Bol bebiş topiği

ya birde kaç gündür giremiyordum. Tatlıebbi ne yaptı durumu ne ? En son okuduğumda 11 gün geçmişti sanırım test yapacaktı. ?

Ne güzel hiçbirşey çıkmamış.Çok sevindim.İnşallah o kadar beklemez gelecek aya adetin gelmeden öğrenirsin hamileliğini.Acısı çıkmış olur bu beklediğin günlerin.
ya birde kaç gündür giremiyordum. Tatlıebbi ne yaptı durumu ne ? En son okuduğumda 11 gün geçmişti sanırım test yapacaktı. ?
16.gün doktora gideceğini söylemişti.Uzmana yani.Daha haber gelmedi.Ya adet söktürücü verdi,yada hala bekliyor..İnşallah güzel haberlerle gelir o da....

ohh çok şükür canım bir sorun çıkmaması. Daha 4 ay olmuş canım. korkutma kendini

Hepimizin bebişi olacak inşallah. Bu ay olmazsa diğer ay

İnşallah İnşallah :)
Hepimiz güzel haberler veririz 2013 ocakta. Birde hepimiz birden hamile kalıp eylülde ekimde nufus patlaması yapıyormuşuz ülkeye :))
İnşallah adet söktürücü filan değilde içerde bi yerlere saklanmış bir bebek haberi verir bize tatlıebbi :)
Sizin çalışmaları okuyorum Ayşe Hanım .Bu kadar azimle çalışan içimizdeki en çalışkan öğrencisiniz .Tebrik ederim. İnşallah en kısa zamanda alacaksınız bu azminizin karşılığını İnşallah

ohh çok şükür canım bir sorun çıkmaması. Daha 4 ay olmuş canım. korkutma kendini

Hepimizin bebişi olacak inşallah. Bu ay olmazsa diğer ay
doktorun söylediklerinden sonra kendimi çok iyi hissediyorum zaten .
yalnız doktorun tepkisi süperdi. Eşimle girdik odaya. Hamile misin? dedi .Yok değilim deyince oh çok şükür dedi
Dedim odadan çıkınca eşime akşama kadar hamilelerle uğraşa uğraşa kafayı yemiş kadıncağız yazık diye.

Hepinize tek tek teşekkür ederim canlaaaarrr...Çok küçük miniklerim....2 gün sonra daha da yükselir inşallah sonucum...
Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşalllaaahhhhhh.....

elhamdülillah ayşeeeeeeeee çok şükür hadi inşaallah darısı bize
Sağlıkla kucağınıza alın. cevosuyu bekliyorum bu defa güzel haber verme sırası ondaaaaaaa....

Kızlar ortalığı kar götürüyor hastaneden eve zor geldim.
Bugün doktora gittim idrar ve kan testi yapıldı. Alttan muayene ile ilk tanışıklığım gerçekleşti:) ayrıca smear testi yapıldı. yarın tekrar gidicem tam da adet günüm belki kan testi sonucunda birşeyler pozitif çıkarmı yine de umutluyum işte.

bu arada 1 saat önce dr a gittim geldim,bebeğim 12.haftaya girmiş bir hafata ileriden gidiyomuş yani kalbi öyle hızlı atıyorki canım benim,yalnız dr plesenta biraz aşağıya yerleşmiş ama yukarı çıkar daha erken dedi ben de anlamış oldum niye bu kadar kasık ağrım var Mevlam kucağıma da amak nasip etsin inşallah.herkese de nasip etsin inşallah.

amin inşallah canım nasılsın bakalım görmeyeli oğlun nasıl oldu canım

amin inşallah canım nasılsın bakalım görmeyeli oğlun nasıl oldu canım

iyiyim canım sağol oğlum ömerim iyi maşallah.evin içinde yavaş yavaş yürüyor,hatırlamaya da başladı biraz iyi daha iyi olacak inşallah.küçük oğlumun dişi apse yaptı onla uğraşıyorum biraz.sen napıyorsun nasılsın...

çok şükür iyiyim canım bir sıkıntım yok bende evde oğlumla oyun oynuyorum babamız gelmedi daha işten rabbim tez vakitte şifasını verir ömerin bak ne güzel gelişmeler olmuş çok sevindim hamişlik nasıl gidiyor canım

iyi valla canım anlamadan bu kadar oldum felaket yanma var miğdemde en büyük sıkıntım o,bir de ayaklarıma vuran kasık ağrım vardı onun nedenini bugün öğrendim.senin nasıl bulantın var mı çok

iyi valla canım anlamadan bu kadar oldum felaket yanma var miğdemde en büyük sıkıntım o,bir de ayaklarıma vuran kasık ağrım vardı onun nedenini bugün öğrendim.senin nasıl bulantın var mı çok

bulantım yok canım ilk hamileliğim gibi rahat geçiyor canım şükür bende geçen hafta doktora gittim ikili test istemedi bebişin iyi dedi tam kesin demiyorum ama erkeğe benziyor dedi sanırım buda erkek olacak önüzdeki ay kesin belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…