Bol bebiş topiği

Rabbim öncelikle sağlık versin canım.
Sonrası O'nun takdir ilahisi. Rabbim gönlüne göre versin inşallahh

ben halen unutuyorum hamiş oldugumu :KK9:

canım stres yapma bukadar neolursun :KK50:
çok üzüyorsun kendini.
gör bak herşey düzelicek. olumlu düşün ve hep pozitif ol. Rabbim zamanını biliyor. en hayırlı zamanda gelicek bebişin emin ol :KK16:

inşallah gelir artık cunku eşimdende nefret etmeye başlıyorum...o bole oldukca

O koyu çizgiyi bende göreceğim banane banane...Evde tekrar yapacam yarın sabah idrar testimi:KK37: Hep hayalimdi koyu koyu 2 çizgi:KK53: Evdeki testleri de yapayım Nasılsa lazım olmayacak bi süre:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

inşallah gelir artık cunku eşimdende nefret etmeye başlıyorum...o bole oldukca

Hatırlıyormusun bende soğumuştum ilişkiden ve eşimden.Günlerce geçmemişti.Korkmuştum düzelmeyecek sandım hatta.Ama geçti.Sevginiz ve inancınız buna izin vermez inşallah.Tabi biraz da biz kulların çabası gerekir.Hatanı anlayıp kendini daha sakin tutmayı becerebilirsen çok daha iyi olacak eminim ben.

O koyu çizgiyi bende göreceğim banane banane...Evde tekrar yapacam yarın sabah idrar testimi:KK37: Hep hayalimdi koyu koyu 2 çizgi:KK53: Evdeki testleri de yapayım Nasılsa lazım olmayacak bi süre:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

bende hamiş oldugumu bile bile testi tekrarlamıştım :KK1:
koyu çizgiyi görmek için.ikinci çizginin çıkacagını bilerek test yapmak da farklı bir heyecan oluyor :KK76:
ama resmini de ekle ihmal etme tamam mı :KK16:

canım çok hassas dönemlerdeyiz..eşinle aranın bozulmasına izin verme suçlama onu da ..daha nasibi yokmuş bebeğinin rabbim uygun zamanda verecektir..birbirinize moral olun destek olun..mutluluğunuzu da hüznünüzüde beraber paylaşın..birbirinizi kırmamaya incitmemeye dikkat edin..bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil..ama olursa rabbimin büyük bir nimeti olacak..ama önce elimizdeki nimetlerin eşlerimizin kıymetini bilelim..

ağlama toparlan kendini iyi hissedince de eşinle tatlı tatlı konuş..

onu asla suçlamadım butn kusuru kendimde aradım,oda bende buluyo kusuru zaten.Ben artk eşimdede sogudumiartk her soylediği kırıcı oluyo.
O en baştan beri suclu aslında ozel sebeplerden dolayı ve halada devm ediyor sacmalıklara...
cok uzuluyorum sadece elimde yapck hiç bir şey yok.
Doktora gtcem o bile sorun oluyo,allahımdan sabır istiyorum.:KK43:

Hatırlıyormusun bende soğumuştum ilişkiden ve eşimden.Günlerce geçmemişti.Korkmuştum düzelmeyecek sandım hatta.Ama geçti.Sevginiz ve inancınız buna izin vermez inşallah.Tabi biraz da biz kulların çabası gerekir.Hatanı anlayıp kendini daha sakin tutmayı becerebilirsen çok daha iyi olacak eminim ben.

ayşem susuyorum bi kelime bıle cıkıyo agmdan onu kırmaktan korkuym ama o hıc dikkt etmıyo cok kırıyor beni.
bacım bildiğin bi dua varmı cok sıkıldı bunaldı içim?

ayşem susuyorum bi kelime bıle cıkıyo agmdan onu kırmaktan korkuym ama o hıc dikkt etmıyo cok kırıyor beni.
bacım bildiğin bi dua varmı cok sıkıldı bunaldı içim?

Yasin oku....7 mübin durağı var surede.Her durakta 7 kere mübin duasıyla beraber.Çok rahatlatır seni.Hem dilek için okursun.Sağlıklı hayırlı bi evlat dilersin hem de ev durumun için.Hemde kendi sakinliğin için oku...

onu asla suçlamadım butn kusuru kendimde aradım,oda bende buluyo kusuru zaten.Ben artk eşimdede sogudumiartk her soylediği kırıcı oluyo.
O en baştan beri suclu aslında ozel sebeplerden dolayı ve halada devm ediyor sacmalıklara...
cok uzuluyorum sadece elimde yapck hiç bir şey yok.
Doktora gtcem o bile sorun oluyo,allahımdan sabır istiyorum.:KK43:

canını sıkma canım..aç netten inşirah ve duha surelerini oku rahatladığını hissedeceksin..peygamber efendimizde sıkılıp daraldığında bu sureleri okurmuş..

Kızlar ben çıkıyorum. bir film izliyeyim sıkıldım. kocişte gelicek 4 te.

gerçi lojmanda oldugum için hiç ayrı kalmıyoruzz :KK9::KK9::KK9::KK9: :KK33::KK33::KK33::KK33:

öptüm sizleri görüşürüz :KK54:

teşekurler kızlar elimi yuzumu yıkadım şimdide neten sureleri acıp okuycm... iyi gelir umarım allahım sen bana ve butun bebek isteyenlere nasip et yarabim...

kızlar bugün doktora gittim. Malum 13 gün gecikip sonra gelen bir adetim oldu bu ay. Sordum doktora durum böyle böyle . Biz 4 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz . Ama hala tık yok. Geçen ayda 13 gün gelmedi umutlandırdı ama sonra da hevesimizi kursağımızda bıraktı :)
Sakin ol herşey yolunda yoktur bişey. Ben yinede bir kontrol edeyim dedi .Yatırdı masaya :KK17:
Baktı etti . Dediğim gibi herhangi bir sorun gözükmüyor. Siz 4 -5 ay kadar daha çalışın. Olmazsa tekrar gelin hormonlara bakalım dedi.

Kadına bayıldım ama çok sevimliydi :)
Neyse ben ümitlendim tabi şu anda. Süper hissediyorum kendimi. Akşama hemen çalışmaya başlamam lazım kızlar :KK76:

X