- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.381
kızlar akşam oldu..... allah kimseyı bu sogukta dişarda koymassın....bu gece evde oturun kızlar hava cok soguk olcakmış
Ne güzel hiçbirşey çıkmamış.Çok sevindim.İnşallah o kadar beklemez gelecek aya adetin gelmeden öğrenirsin hamileliğini.Acısı çıkmış olur bu beklediğin günlerin.kızlar bugün doktora gittim. Malum 13 gün gecikip sonra gelen bir adetim oldu bu ay. Sordum doktora durum böyle böyle . Biz 4 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz . Ama hala tık yok. Geçen ayda 13 gün gelmedi umutlandırdı ama sonra da hevesimizi kursağımızda bıraktı :)
Sakin ol herşey yolunda yoktur bişey. Ben yinede bir kontrol edeyim dedi .Yatırdı masaya
Baktı etti . Dediğim gibi herhangi bir sorun gözükmüyor. Siz 4 -5 ay kadar daha çalışın. Olmazsa tekrar gelin hormonlara bakalım dedi.
Kadına bayıldım ama çok sevimliydi :)
Neyse ben ümitlendim tabi şu anda. Süper hissediyorum kendimi. Akşama hemen çalışmaya başlamam lazım kızlar
16.gün doktora gideceğini söylemişti.Uzmana yani.Daha haber gelmedi.Ya adet söktürücü verdi,yada hala bekliyor..İnşallah güzel haberlerle gelir o da....ya birde kaç gündür giremiyordum. Tatlıebbi ne yaptı durumu ne ? En son okuduğumda 11 gün geçmişti sanırım test yapacaktı. ?
kızlar bugün doktora gittim. Malum 13 gün gecikip sonra gelen bir adetim oldu bu ay. Sordum doktora durum böyle böyle . Biz 4 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz . Ama hala tık yok. Geçen ayda 13 gün gelmedi umutlandırdı ama sonra da hevesimizi kursağımızda bıraktı :)
Sakin ol herşey yolunda yoktur bişey. Ben yinede bir kontrol edeyim dedi .Yatırdı masaya
Baktı etti . Dediğim gibi herhangi bir sorun gözükmüyor. Siz 4 -5 ay kadar daha çalışın. Olmazsa tekrar gelin hormonlara bakalım dedi.
Kadına bayıldım ama çok sevimliydi :)
Neyse ben ümitlendim tabi şu anda. Süper hissediyorum kendimi. Akşama hemen çalışmaya başlamam lazım kızlar
İnşallah İnşallah :)Ne güzel hiçbirşey çıkmamış.Çok sevindim.İnşallah o kadar beklemez gelecek aya adetin gelmeden öğrenirsin hamileliğini.Acısı çıkmış olur bu beklediğin günlerin.
16.gün doktora gideceğini söylemişti.Uzmana yani.Daha haber gelmedi.Ya adet söktürücü verdi,yada hala bekliyor..İnşallah güzel haberlerle gelir o da....
doktorun söylediklerinden sonra kendimi çok iyi hissediyorum zaten .ohh çok şükür canım bir sorun çıkmaması. Daha 4 ay olmuş canım. korkutma kendini
Hepimizin bebişi olacak inşallah. Bu ay olmazsa diğer ay
İnci , Ayşe benim bugün ovulasyoın testi yapmam gerekir mi sizce ????? Acil cevap lazım :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim canlaaaarrr...Çok küçük miniklerim....2 gün sonra daha da yükselir inşallah sonucum...
Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşalllaaahhhhhh.....
ayyy cok sıkıldımm her yer karrr..
burdada kimsecikler yokmuşşş
kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzz
bu arada 1 saat önce dr a gittim geldim,bebeğim 12.haftaya girmiş bir hafata ileriden gidiyomuş yani kalbi öyle hızlı atıyorki canım benim,yalnız dr plesenta biraz aşağıya yerleşmiş ama yukarı çıkar daha erken dedi ben de anlamış oldum niye bu kadar kasık ağrım var Mevlam kucağıma da amak nasip etsin inşallah.herkese de nasip etsin inşallah.
amin inşallah canım nasılsın bakalım görmeyeli oğlun nasıl oldu canım
iyiyim canım sağol oğlum ömerim iyi maşallah.evin içinde yavaş yavaş yürüyor,hatırlamaya da başladı biraz iyi daha iyi olacak inşallah.küçük oğlumun dişi apse yaptı onla uğraşıyorum biraz.sen napıyorsun nasılsın...
çok şükür iyiyim canım bir sıkıntım yok bende evde oğlumla oyun oynuyorum babamız gelmedi daha işten rabbim tez vakitte şifasını verir ömerin bak ne güzel gelişmeler olmuş çok sevindim hamişlik nasıl gidiyor canım
iyi valla canım anlamadan bu kadar oldum felaket yanma var miğdemde en büyük sıkıntım o,bir de ayaklarıma vuran kasık ağrım vardı onun nedenini bugün öğrendim.senin nasıl bulantın var mı çok