Bol bebiş topiği

vereceğin canla mutlu olacak bu kullarını sevindir allahım.......

ayşenin değerleri yüksek çıksın

yumurtlayanlara döllenmek nasip olsun

bat lar gelmesin

mideler bulansın

kasıklarda batmalar olsun

bebişler gelsin

amin:)

sen ustune alınmadı içn tsk ederim canım,ben artık zor yaarm buraya sadece yorum yaarm hiç bi şeyi paylaşmam uzuntuleri yani...
konuyu degiştirelim...

kuzummm biz nie varız üzüntülerimizi sevinçeleirmizi paylaşmak için destek olmak için evet dinliyorum seni anlat bakım çabıkk gelmim oraya

Sabah sabah balmı yedin kızz bal damladı buralara hep

Ağzına yüreğine sağlıkk canımmm inşallahhh

kuzucum ya sadece akşam eşim sıgarayı içti ve ben oksuruym rhtsz oluyorum,oda devm etti.
Uykusuzum,moralm bozuldu sbh test yapim dedim işte oda test bozuk cıktı C cızgsı bile belirmedi gbi yanı bende uzuldm eşimede kızgınım zaten burda konusalm diye yazdım ama yanlıs yaptm sanırım anlatınca arkadaşları kırdım ozurdilerm sizleri kırdysam eyer sadece uzgunum herşey anlamsız gelıo patronlada atıştm burdakı hastanede hastaneden başka bi şey,ilçede yaşiyorum...
Ben il le gtcm ama patronda maaşları odemedi,eşimede demk istemiym bu ara bozuguz... boyle işte kısaca...

amin amin kuzucum inşallah degeri cok yuksek cıkar...zaten 5in ustundeyse hamiş sayılıyor degeri,cunku daha yeni bat gnude degl ya ondan 5den ykarı cıksında ne cıkarsa cıksın hamiş desinlerde...

Canim benim uzme kendini inan ki degmez hersey gecici su son zamanlarda yasadigim sikintilardan sonra anladim ki hicbir sey icin uzulmeye degmez canim benim hepsi ustuste gelmis ondan sikilmissin ama uzme kendini inanki daha kotusu gelince diger herseyi unutuyorsun

haklısın canımda işte insan sıkıldıgnda konusmak istiyor ve ters tepki aldığı anda dahada kotu oluyor...sol tarafım canımı yakıo batıo ha bire..noluyor bna kızlar

Tatlım sigara konusunda haklısın bizde yaşıyoruz bunu eşimle içme diyorum ama o lanet pis şeye başlamış bi kere içiyo mutfakta napim artık takmıyorum bende kafama taksam senin gibi canım sıkılcak bnmde ..
Ama bozma moralini eşler arasında olur böyle şeyler gelip geçici birde şunu derim ben bebek için eşinizle aranızı bozmayın..
Onların desteğine daha çok ihtiyacımız var çünkü bu süreçte.. tamam bizim kadar düşünceli davranmayabilirler ama biraz hoşgörülü davranırsak üstesinden gelebiliriz..
sen bat ne zamandı kuzum .. tetsin bozuk çıkmış madem üzülme vardır bunda da bi hayır elbet yenisini alsan denesen olmaz mı ?

haklısın canımda işte insan sıkıldıgnda konusmak istiyor ve ters tepki aldığı anda dahada kotu oluyor...sol tarafım canımı yakıo batıo ha bire..noluyor bna kızlar

Ne demek ters tepki burda hepimiz destek icin variz sevincimizde oldugu gibi uzuntumuzde de paylasacagiz ki paylastikca azalsin uzuntumuz sen dertlenme bir kac gun sonra neye uzuldugunu bile hatirlamayacaksin.bence sen de bir kan ver arada kalmak kotu neyse ogrenirsin.insallah hamilesindir...

Kanımı verdim geldim.Yakın arkadaşıma da müjdeyi verdim.Şok oldu...Saat 11de mail gelecek sonuç için.Bekliyorum sabırla......

Dualarınız,güzel dilekleriniz,sevincimi paylaşıp benimle mutlu olduğunuz için binlerce kez teşekkür ederim
.Allah hepinizden razı olsun.Hepimizin mutluluklarını paylaşalım en kısa zamanda inşallahhhh....

aminn ayşemmm aminnn ..

gell 11:00 geellll

10:30 şu an

şunun şurasında 30 dk var:)

allahım sen duy sesimizi

neg guzel kuşum,burda 1gunde veriolar...
deseydin hemen yolayın diye bide hastanenın telinı alsaydın,arardın 11 oldugna gelmeseydi...
heycan yaptm yaaa

demin seni uzduysem ozurılerim ayşem..ama hamişsen bizi bırakma...

Hadi bakalim insallah elimde mendilim saat 11 i bekliyorum ayse hazirim yani bu hamile halimle hopturu ziptiri halayi cekcem

benimki mutfakta degl salonda içiyor resmen... inşallah gecer yani,valla 30-31ydi batım ama hala gelmedi kırmızılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…