Bol bebiş topiği

cnm genel sormamışsın ama bnde az buçuk uzman sayılırım ovü testi konusunda ilk ayımda hamile kaldım test ile.bu testlere ben adetim bitince başladım 10. güne kdr tek çubuk yaptım.13. günbile silikti 14. gün kopkoyu 2. çizgi çıktı hatta umutsuzlanmışdım sinirlenmişdim ben herhalde yumurtlamıom die rüyama grdi o gece 14. gün koyu 2 çizgi oluştu.2 çizgiyi aynı koyulukta yakaladığın gün ilişki olmalı en az 2 kere ve ertesi sabah özellikle ilişki olmalı ve gece öbr gün tkrar sabahı değerlendirin testin silikleşecektir sonrasında zaten ilişkiyi kesip kndine dkkt etmen gereken dönem başlar ayaklarını belini sıcak tutucaksın ve ilişkiden bi süre kaçınıcaksın çnkü yumurtanın döllenmesini zorlaştırıo ağır iş yapmıcaksın hamile kalmış gibi dkkt ediceksin ayrıca öbr soruna gelim 4 saat su içmemek diye bişi yok canım ben sabah 10 da uyanıorum bol su içip wc ye gidiodum snra uyuodum 1 e 2 ye kdr kalkıp testimi yapıodum 2 saat sıvı tüketmesen yeterli gelio 4 saatte ne ölürüz be :KK52: sormak istediğin bişi olursa seve seve cvplarım

Teşekkür ederim tatlım bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben çömezim ya kimi bulsam soruyorum işte. Çok teşekkür ederim tekrar.Bunları uygulayacağım bu ay. 26 ocakta kupayı kaldıracağız Allahın izniyle :)

eşine söyledinmi canım haberi varmı?
Hayır akşam söyleyeceğim.Yüz ifadesini görmek istiyorum.Benden uzakta yaşamasın o anı....
görücem seni burda 3 hafta snra öğğğ öğğğ kusuorm yetişiiiiiinnnnnnnnnn :KK52::KK52::KK52:diye avazın çıktığı kdr bağırırken :KK52::KK52::KK9::KK9:
Göreceğiz cadiiiiiiiiiiii:KK55::KK55::KK55::KK55:
ayşeeeemmm sana bir uzman sorusu helena83' de sormuştum. ben şimcik bu çıbıklardan aldım. yumurtlama döneminde her gün mü çalışma yapmak lazım?sen öyle mi yaptın?yoksam baştan sona gün aşırı mı iyi olur?ben çok su içiyorum. bu çıbıklardan önce 4 saat içmeden ve tuvalete çıkmadan yapmak lazımmış?ben nasıl dayancam?altıma yaparım :KK9:
GVN1907 cevaplamış ama bende yazayım dedim.Valla ben 2 saat önceden kestim çok silik çıktı hep.4-5 saate çıkardım bende.Son suyu içtikten sonra son kez çıkıyordum wcye sonrada sıvı içmeyine çişim gelmiyordu:KK9:Koyulaşmadan önce 1 kere ilişki oldu bizde.O da adetten sonraki gündü.Yani yumurtlamaya yakın olmadı.Koyulaştığı gün ve ertesi 4 gün oldu.Sonra olmadı.Az ilişki oldu bu sefer bizde....
hamile arkadaşlar idrar kokunuzda değişiklik olmuşmuydu?
Çok koyu renkte benimki.2-3 gündür bayaa koyu.Koyuluktan kastım portakal rengi gibi..Koku da var..
ilk başlarda pek yoktu die hatırlıorum cnm ama şuanda çok var hatta perşembe cinsiyet için gttiğimde sorucam doktoruma bnm idrarım tortuluydu hep içinde uçusan parçalar vardı :) blmem artık herkeste var mıdır ama dene bi bakalım :)
Benimki de benimkide.İlişkiden kalma şeyler sanıyordum ben onları.:KK17:Bende de var o uçuşanlardan...

Teşekkür ederim tatlım bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben çömezim ya kimi bulsam soruyorum işte. Çok teşekkür ederim tekrar.Bunları uygulayacağım bu ay. 26 ocakta kupayı kaldıracağız Allahın izniyle :)

birde canım ilişkiye girince bi yarım saat yat ve duş alma bişi olmaz su spermleri öldürüo tuvaletede çıkma 1 saat kdr ne kdr çok yatarsan o kdr iyi kaldır bacakları ört kendini güzel uyu :KK70: ben bi kere bacaklarım havada uyuyakalmışım eşim dalga geçiodu kafayı yicen çocuk için şaklaban oldun diodu yakalanmamak gerek kocalara gizlice kaldır işte :KK52::KK52:

ayşecim sürekli çişe çıkan hatta tutamayan biri olark açik renkteydi su gibi yani..son zamanlarda koyu ve de kokulu olunca progestan içiyorum ondan mı diye düşündüm..ama hap yumuşacık kokusuz birşey..artık hakkımız da hayırlısı...

