- 24 Ekim 2012
- 756
- 10
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.401
bulantım yok canım ilk hamileliğim gibi rahat geçiyor canım şükür bende geçen hafta doktora gittim ikili test istemedi bebişin iyi dedi tam kesin demiyorum ama erkeğe benziyor dedi sanırım buda erkek olacak önüzdeki ay kesin belli olacak
Bi yap kuzum bak bakalım yumoşlar ne durumda. Bende bugün 1 tane yaptım silikleşmeye başlamış.
bulantım yok canım ilk hamileliğim gibi rahat geçiyor canım şükür bende geçen hafta doktora gittim ikili test istemedi bebişin iyi dedi tam kesin demiyorum ama erkeğe benziyor dedi sanırım buda erkek olacak önüzdeki ay kesin belli olacak
Hadi inşallah sürpriz bişeyler olurKızlar ortalığı kar götürüyor hastaneden eve zor geldim.
Bugün doktora gittim idrar ve kan testi yapıldı. Alttan muayene ile ilk tanışıklığım gerçekleşti:) ayrıca smear testi yapıldı. yarın tekrar gidicem tam da adet günüm belki kan testi sonucunda birşeyler pozitif çıkarmı yine de umutluyum işte.
İnşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına Feyzacım..bu arada 1 saat önce dr a gittim geldim,bebeğim 12.haftaya girmiş bir hafata ileriden gidiyomuş yani kalbi öyle hızlı atıyorki canım benim,yalnız dr plesenta biraz aşağıya yerleşmiş ama yukarı çıkar daha erken dedi ben de anlamış oldum niye bu kadar kasık ağrım var Mevlam kucağıma da amak nasip etsin inşallah.herkese de nasip etsin inşallah.
Sormaiyi akşamlar herkese Ayşelerde ne heyyecan vardır şimdi...görüşmek üzere
Amiiinn canım en kısa zamanda hepiniz tadın bu duyguyu inşallahhmerhaba kızlar..
ayşe hayırlı olsun gözün aydın güselim. çok sevindim senin adına..Allah tamamına erdirsin..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inşallah
test yaptm gene acık pembe oldu ama hemen degl 5-10 dka sonra ..sizce positf mi negatf mi?
eyer hamiş olsam şididye koyulaşması gerekmezmıydı_?
Nabersiniz kızlar???
Dün kocacığım şaşkın ördek yavrusu gibi oldu.Konuşamadı bikaç dk.Sonra da ilgisiyle tembihlemeleriyle sık boğaz etti beni.İnşallah 9 ay böyle olmaz.
Dikkat etmeye başladım kendime.Yükseğe uzanmak yok,ağır kaldırmak yok,ani hareket yok,zararlı yiyecekler yok.Bol su,bol dinlenme vs vs... Yarın sabah sağlık ocağına kan vereyim diyorum.Nasılsa acelem yok sonuç için.6.haftada da kesemizi görmeye giderim diyorum.Ondan önce doktora gitmeme gerek varmı ki?
Bu arada size bi haberim daha var.2 gündür sağ kasığımdaki batma yoğunluktaydı.Dün akşamdan beri sol kasığımda batıyor
Geliyorlar mı aslanlarım ne dersiniz??
Allahım en kısa zamanda sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu :))))))))))
test yaptm gene acık pembe oldu ama hemen degl 5-10 dka sonra ..sizce positf mi negatf mi?
eyer hamiş olsam şididye koyulaşması gerekmezmıydı_?
Kız benimki saatler sonra pembeleşti hatta sadece belirdi.Ayyyyyy hadi inşallah geliyor bebişinnn
Kan testine gitsene.Benimki gibi düşük de olsa değerin çıkar seninde...
canımmm ama hamiş olmasan o pembe çizgi hiç çıkmaz ki ama direk negatif olurdu
bencede sen bi kan ver bakalım belki seninde değerin çok düşüktür dikkat etmek lazım..
Akıntı değişiyor deepp.Ben BTÇ kürü yaptığımdan beri akıntım değişti.İnşallah yakalarsınız bu ay bebişinizi.Çalışmaya devam.Kaçırmayın günleri.Özellikle sabahlarıgünaydınn kızlarrrr ..
Ayşem bnmde batmalarım var ara ara ama ben yumurtalarım çatlamışsa ondandır die düşünüyorum inş çatlamışlardır hala öyle aman aman akıntım yok.. :26:
sadece sarı renkte ve az bi akıntım var :44:
Kız valla fazla ilgi de insanı yoruyor.Dur uzanma,aman kalkma,Şurası daha sıcak buraya gel.Isıtıcı yakalımmı.Sıcak su torbası alalım 3-5 tane.Ayy baydı dün akşam.Seninkini de göreceğiz cevo hanım.Valla haklıymışsın bögg geldi diyeceksin inşallah bu günayyyy bayıldım :) bmaşallah
kız daha ne istiyosun ne guzel işte kocan seni ve bebeklernzı seviyor...
ayşem doktr konusunda bi bilgm yok onu hamşlere sorarız tubloşha mesela,
bence gelıo ikizler........hiiii tek yumurta ikizleri olcaklar inşallah :13::13:bak annesi gelıolar
Sana katılıyorum benim testi görseniz buna mı güvenerek gittin kana dersiniz.O kadar siliktiki.Dün eşim güldü buna sen ikinci çizgimi diyorsun diyecanımmm ama hamiş olmasan o pembe çizgi hiç çıkmaz ki ama direk negatif olurdu
bencede sen bi kan ver bakalım belki seninde değerin çok düşüktür dikkat etmek lazım..
kızlar degeri duşuk olanlara noluyor??? korkmaya başladım :18:
kızlar degeri duşuk olanlara noluyor??? korkmaya başladım :18:
Akıntı değişiyor deepp.Ben BTÇ kürü yaptığımdan beri akıntım değişti.İnşallah yakalarsınız bu ay bebişinizi.Çalışmaya devam.Kaçırmayın günleri.Özellikle sabahları
Kız valla fazla ilgi de insanı yoruyor.Dur uzanma,aman kalkma,Şurası daha sıcak buraya gel.Isıtıcı yakalımmı.Sıcak su torbası alalım 3-5 tane.Ayy baydı dün akşam.Seninkini de göreceğiz cevo hanım.Valla haklıymışsın bögg geldi diyeceksin inşallah bu günİnşalllahhh canım benim inşallah geliyordur sıpalarımız. Sen de bi kan versen.Durup dururken çıkmaz o çizgi.Hadi
Sana katılıyorum benim testi görseniz buna mı güvenerek gittin kana dersiniz.O kadar siliktiki.Dün eşim güldü buna sen ikinci çizgimi diyorsun diyeAma çıktımı çıktı