beraber

ayrıca yawruların tırsmasın teyzelerden tırsılmazz
yeğenlrini sever teyzeler kıyamaz
ama analarını yolarım
boş yere üzmeyin kendinizi hadi bakim...

Bazen insan yalnız kalmak ister.Ondan ısrar etmek istemedim ben Zaten dayanamaz gelir buraya geri Elleşme gitsin.Dönerse bizimdir.Dönmezse de saçından sürükleye sürükleye bizim yaparız.Ya bizimdir ya toprağın

kuzum bi topikte okudum meğer sende ilk defa klomen kullananlardanmışsın ama bu topikte duyduğuma göre regl olmuşsun ..
hemde yumurtaların benmkindende iyimiş ..
seni okuyunca sanki kendime yordum bu ay çok heveslenmicem bende..

Diyorum ama maalesef stres hat safhada böyle giderse olcağı varsada olmıcak ..

Bazen insan yalnız kalmak ister.Ondan ısrar etmek istemedim ben Zaten dayanamaz gelir buraya geri Elleşme gitsin.Dönerse bizimdir.Dönmezse de saçından sürükleye sürükleye bizim yaparız.Ya bizimdir ya toprağın

yaa yalnız kalıcak tabi biz nekadar burda ol desekte bilgisayarını kapadımı bitii gitti istediği kadar yanız kalır
çok ta kendini dinlemesin ....üzülüyorum öle cekip gitcem bi muddet diyenlere...
ama dediğin doğruu geri dönmezse tutar saçından geri getiririzz

cok üzüldüm bu sefer bılıgın gıbı degıl..ıyıce dengem bozuldu..daha bebek mebek ıstemıyorum dedım dün esıme ...kız bakma öyle dedıgıme ben sızlerden uzak duramıyorum..durabılırmıyım hıc...sızlerın güzel haberlerıyle mutlu olacagız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…