birde canım ilişkiye girince bi yarım saat yat ve duş alma bişi olmaz su spermleri öldürüo tuvaletede çıkma 1 saat kdr ne kdr çok yatarsan o kdr iyi kaldır bacakları ört kendini güzel uyu :KK70: ben bi kere bacaklarım havada uyuyakalmışım eşim dalga geçiodu kafayı yicen çocuk için şaklaban oldun diodu yakalanmamak gerek kocalara gizlice kaldır işte :KK52::KK52:

Bende yaptım onu :) Hatta yatakta dönerek ayaklarımı duvara yasladığımı bilirim 1 saat.Eşim çorap giydirirdi ayaklarıma:KK9: Duvar soğuk napıyım:KK9::KK9: Bu ay benim ek olarak yaptığım şey ayaklarıma sıcak su torbası koymak oldu.İşyerindeyim ayaklarım botun içinde bile üşüyor.Bende bi kartonun üstüne koydum sıcak su torbasını.Çorapla bastım üstüne.Terlikle dolaşıyorum 1 aydır büroda.Eve giderken ayakkabılarımı giyiyorum.Buna da dikkat edin kızlar.Ayaklarınız sıcak olsun hep.Olmadı ayak ısıtıcı alın.+BTÇ kürümde 2.ayımdı+ovu testimde 2.ayımdı+çakşır otunda ilk ayıydı aşkımın=sonuç 22 :emir_bebek: İnşallah hepiniz hamiş olursunuz..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende yaptım onu :) Hatta yatakta dönerek ayaklarımı duvara yasladığımı bilirim 1 saat.Eşim çorap giydirirdi ayaklarıma:KK9: Duvar soğuk napıyım:KK9::KK9: Bu ay benim ek olarak yaptığım şey ayaklarıma sıcak su torbası koymak oldu.İşyerindeyim ayaklarım botun içinde bile üşüyor.Bende bi kartonun üstüne koydum sıcak su torbasını.Çorapla bastım üstüne.Terlikle dolaşıyorum 1 aydır büroda.Eve giderken ayakkabılarımı giyiyorum.Buna da dikkat edin kızlar.Ayaklarınız sıcak olsun hep.Olmadı ayak ısıtıcı alın.+BTÇ kürümde 2.ayımdı+ovu testimde 2.ayımdı+çakşır otunda ilk ayıydı aşkımın=sonuç 22 :emir_bebek: İnşallah hepiniz hamiş olursunuz..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kız ben dayıodum duvara gelip bnm ki güldürüodu hepsi dışarı kaçıodu hapşırsan öksürsen çıkıo anacım :KK70: O gece adamla kavga etmiştim snn yüzünden hepsi dışarı kaçtı bu ayda olmıcak fln burnundan getirmişdim :KK52::KK52: oh iyi etmişim :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9:

Ayşemmm tebrik ederim ohh maşallah sanaa:KK9::KK9::KK9::KK9:
darısı bizim başımıza.

Bişi soracam sana sen koyu çizgiyi gördükten sonra hergün mü ilişki yaptın yoksa bigün yapıp bigün yapmadın mı ?

Ben hergün yapamadım kociş çok yoruluyomuş:KK1::KK1::KK1: koyu çizgiyi gördüğüm gün oldu. 1 gün ara verip tekrar oldu. bugünde olacak.

:KK31::KK31::KK31:

kız ben dayıodum duvara gelip bnm ki güldürüodu hepsi dışarı kaçıodu hapşırsan öksürsen çıkıo anacım :KK70: O gece adamla kavga etmiştim snn yüzünden hepsi dışarı kaçtı bu ayda olmıcak fln burnundan getirmişdim :KK52::KK52: oh iyi etmişim :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9:

Kızzz Allah iyiliğini versin :KK53::KK53:

Bende bi ara ayaklarım yukarda uyuyakalmışım. Bi uyandım kaskatı kesilmişim.

ayrıca test kullanan arkadaşlarım yumurtladığınız tarafınızı anlarsınız vücudunuzu tanıosunuz yere eğilirken oturup kalkarken ur gibi bişi olur sağ yada sol kasıkta ilişki olan günlerde ilişki bitince yarım saat yatın arada yumurtladığınız tarafa doğru dönün ki yumurta çnkü soldadır veya sağdadır kolay dölleyebilsin ben yaptıklarımı anlatıorum belki işinize yarar kullanırsınız sonuçta demokraside çareler tükenmio :KK34:

canım ben bu ay yumurtladıgımı net şekilde anladım. Adet olacakmısım gibi kasık ağrısı çektim. O gün işte koyu çizgiyi görmüştüm. İlişki oldu ve sonra felaket kasık ağrılarım başladı. Anlamıştım yumurtladıgımı. İnşallah tutunmustur bebişimm:KK5::KK5:

canım ben bu ay yumurtladıgımı net şekilde anladım. Adet olacakmısım gibi kasık ağrısı çektim. O gün işte koyu çizgiyi görmüştüm. İlişki oldu ve sonra felaket kasık ağrılarım başladı. Anlamıştım yumurtladıgımı. İnşallah tutunmustur bebişimm:KK5::KK5:

