Bol bebiş topiği

benim bu konuda bilgim yok ama dediğin gibiyse bırakmamda fayda var canım..

canım inşallah bebeğin seninle olur inşallah canım
Rabbim cümlemize hayırlısını versin dua edelim inşallah Rabbim kabul eder..

amin tatlım inşallah hepimiz kavuşacağız yeter ki moralimizi bozmayalım stres yok relax ..:KK12:

siklusun kaç bilmiyorum benm 27 ve ben adetin 10 günü yumurta takibi için gittim
sağda 20 solda 25 mm yumurta oluşmuş dedi hemen akşamı çatlatma iğnesi verdi
sonuçta her gün 1 ya da 2 mm büyüme olasılığı var benm muhtemelen küçük olan yumurtalarım sonradan büyüyüp
kiste dönüştürdü bugun kaçıncı günün 15 mm iyi 18 mm geldiğinde
çatlatması için yeterli deniliyor
inşallah cnm hayırlısıyla olur

senın yumosların cok ıyı buyumus masaallah baska bı topıkde 11 mmde hamıle kalan bırı vardı bana da umıt oldu aslında hayırlısı ya zamanı gelınce rabbım ısteyınceverıo .. benım adet dongum 32- 34 arasında degısıyo yarın adet olmam lazım .

Sıkma canını.Belki de kendiliğinden olacak gerek kalmayacak onlara.Sen kalbini ferah tut duanı et kabul olacaktır.İsim için ayrıca teşekkür ederim.Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlat dileğimdir.Aklına gelirse edersen çok sevinirim.Ve tabi oraları görmeyi bizlere de nasip etmeyi de dile bizim için.Çok istiyorum bende.Dualarımdan hiç eksik olmazsınız bütün topik olarak.İsim isim hatırlayamasamda bekleyen bütün kk arkadaşlarıma diye dua ederim merak etme sen :))

İnşallah 3.ayşe de sen olursun:KK16::KK16::KK16:
30 gr.öğütülmüş çörekotu+10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarşın.Adetin 2.günü sabah başlıyorsun 10 gün yiyorsun.Sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Günü de ölçüyü de fazla yapma kist yapıyormuş fazlası.Kür yüzünden akıntında fazlalaşma,kasıklarında ağrı olabiliyor.Değişiyor kişiden kişiye.Yumurtlama tarihinde geç olabiliyor.O yüzden ovu testi de kullanırsan ağrıya-akıntıya ve testlere göre önemli günleri yakalarsın inşallah.Ben böyle hamile kaldım:KK16:

tamam canım bu adetı bekleyeyım baslayınca yapacagım bunu . ovı. testlerı bende ıse yaramıo hep cıft cızgı cok sayıda kucuk yumurtam var cunkı hep yumurtluyo gorunuom o testlerde...

Son düzenleme:
Günleriniz aydın olsun hanımlarrr
napıosunuz bakalım
hamişlerr nerelerdesiniz

kızlar phiadan haber yk mu?

tatlım phia 6 sında regl olmuş
bu ay da gözlerinden lazer operasyonu geciricek
eğer dr zararsız derse hesapsız kitapsız bi çalışma ayı gciricek eğer yok zararlı derse
bu ay delenmeye cekilicek
bildiğim kadarıyla haber vermek istedim tatlım:KK34:

Sıkma canını.Belki de kendiliğinden olacak gerek kalmayacak onlara.Sen kalbini ferah tut duanı et kabul olacaktır.İsim için ayrıca teşekkür ederim.Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlat dileğimdir.Aklına gelirse edersen çok sevinirim.Ve tabi oraları görmeyi bizlere de nasip etmeyi de dile bizim için.Çok istiyorum bende.Dualarımdan hiç eksik olmazsınız bütün topik olarak.İsim isim hatırlayamasamda bekleyen bütün kk arkadaşlarıma diye dua ederim merak etme sen :))

İnşallah 3.ayşe de sen olursun:KK16::KK16::KK16:
30 gr.öğütülmüş çörekotu+10 yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarşın.Adetin 2.günü sabah başlıyorsun 10 gün yiyorsun.Sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Günü de ölçüyü de fazla yapma kist yapıyormuş fazlası.Kür yüzünden akıntında fazlalaşma,kasıklarında ağrı olabiliyor.Değişiyor kişiden kişiye.Yumurtlama tarihinde geç olabiliyor.O yüzden ovu testi de kullanırsan ağrıya-akıntıya ve testlere göre önemli günleri yakalarsın inşallah.Ben böyle hamile kaldım:KK16:

