Bol bebiş topiği

Teşekkür ederim tatlım bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben çömezim ya kimi bulsam soruyorum işte. Çok teşekkür ederim tekrar.Bunları uygulayacağım bu ay. 26 ocakta kupayı kaldıracağız Allahın izniyle :)

eşine söyledinmi canım haberi varmı?
Hayır akşam söyleyeceğim.Yüz ifadesini görmek istiyorum.Benden uzakta yaşamasın o anı....
görücem seni burda 3 hafta snra öğğğ öğğğ kusuorm yetişiiiiiinnnnnnnnnn diye avazın çıktığı kdr bağırırken
Göreceğiz cadiiiiiiiiiiii
GVN1907 cevaplamış ama bende yazayım dedim.Valla ben 2 saat önceden kestim çok silik çıktı hep.4-5 saate çıkardım bende.Son suyu içtikten sonra son kez çıkıyordum wcye sonrada sıvı içmeyine çişim gelmiyorduKoyulaşmadan önce 1 kere ilişki oldu bizde.O da adetten sonraki gündü.Yani yumurtlamaya yakın olmadı.Koyulaştığı gün ve ertesi 4 gün oldu.Sonra olmadı.Az ilişki oldu bu sefer bizde....
hamile arkadaşlar idrar kokunuzda değişiklik olmuşmuydu?
Çok koyu renkte benimki.2-3 gündür bayaa koyu.Koyuluktan kastım portakal rengi gibi..Koku da var..
Benimki de benimkide.İlişkiden kalma şeyler sanıyordum ben onları.Bende de var o uçuşanlardan...

birde canım ilişkiye girince bi yarım saat yat ve duş alma bişi olmaz su spermleri öldürüo tuvaletede çıkma 1 saat kdr ne kdr çok yatarsan o kdr iyi kaldır bacakları ört kendini güzel uyu ben bi kere bacaklarım havada uyuyakalmışım eşim dalga geçiodu kafayı yicen çocuk için şaklaban oldun diodu yakalanmamak gerek kocalara gizlice kaldır işte

ayşecim sürekli çişe çıkan hatta tutamayan biri olark açik renkteydi su gibi yani..son zamanlarda koyu ve de kokulu olunca progestan içiyorum ondan mı diye düşündüm..ama hap yumuşacık kokusuz birşey..artık hakkımız da hayırlısı...

Bende yaptım onu :) Hatta yatakta dönerek ayaklarımı duvara yasladığımı bilirim 1 saat.Eşim çorap giydirirdi ayaklarıma Duvar soğuk napıyım Bu ay benim ek olarak yaptığım şey ayaklarıma sıcak su torbası koymak oldu.İşyerindeyim ayaklarım botun içinde bile üşüyor.Bende bi kartonun üstüne koydum sıcak su torbasını.Çorapla bastım üstüne.Terlikle dolaşıyorum 1 aydır büroda.Eve giderken ayakkabılarımı giyiyorum.Buna da dikkat edin kızlar.Ayaklarınız sıcak olsun hep.Olmadı ayak ısıtıcı alın.+BTÇ kürümde 2.ayımdı+ovu testimde 2.ayımdı+çakşır otunda ilk ayıydı aşkımın=sonuç 22 İnşallah hepiniz hamiş olursunuz..

kız ben dayıodum duvara gelip bnm ki güldürüodu hepsi dışarı kaçıodu hapşırsan öksürsen çıkıo anacım O gece adamla kavga etmiştim snn yüzünden hepsi dışarı kaçtı bu ayda olmıcak fln burnundan getirmişdim oh iyi etmişim

Ayşemmm tebrik ederim ohh maşallah sanaa
darısı bizim başımıza.

Bişi soracam sana sen koyu çizgiyi gördükten sonra hergün mü ilişki yaptın yoksa bigün yapıp bigün yapmadın mı ?

Ben hergün yapamadım kociş çok yoruluyomuş koyu çizgiyi gördüğüm gün oldu. 1 gün ara verip tekrar oldu. bugünde olacak.

Kızzz Allah iyiliğini versin

Bende bi ara ayaklarım yukarda uyuyakalmışım. Bi uyandım kaskatı kesilmişim.

canım ben bu ay yumurtladıgımı net şekilde anladım. Adet olacakmısım gibi kasık ağrısı çektim. O gün işte koyu çizgiyi görmüştüm. İlişki oldu ve sonra felaket kasık ağrılarım başladı. Anlamıştım yumurtladıgımı. İnşallah tutunmustur bebişimm

kasık ağrısı çektiğin gün ilişki olmuşsa yeni çatlamıştır yumoş :) bnm çift çizgi gördüğüm gece yeni çatlamıştı sanırım ilişki dayanılmazdı öldüm resmen içimden parça koparıolardı sanki kasığım fenaydı korkmuştum bişi mi oldu acaba die bu iyi bişiymiş yani cnm bana bişi olmadı sanada olmıcak inş snde ilk test denemende hamiş kalıcan pozitif düşünce felsefesini uygulayalım karamsarlığa yer yok burda

tamam cnm anladım üşütmemek de lazım tabi. Ben bu ay bunlara dikkat edeceğim. Gizli anladım :)

Şuan turp gibiyim maşallahh gvncimmm

Diğer aylardan çok farklıydı.Hissediyorum olacakkkk

Ayşecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözünaydın , resimdeki gibi ikizlerin olur inşallah :) Tek olursa da ikisine bedel olur , hayırlı, sağlıklı, akıllı bi kuzucuk olur inşallah ..

Dün dinlenme günümüzdü eşim eve gelemedi kardan sorun yapmadım , bugün kar iyice bastırdı ama bugün gelicek , gelmeliiiiiiii , valla olay çıkarırım .. Zaten testlerim saçma sapan çıkıyo , iki günde bir teoremi bozulmamalı .. Ya kızlar benim testlerimi bi yorumlamadınız aşkolsun , kendi kendimi yiyorum bişe anlıcam diye okumadığım topic , başlık kalmadı .. Yumurtlamıyosam çok üzülürüm ..

Bi de geçen ay adetime nerdeyse 15 gün kala yani şüpheli ilişkilerden sonra , göğüslerime dokunamıyodum .. Üstüne filan yatamıyodum , ümitlenmiştim o yüzden .. ama bu sefer tırt , ne ağrı ne sızı .. Ayşecim senin göğüsler nasıldı bu ay ? Ya da diğer hamişler sizin göğüsler nasıldı ??

Testlerin resmini yüklücem lütfn yorum yapınnnnnnnnnn :) Aynı saatlerde yapamadım ama bazen 4 bazen 6 oldu ..

ayın 6 sı yumurtlama günümdü

şunu anlamıyorum o gün yani rahimin geride olduğu yumurta akı kıvamı olduğunda ne oldu şimdi ne oldu

o günmü yumurta çatlıyor yoksa o gün oluşuyorda sonramı çatlıyor
çatlıyorsa ne zaman çatlıyor

ay ben döllendimmi:)

yarın hem 14. gün sabredelim inşallah güzel haberlerle gelirim..

haha senaryo çok tanıdık geldi benmde ayaklarım üşüdü dün gece eşim sağolsun çorap giydirdi ayağıma duvar soğuk die
İnşallah bizlerde iyi sonuçlar alırızzzz

selam fıstıklarrrr

yha ben bişiler kaçırıyorum heraldee
hemen geçmişe dönüyorummm neler olmuş bakayımmm hamiş mi varrrrr

Tamam kız ne fırça atıon bizee

Bugün teoriyi bozma taamam mı kuzum :98::98::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…