- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.421
canım değerin düşükse doktor belki sana ilaç flan vermesi gerekebilir die düşünüyorum bebeğin sana sıkı tutunabilmesi için..
Bence sen kan tahlilini yaptır hemen çünkü testlerin negatifte bile yanılma payı var yani idrar testi negatif olupta hamile olan çok insan var..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html bak buraya.Benim testim bundan çok daha silikti...Korkma düşük değer yeni başlıyor gebelik demek.Hadi yaptır kanda.Hadiiiii
benımkıde cok az o yuzden guvenmıyrm bide farklı markalarda golge gbi pembe oldu,bilmıyrm gercektn ya kızlar bugn cıka bilirsem bi kan testine mı gtsem napsam yaa
benımkıde cok az o yuzden guvenmıyrm bide farklı markalarda golge gbi pembe oldu,bilmıyrm gercektn ya kızlar bugn cıka bilirsem bi kan testine mı gtsem napsam yaa
hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız?
Kızlar günaydınn
Bugün adet günüm ve ben tertemiz bir şekilde uyandım. byugün gelmezse gerçekten heycanlanabilirim. bildiğiniz gibi hiç gecikmez çünkü mutlaka gelir. bugün doktordan idrar ve kan sonuçlarımı alıcam. belki bir sürpriz olur dün çektiğim o kadar sıkıntıdan sonra. şimdi 4 e kadar bekle işin yoksa.
test yaptm gene acık pembe oldu ama hemen degl 5-10 dka sonra ..sizce positf mi negatf mi?
eyer hamiş olsam şididye koyulaşması gerekmezmıydı_?
Hayırlı sabahlar canım sen nasılsın ?
sabaha kadar ağladıktan sonra iyi olmaya çalışlıyorum(
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
canım bence kesın hamılesın :) beım arkadasımın adetın uzerınden 2 hafta gecmıstı negatıf cıktı ıdrarda sonrakan testı yaptırdı degerı 1400 lerdeydımeger7 haftalık hamıleymıs .benım ablalarımda ıdrarda hıc cıkmaz gebelıklerı sen kesın hamılesın:)
waves hadı sende hamılesındır ınsaallah sırada ben beklıyorum sızın hamılelıklerınız benı ümitlendırıyo cznım :))):
Hayırdır canımm:26::26::26::26:sabaha kadar ağladıktan sonra iyi olmaya çalışlıyorum(
Teşekkür ederim.En kısa zamanda darısı başına inşallahbuarada ayşeciğim tebrik ediyorum
allah hayırlı kılsın...
Benden güzel haber gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama inşallah bu ay ayşecim ayağını sürümüştür arkasından dökülürüz tek tek :)