hele hele bakında siz ovu testiyle hamiş kalmış birileri
için nasıl rahatladı dimi aysem
Ayseee kızzzzz 2 gun önce burda mırr mırrr mırr yapıodun
bende kızıyodum sana gunlerini konuşuyoduk
bırakma diodum silikleşene kadar falan filan
bak gördünmüü Rabbim dualarının karşılığını verdi sana
ama bi karşılaşıp gönül ferahlığı ile tebrik edemedim seni
ben geliyorum sen gidiyosun
yawummmmmmmmmmmm
ne zaman belli olurmuş ikiz oldukları şimdi o haberi bekliyorummm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
hele hele bakında siz ovu testiyle hamiş kalmış birileri
için nasıl rahatladı dimi aysem
Ayseee kızzzzz 2 gun önce burda mırr mırrr mırr yapıodun
bende kızıyodum sana gunlerini konuşuyoduk
bırakma diodum silikleşene kadar falan filan
bak gördünmüü Rabbim dualarının karşılığını verdi sana
ama bi karşılaşıp gönül ferahlığı ile tebrik edemedim seni
ben geliyorum sen gidiyosun
yawummmmmmmmmmmm
ne zaman belli olurmuş ikiz oldukları şimdi o haberi bekliyorummm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52: Dimi kııızzz.Bir gün önce eşime ürolog arıyordum bir gün sonra gebeliğimi öğrendim:KK9: Rabbim nelere kadir değilmi?
İkiz olup olmadığı kesede görülürmüş.Ama kesenin biri 1-2 hafta sonra da oluşabiliyormuş.En kesin sonuç 9-14.haftalarda diye yazıyor sitelerde.Kan değeri yüksek çıkabilir ama kesin olmayabilir diyorlar.İki tarafımda da batmalar var Tuğraaa...Tek hamilelikte de olurmu bu?Yoksa benimki garipmi? 2 gündür sağ batıyordu.Dünden beri sol batıyor.İnşallah gönlümdekini bizlere hayırlı kılar Rabbim:KK16::KK16::KK16::KK16:

Sıkma canını.Belki de kendiliğinden olacak gerek kalmayacak onlara.Sen kalbini ferah tut duanı et kabul olacaktır.İsim için ayrıca teşekkür ederim.Sağlıklı ve hayırlı ikiz erkek evlat dileğimdir.Aklına gelirse edersen çok sevinirim.Ve tabi oraları görmeyi bizlere de nasip etmeyi de dile bizim için.Çok istiyorum bende.Dualarımdan hiç eksik olmazsınız bütün topik olarak.İsim isim hatırlayamasamda bekleyen bütün kk arkadaşlarıma diye dua ederim merak etme sen :))QUOTE]

inşallah canım duanı şimdi aynen yazarım şimdi orda heyecanlanırım yanlış dua etmemek olaki sözcükleri
yanlış telefuz etmemk için duanı aynen yazıyorum eğer bana dua edersen ismem ismim şevval ismen dua
edebilirsen ddaha çok sevinirim:)

amin tatlım inşallah hepimiz kavuşacağız yeter ki moralimizi bozmayalım stres yok relax ..:KK12:

inşallah canım şimdi sana dua edelim hayırlı haberlerini beklyr olacağım..

senın yumosların cok ıyı buyumus masaallah baska bı topıkde 11 mmde hamıle kalan bırı vardı bana da umıt oldu aslında hayırlısı ya zamanı gelınce rabbım ısteyınceverıo .. benım adet dongum 32- 34 arasında degısıyo yarın adet olmam lazım .

tamam canım bu adetı bekleyeyım baslayınca yapacagım bunu . ovı. testlerı bende ıse yaramıo hep cıft cızgı cok sayıda kucuk yumurtam var cunkı hep yumurtluyo gorunuom o testlerde...

canım soldaki yumurtam 15 mm yanlışlıkla 25 yazmışım kusura bakma
demekki Rabbim dilediksen sonra büyük küçük olması çk önemli değil
inşallah olmazsın canım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım..

canım ajandaya duanı yazdım yalnız ben not aldığım kişilerden
5 yasin ve 10.000 salavat okumasını rica ediyorum inşallah efendimizi ziyaret ettiğimde selamını iletir
ve okunduğun salavatları hediye getirdim derim..

kızlar merhaba benım bat buıgunduu ama dun sabah uyanır uyanmaz geldı kırmızılar nasip degilmişşş diyorum artık taşlaştım galibaaaaa ne hissettiğimi bile bilmiyorumm kendimden şüphelenmeye başladımm:KK43: hayırlsııı olur inş. bu ardaa yeni hamişleride tebrik ederimm :)

canım ajandaya duanı yazdım yalnız ben not aldığım kişilerden
5 yasin ve 10.000 salavat okumasını rica ediyorum inşallah efendimizi ziyaret ettiğimde selamını iletir
ve okunduğun salavatları hediye getirdim derim..
Herkez tek tekmi okuyacak 5 yasin ve 10.000 salavatı?Yoksa paylaşacakmıyız?

kızlar merhaba benım bat buıgunduu ama dun sabah uyanır uyanmaz geldı kırmızılar nasip degilmişşş diyorum artık taşlaştım galibaaaaa ne hissettiğimi bile bilmiyorumm kendimden şüphelenmeye başladımm:KK43: hayırlsııı olur inş. bu ardaa yeni hamişleride tebrik ederimm :)

İnşallah gelecek aya seni de :KK49: olarak görürüz aramızda canım benim.Sıkma canını.Rabbim en iyisini bilir her zaman...

canım hakkında hayırlısı olsun dün ben aynnen senin gibiydim
ama nasip ne yapalım dua edelim inşallah rabbim bizede nasip eder..

listeye beni de ekler misiniz...ben de bu ay çatlatma iğnesi yaptım.muhtemel adet tarihim 24 ocak ben 22 sinde kan tahlili yapıcam dua edin lütfen...

X