Bol bebiş topiği

Bu arada iğne testini yapmıştım dün akşam.Uç kısmı çok az kararmış.2-3 gün sonra tekrar yapacağım :KK9:
Karbonatı da köpürteyim.İçim rahat etsin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Hamile olunca uslanırım sandım ama yok:KK30: Bende hiç umut yok:21::21::21::21::21::21::21::21:

:KK30: kız iğne testi nasıl birşey bende yapsamya ne zaman yapılıyor .

:KK30: kız iğne testi nasıl birşey bende yapsamya ne zaman yapılıyor .

Farketmez ne zaman yaptığın.Bi kaba idrarı al.İçine parlak bi iğne at.Ağzını folya yada streçle kapa.Karanlık ışık almayan bi dolaba koy.8 saat durması lazım.Akşam yaptım ben.Sabah baktım az kararmış.Hatta testimi görmeden önce yapmıştım bunu ben:KK9: Dün sabah iyi bi ürolog arıyordum bugün sabah kan vermeye gidiyorum:KK53: Nasıl alışacağım ben bu fikre....:KK53::KK53::KK53:

bilmıym arkadaşm olsa cıkardı teste demi sonucta ilk yaptgmda bende kacgun sonra silk bi cizgi belki oda bozuktu... ya dun akam 12oldu uykm geldi yatcam eşime gelmıynmu dıym hayr diyor neyse kızlar ev sobalı oldugu içn oturma odasında yatıyrm mecburen uşumemek için,tvde o odada ya bu sesını kıstı bakıo işikta acık uyamadım biraz daldm bi bulaldm ki sorma evde içme şu sigarayı demekten usandm içmiş ev duman altında sobada tutmuş hissetmıyo bile neyse ben soylendm kaktı işiği fln yaktı neyse saat 2oldu ben daha uyanıktm o ara uyandım.. bu adam ben hamileykende cocuk varkende içer sanırım.. oturdm aglıyom resmen ya

O sigara illeti böyle işte evet tatlım ne olursa olsun içer. ne yapacan artık sıkma canını. bence sen ayşenin aldığı markadan al tekrar yap belki 2. test bozuktu. ilki doğruydu. yani var birşeyler..

:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmen:KK9::KK9::KK9:Gideceğim az sonra kan vermeye.

Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

haha yırtık ayşe :KK1: ohhh hadi bakalım gelir gelmez hemen yaz biliyosun çatlarız meraktan yımırtalarım ebbinin sayesinde çatladı sende merak ettirirsen nerem çatlar bilemiyorum :KK52::KK52:

Canım çoook sağol Allahu teala dualarımıza icabet etsin.. benim bat 12 ocak. bekliyorum bide dün karda düşüyordum nerdeyse dünden beri kasıklarım ağrıyor. inş varsa bebişimi Allah korur. senimn ne zaman ?

aminnnnn .. oo snein bişey kalmamış hadi maşallahhh güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla kuzummmm ... amin korusun rabbim onu sana yapıştırsın büyütsünn :KK1::KK1:

OO benim daha çok var bata kuzum ya 25 ocak :KK31::KK31: henüz çalışma aşamasındayız :KK1:

Farketmez ne zaman yaptığın.Bi kaba idrarı al.İçine parlak bi iğne at.Ağzını folya yada streçle kapa.Karanlık ışık almayan bi dolaba koy.8 saat durması lazım.Akşam yaptım ben.Sabah baktım az kararmış.Hatta testimi görmeden önce yapmıştım bunu ben:KK9: Dün sabah iyi bi ürolog arıyordum bugün sabah kan vermeye gidiyorum:KK53: Nasıl alışacağım ben bu fikre....:KK53::KK53::KK53:

Hhhııım idrar miktarı falan ilk idrar falan yada toplu iğne olurmu. iğne kararıncamı gebelik var demek. Cahilim işteeeeeee bilmiyoooom :KK43:

Allahım yavrunu sensiz bırakmasın inşallah.Başın sağolsun canım.Böyle bi sebebi olmasaymış daha iyiymiş ama Allah'ın takdiri bu da...O'ndan gelene boynumuz kıldan ince.Mekanı cennet olsun annenin...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel dualar bunlaaaaaaaaaaaaar Amin Amin Amin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Allah razı olsun bir yıl 8 ay oldu. evet öyle olurdu ama dediğin gibi imtihan. inşaallah kız olursa adını yaşatacağız dualarlaaaaaaaa...

