Bol bebiş topiği

ne hayırlıysa o olsun kuzucum...tsk ederim moral verdiğin için...

İyiki varsınız hepiniz...
Bu güzel dakikaları benimle paylaşıyorsunuz..
Bırakıp gitmem burayı..Güzel bi ortamımız var çok şükür.Sağlığım el verdiği sürece buradayım.Pcyi her elime aldığımda gelirim buraya.Hep beraber büyüteceğiz o eşşek sıpalarını....İnşallahhh

Şu sonuç çıksa da bi takvim oluştursam bende
Listedeki resmimi yapsam :))))
Dün akşam işten çıkınca dolaştım biraz.Alacak bişey bulamadım beğenip.Belki hamile kalırım bu ay.Gerek kalmaz normal kıyafetlere dedim eve gittim çizgi :)))))

aysecim şimdi gelince alelacele okudum yazıları ben bile heyecan yaptım şu 11 e:) gönülden isterim ki inşallah güzel sonucu alırsın. benimde bugün 4 de doktor randevum var. yarında adet günüm. kısacası buradaki herkes sabırla umutla heyecanla hem kendimiz için hem birbirimiz için neler olacağını bekliyoruz. hayırlara vesile olsun inşallah..

Ne şanslıdır ki o bebiş annesi daha varlığından henüz habersizken bile gelsin diye dakikaları sayıyor sadece annesi mi :)

ayşecim cok sevındım canım bebısını saglıkla kucagına alırsın ınşaallah...

kızlar sanırım ben hamiş degilim bugn sokturucu alsam mı sizce?

canım hıc bozma moralını testın kendısı bozuk cıkmıs kotu de olsa gıt hastaneye yaptır kan testını bende cok kucuk bır ılcedeyım tahlıller yanlıs cıkıo ama ben beklıom bat gecsede gıdıp bu kotu hastanede test yaptırsam dıye

aman boş ver be kuzum varsa zaten bi sure sonra cıkar.. bu ay olmadı bence,hem eşimlede sorunluyum olmadıysa bunada baglıdır,senın bat ne zamandı kuzum

Yorumlarınız ne kadar güzel Benden bi sürü var sanki karşımda.Bişey yazma gereği duymuyorum öyle güzel anlatıyorsunuzki duygularımı

son 5 dka kendi kendime geri sayım yapacam :)
ayşem hiç bir şeyi duşunme sadece ekrana iyi bak kuzucum :) hadi ilk hamiş ol 2013cun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…