- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.321
cnm genel sormamışsın ama bnde az buçuk uzman sayılırım ovü testi konusunda ilk ayımda hamile kaldım test ile.bu testlere ben adetim bitince başladım 10. güne kdr tek çubuk yaptım.13. günbile silikti 14. gün kopkoyu 2. çizgi çıktı hatta umutsuzlanmışdım sinirlenmişdim ben herhalde yumurtlamıom die rüyama grdi o gece 14. gün koyu 2 çizgi oluştu.2 çizgiyi aynı koyulukta yakaladığın gün ilişki olmalı en az 2 kere ve ertesi sabah özellikle ilişki olmalı ve gece öbr gün tkrar sabahı değerlendirin testin silikleşecektir sonrasında zaten ilişkiyi kesip kndine dkkt etmen gereken dönem başlar ayaklarını belini sıcak tutucaksın ve ilişkiden bi süre kaçınıcaksın çnkü yumurtanın döllenmesini zorlaştırıo ağır iş yapmıcaksın hamile kalmış gibi dkkt ediceksin ayrıca öbr soruna gelim 4 saat su içmemek diye bişi yok canım ben sabah 10 da uyanıorum bol su içip wc ye gidiodum snra uyuodum 1 e 2 ye kdr kalkıp testimi yapıodum 2 saat sıvı tüketmesen yeterli gelio 4 saatte ne ölürüz be sormak istediğin bişi olursa seve seve cvplarım
Teşekkür ederim tatlım bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben çömezim ya kimi bulsam soruyorum işte. Çok teşekkür ederim tekrar.Bunları uygulayacağım bu ay. 26 ocakta kupayı kaldıracağız Allahın izniyle :)