haha yırtık ayşe :KK1: ohhh hadi bakalım gelir gelmez hemen yaz biliyosun çatlarız meraktan yımırtalarım ebbinin sayesinde çatladı sende merak ettirirsen nerem çatlar bilemiyorum :KK52::KK52:

aminnnnn .. oo snein bişey kalmamış hadi maşallahhh güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla kuzummmm ... amin korusun rabbim onu sana yapıştırsın büyütsünn :KK1::KK1:

OO benim daha çok var bata kuzum ya 25 ocak :KK31::KK31: henüz çalışma aşamasındayız :KK1:

deepp Amin diyorum bacım amin...
Bu güzel haberlerin ardından inşaallah bizd emüjdeleri veririz :KK16:

kızlar bakın ustunuze alınmayın sadece gercktn bunaldım bugn.. aglamasazsam dahada kotu olcam ozurdilerm sizide sıktgm içn soz bi daha sıkıntılı bi şey yazmıycam sizlere tekrardan ozur diliyrm..

Maalesef kızlar fotoğrafta çıkmıyor.Bugün de eşim fotoğraf makinasını götürdü işyerine.Kar çekecekmiş :KK37: Cep telefonumunki de net çekmiyor.Çizgi de çok silik olunca çıkmadı.Hala inanamıyorum.Aynada kendime bakıyorum.Hamilemiyim ben şimdi diyorum.Tam net çizgiyi görünce belki de kandaki değeri öğrenince o anlattığınız duygu gelecektir.Duygusuz demeyin bana nolur:26: Şaşkınım.Filmlerde olduğu gibi elimde test varken daha wcdeyken öğrenirim sanıyordum.Böylesi aklıma gelmemişti.Bugün DPO 12...Sağ kasığımdaki batma hissedilir hale geldi.Solda da var ama sağ daha kuvvetli.Ne yazacağımı da bilmiyorumki...Şimdi benim 2-3 ay sonra göbeğimmi şişecek?Hamilelik takvimimmi olacak ismimin altında.Kalp atışları için gün mü sayacağım?Bugün bi ajanda almalıyım.Dolup taşıyor kelimelerim.Hiç bişey hissetmiyor gibiyim.Ama patlamak üzere gibiyim.Kan testine bugün gitsemmi ne dersiniz?Silik çıktıysa değerim düşük de olsa çıkar değilmi kanda?Bütün bildiklerimi unuttum sanki.Aylardır bu anı bekleyen ben değilim sanki..Dengeli beslenme için liste yapmalıyım.Hergün et hergün sebze olmaz dimi?Süt yoğurt vs almam gerekengünlük dozajlarını öğrenmeliyim.Bir de artık hareketlerime dikkat etmeliyim.Hoplayıp zıplamak koşmak yok.Bi yere uzanmak,ağır kaldırmak yok.En zoru buna alışmak olacak.Sabah sabah başınızı ağrıttım.Şu an sizden başkası bilmiyor bu güzel sırrımı....Ne diyorsunuz kan testi için?Gitmelimiyim bugün?

ağlattın beni be ayşe.................allahım şu heyacanını görüyor o canıda sana vermiştir inşallah

çok mutlu ol:)

Günaydın canım çok sevindim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.İnşallah sırayla herkes hamiş kalır da BOL HAMİŞLER topiği açarız:)

kızlar bakın ustunuze alınmayın sadece gercktn bunaldım bugn.. aglamasazsam dahada kotu olcam ozurdilerm sizide sıktgm içn soz bi daha sıkıntılı bi şey yazmıycam sizlere tekrardan ozur diliyrm..

canımm biz alınmıyoruz ki olabilir tabikli moralin bozulabilir paylaş içini rahatlat bizimle .. üzülme kız kıyamam gül bakim biraz hadiiii :KK53: :KK12:

canımm biz alınmıyoruz ki olabilir tabikli moralin bozulabilir paylaş içini rahatlat bizimle .. üzülme kız kıyamam gül bakim biraz hadiiii :KK53: :KK12:

sen ustune alınmadı içn tsk ederim canım,ben artık zor yaarm buraya sadece yorum yaarm hiç bi şeyi paylaşmam uzuntuleri yani...
konuyu degiştirelim...

X