Bol bebiş topiği

gelelim testlere

Koyu çizginin sabahı ilişki olmuştu bende.Tesadüfen çünkü ben testlerimi akşam 6da yaptım hep.O gün koyulaştı test.Ertesi sabah da ilişki oldu.Ertesi gün boştu.Sonraki gün ilişki oldu.Korktum o ara çatladıysam diye.Benim testim sadece 1 gün koyu çıktı sonra hemen silikleşti.Silikleşince kasık ağrım oldu.İnşallah tutar seninki de bu ay

Tubiiiiiiiiiiiiiiii
Hamişim kız bendeeeeeee

gelelim testlere

kızlar 15. 16. 17. günleri de yaptım onlar da çok silik ilk günler gibi değiller kesinlikle .. Resimlerini çekemedim .. Bi ara hep beraber yüklicem .. 14. ve 16. günlerde de yıldız var :)

NOT : 14. gün aynı anda iki test yaptım biri yine çok hafif belirdi ..

Son düzenleme:

İnşallah canım ya dua et bizlere ihtiyacımız var.Bizleri en iyi anlayanlardan birtanesisin

Sağol canımmmm.İnşallahh olur ikiz oğullarım...Aminnn canımmm.Ağrı sızı fasafiso buttercupnr.Bende tık yok.Birazcık acıyor bugün.Kremsi akıntı vardı azcık.Kasık batması bi de o da çok hafif.Belirtisiz oldu benimki resmen.

Benim en koyu halim senin 13.günün gibi oldu.Sonra silikleşti hemen.

İncim hiç fırça atar mıyım , sen olmasan kafayı yerdim :)

Bak kuzum bana göre 11 ve 12.ci gün yumurtlamışsın. 13.cü günde çatlamış sanki.

11 ve 12 de ilişki lması güzel nasıl olsa spoşlarr uzun yaşıyor. Tutacak bebişim tutacak. Karamsarlık yok

Son düzenleme:
5 dk içinde pembeleşti bu sefer.Dünkü 5 dkda çıkmamıştı.Akşam eve geldiğimde görmüştüm onu.Fotoğrafta çıkarmı bilmiyorum çok silik çünkü şimdi onu deneyeyeceğim.

AAAAAAAA AYŞEEEEMMMMMM
ÇOK SEVİNDİM KUZUMMMMMM
HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAN NASİP OLUR İNŞALLAHHH

çok sevindim canım yaaa
diyordun bu ay olucak inanıyorum diyee
Rabbim ikizlerini göndermiştir inşallahh

kızlar eşim geldı yanıma agladınmı dedi gozlerm kıpkırmızı onlada tartiştım,senın yuzunden olmuyo bolesın sen dedi gitti.

Ayşecim ben 11. gün yumurtladım mı ozaman .. Yani kıpkırmızı olmasa da kabul edilebilir bi çizgi mi diyosun ?

AAAAAAAA AYŞEEEEMMMMMM
ÇOK SEVİNDİM KUZUMMMMMM
HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAN NASİP OLUR İNŞALLAHHH

çok sevindim canım yaaa
diyordun bu ay olucak inanıyorum diyee
Rabbim ikizlerini göndermiştir inşallahh

Çok şükür Rabbime geldi kuzucuklarım.İnşallah ikizdirler.İnşallah erkeklerdir
Hala alışamadım.Unutuyorum bazen

Bak kuzum bana göre 11 ve 12.ci gün yumurtlamışsın. 13.cü günde çatlamış sanki.

11 ve 12 de ilişki lması güzel nasıl olsa spoşlarr uzun yaşıyor. Tutacak bebişim tutacak. Karamsarlık yok

Canım yukarda yanlış yazmışım :) Hemen düzelteyim .. 11 ve 12 de oldu .. 14 ve 16 da oldu ..
Off yaa bi 13 de olmadı onda da çatlamış :):)

kızlar eşim geldı yanıma agladınmı dedi gozlerm kıpkırmızı onlada tartiştım,senın yuzunden olmuyo bolesın sen dedi gitti.
Biraz sakin olsan çok daha güzel olacak senin için.....Eşin için...Bebeğin için...

Ayşecim ben 11. gün yumurtladım mı ozaman .. Yani kıpkırmızı olmasa da kabul edilebilir bi çizgi mi diyosun ?

Yok ben kendime göre yorumladım canım.Diğer ayda da aynı şey olmuştu bende.Çok koyulaşma olmadı yani hiç.İnşallah seninki de tutar bu ay..

Çok şükür Rabbime geldi kuzucuklarım.İnşallah ikizdirler.İnşallah erkeklerdir
Hala alışamadım.Unutuyorum bazen

Rabbim öncelikle sağlık versin canım.
Sonrası O'nun takdir ilahisi. Rabbim gönlüne göre versin inşallahh

ben halen unutuyorum hamiş oldugumu

canım stres yapma bukadar neolursun
çok üzüyorsun kendini.
gör bak herşey düzelicek. olumlu düşün ve hep pozitif ol. Rabbim zamanını biliyor. en hayırlı zamanda gelicek bebişin emin ol

canım çok hassas dönemlerdeyiz..eşinle aranın bozulmasına izin verme suçlama onu da ..daha nasibi yokmuş bebeğinin rabbim uygun zamanda verecektir..birbirinize moral olun destek olun..mutluluğunuzu da hüznünüzüde beraber paylaşın..birbirinizi kırmamaya incitmemeye dikkat edin..bebeğimizin olmaması dünyanın sonu değil..ama olursa rabbimin büyük bir nimeti olacak..ama önce elimizdeki nimetlerin eşlerimizin kıymetini bilelim..

ağlama toparlan kendini iyi hissedince de eşinle tatlı tatlı konuş..

Canımmmmm inşallah .. Çok sağol :)

Ne zaman rahat davrandım sakin oldum o zaman oldu diyordu bütün hamişler.Haklılarmış....Benim de bu ayım çok sakindi.Hatta 4 çalışmayla hamile kaldım.Kasmadım kendimi.Olmazsa gelecek ay deneriz dedim.Hatta dün eşimin doktora gitmesini istemekten de vazgeçmiştim.Bi daha deneriz dedim kendi kendime.

ayşem o kdr yoruldum ki artık bi doktora gtem gerek ozel'e umarım patrondan kısa surede para alırımda giderim dimi bi daha baktrım,peki sizce eşime nasıl demeliyim sende bir bakın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…