- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.541
aysemmm aysemm ayseeemmen tebrik ederım bıtanem...nasılı mutlu oldum bılemezsın bekleyen arkadaslarımdanda güzel haberlerı beklıyoruuuzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kan testimi 3 kere yaptırdım. 2 günde 2 katına çıkacağını hesap ederek hesap yap canım. Değerin 1500 lere gelmeden keseyi göremezsin. 1500lü değerlerde de ancak vajinal ultrason ile görürsün. Ona göre git doktoruna derim.
kızlar benim bat 12 ocak diyorum ki beklesemmi yoksa yarın sabah idrar testi yapsammı :18:
Negatif çıksın istemiyorum bebişim gelsin istiyoruuuuum :18:
kızlar 19 günün üstüne bugün kırmızılarım geldı...benı lısteye ekleyın bat tarıhım gırmemeyı düsünüyorum czı bebegım olur..bu ay cok gırmemeyı düsünüyorum canım..ben stres oluyorum sonra tüm dengelerım bozuluyor
Canım benim çok sağol.Darısı başına inşallah.Ayağımı sürüyorum ona göre...aysemmm aysemm ayseeemmen tebrik ederım bıtanem...nasılı mutlu oldum bılemezsın bekleyen arkadaslarımdanda güzel haberlerı beklıyoruuuzz
Tamam canım.Arada uğra ses ver özleriz biz senikızlar 19 günün üstüne bugün kırmızılarım geldı...benı lısteye ekleyın bat tarıhım gırmemeyı düsünüyorum czı bebegım olur..bu ay cok gırmemeyı düsünüyorum canım..ben stres oluyorum sonra tüm dengelerım bozuluyor
Listeye ekleyimmi batını canımcım?Dengeli dengeli terazimizi doğurursun inşallahbat 9 subat terazı bebegı beklıyoruzzz
buraya gelmezsen stres olmıcanmı yanii
hayırrrrr hayır hayırr
kabul etmiyorummmm
ortalıktan kaybolmak yok sakınn
gülücez eğlenicezzz belki üzüücez ağlıcaz ama vakit geciciek öleee
gelmeyip kendi başına kalmakta neyin nesiymiş acaba ebbiihanımmm
kızarımmm heeeeeeeee
bida duymıyımmmm
kızlar ben geldim...
kızlar ben geldim...
hoşgeldin cnm nasılsın?kızlar ben geldim...
Anam valla yolar bu kız saçını başını ebbiiiiiii.... Tırsık tırsık olduk yavrularımla
Bazen insan yalnız kalmak ister.Ondan ısrar etmek istemedim ben Zaten dayanamaz gelir buraya geri Elleşme gitsin.Dönerse bizimdir.Dönmezse de saçından sürükleye sürükleye bizim yaparız.Ya bizimdir ya toprağınhoşgeldin cnm nasılsın?
yaaa ama hakediyooo şimdi haksızmıyımm
gelmicem diooo
kendi başıma kalcam dioo
olmaz öyle sey
anca beraber kanca beraber
ayrıca yawruların tırsmasın teyzelerden tırsılmazz
yeğenlrini sever teyzeler kıyamaz
ama analarını yolarım
boş yere üzmeyin kendinizi hadi bakim...
Bazen insan yalnız kalmak ister.Ondan ısrar etmek istemedim ben Zaten dayanamaz gelir buraya geri Elleşme gitsin.Dönerse bizimdir.Dönmezse de saçından sürükleye sürükleye bizim yaparız.Ya bizimdir ya toprağın
Naptın cevoo?Verdinmi kan?Ne zaman çıkacak sonuç?
kızlar hakkat ya phia cım nerde? gören duyan bilen... merak ettimmm
kuzum kan vermeyi bırak yenice tilete gtm yemek bile yemedım daha...
o kdr yoruldum ki muşteriler full du
buraya gelmezsen stres olmıcanmı yanii
hayırrrrr hayır hayırr
kabul etmiyorummmm
ortalıktan kaybolmak yok sakınn
gülücez eğlenicezzz belki üzüücez ağlıcaz ama vakit geciciek öleee
gelmeyip kendi başına kalmakta neyin nesiymiş acaba ebbiihanımmm
kızarımmm heeeeeeeee
bida duymıyımmmm