- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.605
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.061
Teşekkürederim sizden bilgi aldıkça daha bilinçleniyorum ...........
Bu ay sanki olacakmış gibi
:)
hadi bakalım hamişolmayan kalmasınnnn bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürederim sizden bilgi aldıkça daha bilinçleniyorum ...........
Bu ay sanki olacakmış gibi
:)
yaptm T cizgisi cok hafiif golge gbi belirdi.. varla yok arası yani
tamam bitanem ama yaparsm negatf cıkarsa eyer ki uzulcm o yuzden beklıyrm... cuma gnude 10 gun olmuş olcak geceli... o yuzden o gnu beklerim
kız git kanına baktır bak hamilesin işte olmasaydın o pembe çizgide çıkmazdı.
:) birbirimize yardımcı olmak için varız arkadaşım..istediğin zaman sorabilirsin..
kuzum gectm evde ama cıkmadı o yuzden sıldm yani iyice belirdiğinde cekıp koyarm tabii hamişsen... nova markayla yaptım o test kullanan oldumu hiç?
destekleriniz için çook teşekkür ederim Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünüzü
evet ben bundan önceki gebeliğimi onda öğrenmiştim, geçenlerde yaptığım ve gölge gibi çizgi çıkanda taa kendisi
inşallah cnm benim inşallah bebeğin seninledir
İyi akşamlar hanımlaaaarrr.....Akşam eve gidip bi iğne testi yapayım ben.Yarın akşam da karbonatı köpürteyim inşallah:103::103::103::103: Her bi yöntemi deneyim.Gebelik testini de 92unda yaparım.10da da kan veririm.Akşamına da kocacığıma müjde veririm11inde de sizlerden gelen teprikleri alırım,kabul günüm olur :118::118::118::118::118::118::118:
saol kuzumm iyiki varsınız ..
hmm hayırlısı kuzum içimden bi ses senin için gebe dio
AMİNNNN canım hepimizin inşallahhhh ...
İçindeki sese bi de beni sorsana çoğalacakmıyım bende
nerdesin kız hiç sesin çıkmıyor son durum nedir
Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.