Bol bebiş topiği

tmm kuşum ben bi kana gidiyim bugn ogeleden sonra olmazsa

benımkıde cok az o yuzden guvenmıyrm bide farklı markalarda golge gbi pembe oldu,bilmıyrm gercektn ya kızlar bugn cıka bilirsem bi kan testine mı gtsem napsam yaa

Kız ben sana ne diyorum benimki görünmeyecek kadar azdı.Ama çıktı.Olumsuz düşünürsen olumsuz olur.Neden güvenmeyesinki teste.Doğrudur inşallah.Hadi kan ver.Çok düşük de olsa değerin vardır bebeğin.Sende dikkat edersin kendine.Büyür gider bebişin

tmm kızlar ogleden sonra gtmem gerek sanırm bugn kimsede yok ya bakalım,cıkabilirsem giderm mutlaka
batmalarım var,sol tarafım agrıo ya.
neyse hayırlısı bakalım iyi duşuncem,kanda cıkar dimi adetım 31ydi.

Kızlar günaydınn
Bugün adet günüm ve ben tertemiz bir şekilde uyandım. byugün gelmezse gerçekten heycanlanabilirim. bildiğiniz gibi hiç gecikmez çünkü mutlaka gelir. bugün doktordan idrar ve kan sonuçlarımı alıcam. belki bir sürpriz olur dün çektiğim o kadar sıkıntıdan sonra. şimdi 4 e kadar bekle işin yoksa.

Oo ne güzel canım inşallah hayırlı haberler alırsınnn bugünde cevomla sana seviniriz ..

Benden güzel haber gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama inşallah bu ay ayşecim ayağını sürümüştür arkasından dökülürüz tek tek :)

test yaptm gene acık pembe oldu ama hemen degl 5-10 dka sonra ..sizce positf mi negatf mi?
eyer hamiş olsam şididye koyulaşması gerekmezmıydı_?

canım bence kesın hamılesın :) beım arkadasımın adetın uzerınden 2 hafta gecmıstı negatıf cıktı ıdrarda sonrakan testı yaptırdı degerı 1400 lerdeydımeger7 haftalık hamıleymıs .benım ablalarımda ıdrarda hıc cıkmaz gebelıklerı sen kesın hamılesın:)

waves hadı sende hamılesındır ınsaallah sırada ben beklıyorum sızın hamılelıklerınız benı ümitlendırıyo cznım :))):

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
cadiozy26 Ocak
mrvb1 Şubat

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

gvn190724 Haziran 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
Tugra03412 Eylül 2013
Aysedurmaz20 Eylül 20134

[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]

canım aslında ben bu ay yumurtlama günlerimi pek değerlendiremedim. o yüzden umudum çok az. ama belli mi olur bu bebişler hiç ummadık zamanda çıkıveriyor karşımıza. yani birşey çıkarsa benim için gerçekten sürpriz olur.

sabaha kadar ağladıktan sonra iyi olmaya çalışlıyorum(
Hayırdır canımm:26::26::26::26:
buarada ayşeciğim tebrik ediyorum
allah hayırlı kılsın...
Teşekkür ederim.En kısa zamanda darısı başına inşallah
Benden güzel haber gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama inşallah bu ay ayşecim ayağını sürümüştür arkasından dökülürüz tek tek :)

Sürümemmi sürüne sürüne gittim dün eve.Ayakkabılarım eskidi

canım seninle günlerimiz aynı bugün sende ne var ne yok hiç test yaptınmı. gelen giden yoktur inşallah kırmızılardan.

günaydın kızlar , günaydın Ayşe :)

Boşver şımartsın eşin seni şımartabildiği kadar. Keyfini sür bence :))

Bu arada şu listeye benide ekleyiver sana zahmet Tahminim 29-30 ocak olacak (olmayasıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…