Bol bebiş topiği

Kızlar merhaba.

Ben bu ay güzel çalışma yapamadım. :KK14::KK14:

Koyu çizgiyi gördüğüm 13. gün ve 15.ci gün ilişki oldu. dün olacaktı ama yapmadık.

Bide ovu. önce 10. günde olmuştu.

İnşallah tutar :KK5::KK5::KK5:

Çok sıkı çalıştık geçen aylarda ne oldu :) Canım bana öyle geliyo ki az çalıştık ama hamileyimmmmm diye bağırıcaksın burda :) bende bende bende diye cevap vericem hemen :):)

Evet nasıl olsa spoşlar uzun yaşıyor :) Bak bide herşeyde hayır vardır. Rahat rahat tutunsun bebişlerimiz.

Babaları işgal etmesin mekanlarını :KK33::KK33::KK33:

Çok güldüm yaa , bencede işgal etmesinler , rahat rahat yerleşsinler :emir_bebek:

Canım benim sağolasın... İkinci bebeğim de annesini terk etti....

Geçmiş olsun , çok zor belki saçma gelicek ama şöyle düşün , demekki eşinde bi problem yok, senin tüplerin açık .. Üzüldün ama çok seviniceksin o günler gelicek , bebeğin sana sımsıkı tutunacak inşallah .. Allahım hepimize nasip etsin sağlıklı hamilelikler , hayırlı evlatlar ..

Arkadaşım inan bende senin adına çok üzüldüm, benim de bi arkadaşım senin yaşadığın gibi iki yavrusunuda 3 aylık olmadan kaybetti araştırmalar yapıldı ama sağlık açısından hiç bi sorun çıkmadı. Doktor her kadının mutlaka düşük yapabileceğini onunkilerininde şansına arka arkaya denk geldiğini söylemiş şuan 3. Ye hamile 4. Ayına girdi maşallah ve herşey çok güzel gidiyor. Üzülme demek olmaz üzüleceksin elbette ama çok yakın zamanda o güzel günün geleceğinide bilerek toparlanmaya çalış. Sevgiler..

offff sana fermann gibi uzun uzun yazı yazdım
nette sorun vardı gitii geldi yazıda gitii bdaha yazamaya kalksam hayatta yazamamm
sakın bidaha kaybolma hep birlikte sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıcaz böyle düşünme tamam mı
ve en önemlisi sağlıklı bi gebelik olmadığı için devam etmemiştir bunu da unutma sakın
sosyomm Rabbim bu tevekkülünün karşılıını verecektir inanıyorum ben

bu dönemde duA Olarak neler okuyosunuz bilgilendirirseniz sevinirim..
Meryem suresi okunuyor genelde 41 gün boyunca.Ben her fırsatımda Yasin okudum.Gönülden ettikten sonra hepsi kabul olur Allah'ın izniyle:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Kızlar merhaba.

Ben bu ay güzel çalışma yapamadım. :KK14::KK14:

Koyu çizgiyi gördüğüm 13. gün ve 15.ci gün ilişki oldu. dün olacaktı ama yapmadık.

Bide ovu. önce 10. günde olmuştu.

İnşallah tutar :KK5::KK5::KK5:
Ben 4 çalışmayla hamile kaldım kıızzz.Gecemizi gündüzümüze kattığımız aylar fos çıktı...Demekki sıkmamak lazım yumoşları.Kaçan kovalanır misali :)))
çok güzel ya ... hamileleri gönülden tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..inşallah darısı başımıza...heyecanlandım ya...
Amiiin canım..Hepimiz oturalım göbekli göbekli burada inşallah.:KK49::KK49::KK49:
merhaba başka bir topiğe de yazmıştım buraya da yazayım bende bu yıl bebiş sahibi olmak istiyoruuuum bol bebiş topiği çok hoşuma gitti
Hoşgeldin agresifmeler:KK54:
Rabbim sana bol sabır versin canım.Eminim bu karanlıkların ardından şafak doğacaktır sana...En kısa zamanda...Dualarımdasın canım benim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
arkadaşlar bu ovulasyon testlerini kullanan vardır.nasıl yorumluyoruz onları iyi bilen bir açıklayabilir mi?
Ovu testini adet biter bitmez yapmaya başlıyoruz.Hergün bi tane.2-3 saat önce sıvı alımına dikkat ederek.Çizgi silik çıkıyor önce.Sonra ikisi aynı netlikte çıkıyor.Hatta bazen T çizgisi Cden koyu çıkıyor.O gün yumurtladığını gösteriyor.Yumurta ne zaman çatlıyor tam bilemiyoruz.Koyulaştıktan sonraki 1 haftayı değerlendirenler hamile kalıyor genelde.Bende de öyle oldu.Rabbim ol derse olur inşallah seninkide..Sen yap testlerini.Fotoğraf yükle yorumlarız hep beraberce.:KK54:

