- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.361
Rabbim öncelikle sağlık versin canım.
Sonrası O'nun takdir ilahisi. Rabbim gönlüne göre versin inşallahh
ben halen unutuyorum hamiş oldugumu
canım stres yapma bukadar neolursun
çok üzüyorsun kendini.
gör bak herşey düzelicek. olumlu düşün ve hep pozitif ol. Rabbim zamanını biliyor. en hayırlı zamanda gelicek bebişin emin ol
inşallah gelir artık cunku eşimdende nefret etmeye başlıyorum...o bole oldukca
O koyu çizgiyi bende göreceğim banane banane...Evde tekrar yapacam yarın sabah idrar testimiHep hayalimdi koyu koyu 2 çizgi Evdeki testleri de yapayım Nasılsa lazım olmayacak bi süre
canım çok hassas dönemlerdeyiz..eşinle aranın bozulmasına izin verme suçlama onu da ..daha nasibi yokmuş bebeğinin rabbim uygun zamanda verecektir..birbirinize moral olun destek olun..mutluluğunuzu da hüznünüzüde beraber paylaşın..birbirinizi kırmamaya incitmemeye dikkat edin..bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil..ama olursa rabbimin büyük bir nimeti olacak..ama önce elimizdeki nimetlerin eşlerimizin kıymetini bilelim..
ağlama toparlan kendini iyi hissedince de eşinle tatlı tatlı konuş..
bende hamiş oldugumu bile bile testi tekrarlamıştım
koyu çizgiyi görmek için.ikinci çizginin çıkacagını bilerek test yapmak da farklı bir heyecan oluyor
ama resmini de ekle ihmal etme tamam mı
Hatırlıyormusun bende soğumuştum ilişkiden ve eşimden.Günlerce geçmemişti.Korkmuştum düzelmeyecek sandım hatta.Ama geçti.Sevginiz ve inancınız buna izin vermez inşallah.Tabi biraz da biz kulların çabası gerekir.Hatanı anlayıp kendini daha sakin tutmayı becerebilirsen çok daha iyi olacak eminim ben.
ayşem susuyorum bi kelime bıle cıkıyo agmdan onu kırmaktan korkuym ama o hıc dikkt etmıyo cok kırıyor beni.
bacım bildiğin bi dua varmı cok sıkıldı bunaldı içim?
onu asla suçlamadım butn kusuru kendimde aradım,oda bende buluyo kusuru zaten.Ben artk eşimdede sogudumiartk her soylediği kırıcı oluyo.
O en baştan beri suclu aslında ozel sebeplerden dolayı ve halada devm ediyor sacmalıklara...
cok uzuluyorum sadece elimde yapck hiç bir şey yok.
Doktora gtcem o bile sorun oluyo,allahımdan sabır istiyorum.
kızlar ben geldim,rahatladm daha iyim şimdi...
kızlar ben geldim,rahatladm daha iyim şimdi...
İyi ol tatlım hah şöyleeee.Pozitif olacağız. Tamam mı?Polyanna bak anne yazıyoz olumlu düşün anne ol diyor :)
çok sevindim canım..