kasık ağrısı çektiğin gün ilişki olmuşsa yeni çatlamıştır yumoş :) bnm çift çizgi gördüğüm gece yeni çatlamıştı sanırım ilişki dayanılmazdı öldüm resmen içimden parça koparıolardı sanki kasığım fenaydı korkmuştum bişi mi oldu acaba die bu iyi bişiymiş yani cnm bana bişi olmadı sanada olmıcak inş snde ilk test denemende hamiş kalıcan pozitif düşünce felsefesini uygulayalım karamsarlığa yer yok burda :KK34:

tamam cnm anladım üşütmemek de lazım tabi. Ben bu ay bunlara dikkat edeceğim. Gizli anladım :)

kasık ağrısı çektiğin gün ilişki olmuşsa yeni çatlamıştır yumoş :) bnm çift çizgi gördüğüm gece yeni çatlamıştı sanırım ilişki dayanılmazdı öldüm resmen içimden parça koparıolardı sanki kasığım fenaydı korkmuştum bişi mi oldu acaba die bu iyi bişiymiş yani cnm bana bişi olmadı sanada olmıcak inş snde ilk test denemende hamiş kalıcan pozitif düşünce felsefesini uygulayalım karamsarlığa yer yok burda :KK34:

Şuan turp gibiyim maşallahh gvncimmm :KK6::KK6::KK6:

Diğer aylardan çok farklıydı.Hissediyorum olacakkkk :KK49::KK49:

Ayşecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözünaydın , resimdeki gibi ikizlerin olur inşallah :) Tek olursa da ikisine bedel olur , hayırlı, sağlıklı, akıllı bi kuzucuk olur inşallah ..

Dün dinlenme günümüzdü eşim eve gelemedi kardan sorun yapmadım , bugün kar iyice bastırdı ama bugün gelicek , gelmeliiiiiiii , valla olay çıkarırım .. Zaten testlerim saçma sapan çıkıyo , iki günde bir teoremi bozulmamalı .. Ya kızlar benim testlerimi bi yorumlamadınız aşkolsun , kendi kendimi yiyorum bişe anlıcam diye okumadığım topic , başlık kalmadı .. Yumurtlamıyosam çok üzülürüm .. :KK43:

Bi de geçen ay adetime nerdeyse 15 gün kala yani şüpheli ilişkilerden sonra , göğüslerime dokunamıyodum .. Üstüne filan yatamıyodum , ümitlenmiştim o yüzden .. ama bu sefer tırt , ne ağrı ne sızı .. Ayşecim senin göğüsler nasıldı bu ay ? Ya da diğer hamişler sizin göğüsler nasıldı ??

Testlerin resmini yüklücem lütfn yorum yapınnnnnnnnnn :) Aynı saatlerde yapamadım ama bazen 4 bazen 6 oldu ..

ayın 6 sı yumurtlama günümdü

şunu anlamıyorum o gün yani rahimin geride olduğu yumurta akı kıvamı olduğunda ne oldu şimdi ne oldu

o günmü yumurta çatlıyor yoksa o gün oluşuyorda sonramı çatlıyor
çatlıyorsa ne zaman çatlıyor

ay ben döllendimmi:):KK17:

yarın hem 14. gün sabredelim inşallah güzel haberlerle gelirim..

haha senaryo çok tanıdık geldi benmde ayaklarım üşüdü dün gece eşim sağolsun çorap giydirdi ayağıma duvar soğuk die :KK52:
İnşallah bizlerde iyi sonuçlar alırızzzz :KK16::KK16:

selam fıstıklarrrr

yha ben bişiler kaçırıyorum heraldee :KK52:
hemen geçmişe dönüyorummm neler olmuş bakayımmm hamiş mi varrrrr :KK55: :KK52::KK52::KK52:

Ayşecimmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözünaydın , resimdeki gibi ikizlerin olur inşallah :) Tek olursa da ikisine bedel olur , hayırlı, sağlıklı, akıllı bi kuzucuk olur inşallah ..

Dün dinlenme günümüzdü eşim eve gelemedi kardan sorun yapmadım , bugün kar iyice bastırdı ama bugün gelicek , gelmeliiiiiiii , valla olay çıkarırım .. Zaten testlerim saçma sapan çıkıyo , iki günde bir teoremi bozulmamalı .. Ya kızlar benim testlerimi bi yorumlamadınız aşkolsun , kendi kendimi yiyorum bişe anlıcam diye okumadığım topic , başlık kalmadı .. Yumurtlamıyosam çok üzülürüm .. :KK43:

Bi de geçen ay adetime nerdeyse 15 gün kala yani şüpheli ilişkilerden sonra , göğüslerime dokunamıyodum .. Üstüne filan yatamıyodum , ümitlenmiştim o yüzden .. ama bu sefer tırt , ne ağrı ne sızı .. Ayşecim senin göğüsler nasıldı bu ay ? Ya da diğer hamişler sizin göğüsler nasıldı ??

Testlerin resmini yüklücem lütfn yorum yapınnnnnnnnnn :) Aynı saatlerde yapamadım ama bazen 4 bazen 6 oldu ..

Tamam kız ne fırça atıon bizee :KK30::KK30::KK30:

:KK20:

Bugün teoriyi bozma taamam mı kuzum :98::98::

X