ayşecim seni de tebrik ederim. Bebişini Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz yavrularımızı.Sen de üzülme olurmu?Eksik gebelikler sonlanırmış kendiliğinden.Allah'a tevekkül ettinmi gerisi gelir merak etme.Dualarım seninle canım benim.Çok geçmiş olsun yeniden

Arkadaslar merhaba,bende siteye epeydir uyeyim,konulari da takip ediyorum,1,5 yillik evliyim ve bizde insallah saglikli hayirli bi bebis cok istiyoruz kismet olursa..ufak ufak calismalar da basladik..bende yazmak,araniza katilmak,heyecanlarimizi paylasmak istedim..insallah hepimize ugurlu gelir..

Arkadaslar merhaba,bende siteye epeydir uyeyim,konulari da takip ediyorum,1,5 yillik evliyim ve bizde insallah saglikli hayirli bi bebis cok istiyoruz kismet olursa..ufak ufak calismalar da basladik..bende yazmak,araniza katilmak,heyecanlarimizi paylasmak istedim..insallah hepimize ugurlu gelir..

Hoşgeldin canım.İnşallah çok beklemezsin bebeğinizi...

Tubilooooossshhhh kız napıyon kusuyonmu halaaaa

canım bu da allahın imtihanı meleklerin seni cennette bekliyordur..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin..

seni çok merak etmiştim..ama canını sıkma canım bir dahaki aya olur inşallah..hem umreyede gidiyormmuşsun rabbim ibadetini kabul eylesin..manevi ortamdan etkilenip bebişi unuttuğun an belki de annesine gelecektir..hem benimde iğneden sonra 14. gün dayanamayıp test yaptım tek çizgiyi gördüm..

Benim kırmızılar bugün gelmeyecek anlaşılan. 1.5 senedir ilk defa günümde adet olmuyorum nasıl bir umut bu benim için anlatamam:) saat 4 ü bekliyorum bir gideydim hastaneye.

Benim kırmızılar bugün gelmeyecek anlaşılan. 1.5 senedir ilk defa günümde adet olmuyorum nasıl bir umut bu benim için anlatamam:) saat 4 ü bekliyorum bir gideydim hastaneye.

ayyy hadi inşallah senden de güzel haberler alırız.Ben de bugün ovulasyon çıbıklarına başlıyorum. Vatana millete hayırlı olsun :KK9:

Şule belki de umreye gitmeden önce Allah seni sınamıştır , sen orda o kadar içten dua ediceksin ki geldiğinde bence hayatın eskisi gibi olmıcak , hayırlı evlatların olacak .. Hem bizler anne olmanın özlemini çektikçe değerini de daha iyi anlıyoruz .. İnşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırız , güle güle git duaların da bizleri unutma :)

Canım inşallah mevla hepimize nasip etsin elbette
hayırlısını istiyoruz demek hayırlısı böyleymiş artık dua etmekten başka çare yok
duamda elbet sizlerede yer veririm
ismini bilmyrm yoksa ajandama senide not ederdim canım

Bu arada benim yumurtlama zamanim 29 aralik-2 ocak arasiydi,gun asiri denemelerimiz oldu,gelecek adet tarihimde 19 yada 20 ocak..kendimde pek bi belirti gormuyorum ama ( gogus hassasiyeti disinda) idrar testi yapmak istiyorum.sizce ne zaman yapmaliyim?

X