- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.501
Kızlar merhaba.
Ben bu ay güzel çalışma yapamadım.
Koyu çizgiyi gördüğüm 13. gün ve 15.ci gün ilişki oldu. dün olacaktı ama yapmadık.
Bide ovu. önce 10. günde olmuştu.
İnşallah tutar
Evet nasıl olsa spoşlar uzun yaşıyor :) Bak bide herşeyde hayır vardır. Rahat rahat tutunsun bebişlerimiz.
Babaları işgal etmesin mekanlarını
Canım benim sağolasın... İkinci bebeğim de annesini terk etti....
Meryem suresi okunuyor genelde 41 gün boyunca.Ben her fırsatımda Yasin okudum.Gönülden ettikten sonra hepsi kabul olur Allah'ın izniylebu dönemde duA Olarak neler okuyosunuz bilgilendirirseniz sevinirim..
Ben 4 çalışmayla hamile kaldım kıızzz.Gecemizi gündüzümüze kattığımız aylar fos çıktı...Demekki sıkmamak lazım yumoşları.Kaçan kovalanır misali :)))Kızlar merhaba.
Ben bu ay güzel çalışma yapamadım.
Koyu çizgiyi gördüğüm 13. gün ve 15.ci gün ilişki oldu. dün olacaktı ama yapmadık.
Bide ovu. önce 10. günde olmuştu.
İnşallah tutar
Amiiin canım..Hepimiz oturalım göbekli göbekli burada inşallah.çok güzel ya ... hamileleri gönülden tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..inşallah darısı başımıza...heyecanlandım ya...
Hoşgeldin agresifmelermerhaba başka bir topiğe de yazmıştım buraya da yazayım bende bu yıl bebiş sahibi olmak istiyoruuuum bol bebiş topiği çok hoşuma gitti
Rabbim sana bol sabır versin canım.Eminim bu karanlıkların ardından şafak doğacaktır sana...En kısa zamanda...Dualarımdasın canım benimCanım benim sağolasın... İkinci bebeğim de annesini terk etti....
Ovu testini adet biter bitmez yapmaya başlıyoruz.Hergün bi tane.2-3 saat önce sıvı alımına dikkat ederek.Çizgi silik çıkıyor önce.Sonra ikisi aynı netlikte çıkıyor.Hatta bazen T çizgisi Cden koyu çıkıyor.O gün yumurtladığını gösteriyor.Yumurta ne zaman çatlıyor tam bilemiyoruz.Koyulaştıktan sonraki 1 haftayı değerlendirenler hamile kalıyor genelde.Bende de öyle oldu.Rabbim ol derse olur inşallah seninkide..Sen yap testlerini.Fotoğraf yükle yorumlarız hep beraberce.arkadaşlar bu ovulasyon testlerini kullanan vardır.nasıl yorumluyoruz onları iyi bilen bir açıklayabilir mi?
ayşecim seni de tebrik ederim. Bebişini Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Arkadaslar merhaba,bende siteye epeydir uyeyim,konulari da takip ediyorum,1,5 yillik evliyim ve bizde insallah saglikli hayirli bi bebis cok istiyoruz kismet olursa..ufak ufak calismalar da basladik..bende yazmak,araniza katilmak,heyecanlarimizi paylasmak istedim..insallah hepimize ugurlu gelir..
tek çizgiyi gürdüm kuzum..bana bu ay hsg görünüyor galiba..
Benim kırmızılar bugün gelmeyecek anlaşılan. 1.5 senedir ilk defa günümde adet olmuyorum nasıl bir umut bu benim için anlatamam:) saat 4 ü bekliyorum bir gideydim hastaneye.
Hoşgeldin canım.İnşallah çok beklemezsin bebeğinizi...
Çok çok tesekkurler,amin..bu arada topicigi bastan sona okudum,hamileliginiz hayirli ugurlu olsun,sonucunuzu ogrenene kadar bende cok heyecan yaptim :)) cok sevindim sizin adiniza
Adet görmeden umudunu kesme.İdrarda hiç çift çizgi görmeden hamile kalanlar varmış.İnşallah sürpriz yapar bebeklerin
Valla bebeklerin bi anda çıktı. Gönlüne göre versin Rabbim inşallah
Şule belki de umreye gitmeden önce Allah seni sınamıştır , sen orda o kadar içten dua ediceksin ki geldiğinde bence hayatın eskisi gibi olmıcak , hayırlı evlatların olacak .. Hem bizler anne olmanın özlemini çektikçe değerini de daha iyi anlıyoruz .. İnşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırız , güle güle git duaların da bizleri unutma :)
Canım inşallah mevla hepimize nasip etsin elbette
hayırlısını istiyoruz demek hayırlısı böyleymiş artık dua etmekten başka çare yok
duamda elbet sizlerede yer veririm
ismini bilmyrm yoksa ajandama senide not ederdim canım