Bol bebiş topiği

Beğendiniz mi kızlar listeyi?Hamişler boynu bükük dışarda kalmasın istedim.Tek çatı altında topladım herkezi Bilgisini eksik yada yanlış yazdıklarım varsa düzelteyim.Herkezin en alt satırlara eklenmesi dileğiyle

o yumurtlama gunlerı hıkaye canım yaa neler goruyoruz mesela korundugu halde hamıle kalanlar var bendede pko yanı yumurtlama tembellıgı var her ay yumurtam yeterlı buyumuo ve ovu. testlerı de ıse yaramıo bızde hep ıkıncı cızgı cıkıo ama ben tumö bunlara ragmen ümitliyim hamıleyım bu ay bence :):) evrene olumlu mesaj gonderıyorum

inşallah be kuzucum da bole testler benle dalga gecer gbi oldu resmen anlıyamadım....
ciddimisn ablanlarda hiç miçift cızgi gormediler???

inşallah be kuzucum da bole testler benle dalga gecer gbi oldu resmen anlıyamadım....
ciddimisn ablanlarda hiç miçift cızgi gormediler???

evet canım bı ablamın 3 cocugu bırının 1 cocugu var ıkısınde hıcbır zaman ıdrarda cıkmıyo. hatta bırıne doktor sen rahım kanserısın demıs sonra baska bı doktora gıttıgınde 2 aylık hamıle sımdı o bebek 15 yasında bı genc kız:)

aa hayırdır canım neden ağladın ki :44:

yine bu ay hüsranla sonuçlandı klomen ve ovitrelle kullanmıştım
açıkcası umutlanmıştım yumurtamda oluşmuştu
daha bunun etkisini üzerimden atamadan ağrılarla gittim doktora bu defa sağ tarafta kist oluşmuş
şimdiye kadar hiç kullanmadığım doğum kontrol hapı verdi
üstelik ben 15 gün sonra umreye gideceğim adetm tam o sıraya denk geliyor
dolayısıyla 2 kutu yasmin kullanmak zorunda kalacağım(
anlayacağın sıkıntı((

buarada kist olduğu halde bal tarçın kürünü kullanıyorum
acaba sıkıntı olurmu bırakayım mı bilgisini olan varmı?

sulecın bende klomen kullandım bu ay kloen kullanınca adet gecıkmesı oluyomu yoksa gunundemı oluyor bır bılgın varmı ?

ben olumlu mesaj göndermiyorum ama benim işim de kendime göre hep mantık hep mantık değerlendiremedim olmayacak gözüyle bakıyorum:) bundan sonra bende olumlu düşünüyorum o zaman. zaten bunun en güzel örneği ayse ne kadar umut doluydu maşallah ya hepimiz öyle olalım inşallah bak sonunda erdi muradına:)

cok guzel omuş belki benide ekelrsin bi gun...
Ekleyeceğim tabi.Hepinizi ekleyeceğim birgün oraya...

Geçmiş olsun canım benim.İnşallah o güzel yerlerde duaların kabul olacak...Ben de çok isterdim orada dua edenlerden olmayı.Bak ne güzel sana nasip olacak.Çok güzel durum senin için.Hayır dualarınla gelecek bebeğin Allah'ın izniyle.Sabırla bekleyeceğim seni ve bebeğini....

BTÇ kürü yapsana sen.Yumurtalarına destek vermiş olursun...

canım bende bu ay klomene başladım ve yumurtalarım gayet iyi umutluyum elbet ama biliyorum ki sonuç sennki gibi olabilir
doktorum abanda dedi adet görürsen geleceksin yumurtalarına bakaccağız kist olmasın die kadın doğum kontrol içmem gerekebilceğini söyledi..
bunu kafana takma inşallah bi sonraki olur hayırlısını hayırlı zmanda versin Rabbim..
her şrde bi hayır varmış üzülme canım..

sulecın bende klomen kullandım bu ay kloen kullanınca adet gecıkmesı oluyomu yoksa gunundemı oluyor bır bılgın varmı ?

yok canım ben tam adet günümde oldum çatlatma iğneside kullandın mı?

Allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur dün eşimde aynı teselliyi verdi
şimdi kendime ajanda aldım dua isteyenlerin isimlerini tek tek yazıp orda inşallah
içten samimi bir şekilde dua edeceğim hatta senin isminide şimdi yazarım..
sende duanı eksik etme hamilelerin duasıda kabul olur inşallah
buarada cnm doktor umreden sonra adetin 2. gününde gel dedi artık ya aşılama
ya da tüp bebek dedi ne olucak bilmiyorum cnm onada sıkıldı(

BTÇ kürü yapsana sen.Yumurtalarına destek vermiş olursun...

onu daha once hıc duymamıstım ben canım nasıl yapılıo yapayım bendde :) ama belkıde hamıleyım dır ınsaallah ....

bu ay hamıle haberını aldıgım ıkıncı ayusesın benım adımda ayse belkı 3. de ben olurum :) nelerden kendıme pay bıcıyorum bakarmısınız yaaa :)

BTÇ kürünün fazlası da kist yapıyormuş canım.İstersen bırak.Sen bilirsin yine de.
benim bu konuda bilgim yok ama dediğin gibiyse bırakmamda fayda var canım..

canım inşallah bebeğin seninle olur inşallah canım
Rabbim cümlemize hayırlısını versin dua edelim inşallah Rabbim kabul eder..

hadi yaa,belkide benimkide oyledir umarım yaniiii

yok canım benım adetımın 12. gunu yumurtam 15mm dı takıbı bıraktı doktor bende sureklı gıdemıyorum baska bır sehırde ısden ızın alıp gıdemıyorum dıye . yeterlı buyuklukte degıldı yanı ama ben gene de umıt edıyorum işte. ya catlamazsa oyle bı durum varmı kı?

canım lutfen o lısteye benı de ekle çok ıstıyorum bır bebişimiz olmasını.......

Son düzenleme:

siklusun kaç bilmiyorum benm 27 ve ben adetin 10 günü yumurta takibi için gittim
sağda 20 solda 25 mm yumurta oluşmuş dedi hemen akşamı çatlatma iğnesi verdi
sonuçta her gün 1 ya da 2 mm büyüme olasılığı var benm muhtemelen küçük olan yumurtalarım sonradan büyüyüp
kiste dönüştürdü bugun kaçıncı günün 15 mm iyi 18 mm geldiğinde
çatlatması için yeterli deniliyor
inşallah cnm hayırlısıyla olur

Sıkma canını.Belki de kendiliğinden olacak gerek kalmayacak onlara.Sen kalbini ferah tut duanı et kabul olacaktır.İsim için ayrıca teşekkür ederim.Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlat dileğimdir.Aklına gelirse edersen çok sevinirim.Ve tabi oraları görmeyi bizlere de nasip etmeyi de dile bizim için.Çok istiyorum bende.Dualarımdan hiç eksik olmazsınız bütün topik olarak.İsim isim hatırlayamasamda bekleyen bütün kk arkadaşlarıma diye dua ederim merak etme sen :))

İnşallah 3.ayşe de sen olursun
30 gr.öğütülmüş çörekotu+10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarşın.Adetin 2.günü sabah başlıyorsun 10 gün yiyorsun.Sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Günü de ölçüyü de fazla yapma kist yapıyormuş fazlası.Kür yüzünden akıntında fazlalaşma,kasıklarında ağrı olabiliyor.Değişiyor kişiden kişiye.Yumurtlama tarihinde geç olabiliyor.O yüzden ovu testi de kullanırsan ağrıya-akıntıya ve testlere göre önemli günleri yakalarsın inşallah.Ben böyle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…