- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.341
Ayşecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözünaydın , resimdeki gibi ikizlerin olur inşallah :) Tek olursa da ikisine bedel olur , hayırlı, sağlıklı, akıllı bi kuzucuk olur inşallah ..
Dün dinlenme günümüzdü eşim eve gelemedi kardan sorun yapmadım , bugün kar iyice bastırdı ama bugün gelicek , gelmeliiiiiiii , valla olay çıkarırım .. Zaten testlerim saçma sapan çıkıyo , iki günde bir teoremi bozulmamalı .. Ya kızlar benim testlerimi bi yorumlamadınız aşkolsun , kendi kendimi yiyorum bişe anlıcam diye okumadığım topic , başlık kalmadı .. Yumurtlamıyosam çok üzülürüm ..
Bi de geçen ay adetime nerdeyse 15 gün kala yani şüpheli ilişkilerden sonra , göğüslerime dokunamıyodum .. Üstüne filan yatamıyodum , ümitlenmiştim o yüzden .. ama bu sefer tırt , ne ağrı ne sızı .. Ayşecim senin göğüsler nasıldı bu ay ? Ya da diğer hamişler sizin göğüsler nasıldı ??
Testlerin resmini yüklücem lütfn yorum yapınnnnnnnnnn :) Aynı saatlerde yapamadım ama bazen 4 bazen 6 oldu ..
Ayşemmm tebrik ederim ohh maşallah sanaa
darısı bizim başımıza.
Bişi soracam sana sen koyu çizgiyi gördükten sonra hergün mü ilişki yaptın yoksa bigün yapıp bigün yapmadın mı ?
Ben hergün yapamadım kociş çok yoruluyomuşkoyu çizgiyi gördüğüm gün oldu. 1 gün ara verip tekrar oldu. bugünde olacak.
gelelim testlere
Koyu çizginin sabahı ilişki olmuştu bende.Tesadüfen çünkü ben testlerimi akşam 6da yaptım hep.O gün koyulaştı test.Ertesi sabah da ilişki oldu.Ertesi gün boştu.Sonraki gün ilişki oldu.Korktum o ara çatladıysam diye.Benim testim sadece 1 gün koyu çıktı sonra hemen silikleşti.Silikleşince kasık ağrım oldu.İnşallah tutar seninki de bu ay
Tubiiiiiiiiiiiiiiii
Hamişim kız bendeeeeeee
Ayşecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözünaydın , resimdeki gibi ikizlerin olur inşallah :) Tek olursa da ikisine bedel olur , hayırlı, sağlıklı, akıllı bi kuzucuk olur inşallah ..
Dün dinlenme günümüzdü eşim eve gelemedi kardan sorun yapmadım , bugün kar iyice bastırdı ama bugün gelicek , gelmeliiiiiiii , valla olay çıkarırım .. Zaten testlerim saçma sapan çıkıyo , iki günde bir teoremi bozulmamalı .. Ya kızlar benim testlerimi bi yorumlamadınız aşkolsun , kendi kendimi yiyorum bişe anlıcam diye okumadığım topic , başlık kalmadı .. Yumurtlamıyosam çok üzülürüm ..
Bi de geçen ay adetime nerdeyse 15 gün kala yani şüpheli ilişkilerden sonra , göğüslerime dokunamıyodum .. Üstüne filan yatamıyodum , ümitlenmiştim o yüzden .. ama bu sefer tırt , ne ağrı ne sızı .. Ayşecim senin göğüsler nasıldı bu ay ? Ya da diğer hamişler sizin göğüsler nasıldı ??
Testlerin resmini yüklücem lütfn yorum yapınnnnnnnnnn :) Aynı saatlerde yapamadım ama bazen 4 bazen 6 oldu ..
kızlar 15. 16. 17. günleri de yaptım onlar da çok silik ilk günler gibi değiller kesinlikle .. Resimlerini çekemedim .. Bi ara hep beraber yüklicem .. 15. ve 17. günlerde de yıldız var :)
NOT : 14. gün aynı anda iki test yaptım biri yine çok hafif belirdi ..
Tamam kız ne fırça atıon bizee
Bugün teoriyi bozma taamam mı kuzum :98::98::
İnşallah canım ya dua et bizlere ihtiyacımız var.Bizleri en iyi anlayanlardan birtanesisin
İncim hiç fırça atar mıyım , sen olmasan kafayı yerdim :)
5 dk içinde pembeleşti bu sefer.Dünkü 5 dkda çıkmamıştı.Akşam eve geldiğimde görmüştüm onu.Fotoğrafta çıkarmı bilmiyorum çok silik çünkü şimdi onu deneyeyeceğim.
Sağol canımmmm.İnşallahh olur ikiz oğullarım...Aminnn canımmm.Ağrı sızı fasafiso buttercupnr.Bende tık yok.Birazcık acıyor bugün.Kremsi akıntı vardı azcık.Kasık batması bi de o da çok hafif.Belirtisiz oldu benimki resmen.
AAAAAAAA AYŞEEEEMMMMMM
ÇOK SEVİNDİM KUZUMMMMMM
HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAN NASİP OLUR İNŞALLAHHH
çok sevindim canım yaaa
diyordun bu ay olucak inanıyorum diyee
Rabbim ikizlerini göndermiştir inşallahh
Bak kuzum bana göre 11 ve 12.ci gün yumurtlamışsın. 13.cü günde çatlamış sanki.
11 ve 12 de ilişki lması güzel nasıl olsa spoşlarr uzun yaşıyor. Tutacak bebişim tutacak. Karamsarlık yok
Biraz sakin olsan çok daha güzel olacak senin için.....Eşin için...Bebeğin için...kızlar eşim geldı yanıma agladınmı dedi gozlerm kıpkırmızı onlada tartiştım,senın yuzunden olmuyo bolesın sen dedi gitti.
Ayşecim ben 11. gün yumurtladım mı ozaman .. Yani kıpkırmızı olmasa da kabul edilebilir bi çizgi mi diyosun ?
Çok şükür Rabbime geldi kuzucuklarım.İnşallah ikizdirler.İnşallah erkeklerdir
Hala alışamadım.Unutuyorum bazen
kızlar eşim geldı yanıma agladınmı dedi gozlerm kıpkırmızı onlada tartiştım,senın yuzunden olmuyo bolesın sen dedi gitti.
kızlar eşim geldı yanıma agladınmı dedi gozlerm kıpkırmızı onlada tartiştım,senın yuzunden olmuyo bolesın sen dedi gitti.
Biraz sakin olsan çok daha güzel olacak senin için.....Eşin için...Bebeğin için...
Yok ben kendime göre yorumladım canım.Diğer ayda da aynı şey olmuştu bende.Çok koyulaşma olmadı yani hiç.İnşallah seninki de tutar bu ay..
Biraz sakin olsan çok daha güzel olacak senin için.....Eşin için...Bebeğin için...
Yok ben kendime göre yorumladım canım.Diğer ayda da aynı şey olmuştu bende.Çok koyulaşma olmadı yani hiç.İnşallah seninki de tutar bu ay..