- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.041
foto istiyoruz fotoooo
tamam bitanem ama yaparsm negatf cıkarsa eyer ki uzulcm o yuzden beklıyrm... cuma gnude 10 gun olmuş olcak geceli... o yuzden o gnu beklerim
Üzülmeee canım benimmm hepimiz yanı durumu paylaşıyoruz kimimiz çookk uzun kmimiz daha yeni çıktık bu yola ama bizler birbirimizinden halinden anlıyoruz destek çıkıyoruz..
Bu yolculuğumuz beraber geçicek buda bir süreç bizler için...
Umut hep varr bak canım şu ayete ..
Dediler ki: "Seni gerçekle müjdeledik; öyleyse umut kesenlerden olma." (15/55)
İnsana bir nimet verdiğimizde sırt çevirir ve yan çizer; ona bir şer dokunduğu zaman da umutsuzluğa kapılır. (17/83)
Biz insanlara bir rahmet taddırdığımız zaman onunla sevinirler; kendi ellerinin takdim ettiği dolayısıyla onlara bir kötülük isabet ettiğinde hemen umutsuzluğa kapılırlar. (30/ 36)
Mutlu yıllar canım bu arada iyiki doğdun ...:119:
kuzum gectm evde ama cıkmadı o yuzden sıldm yani iyice belirdiğinde cekıp koyarm tabii hamişsen... nova markayla yaptım o test kullanan oldumu hiç?
yumurtlama günlerini krem rengi gibi gelen akıntıyla mı anlıyosunuz kızlar ben anlayamıyorum yaa:44::44:
şeffaf akıntı yumurta akı kıvamında olacak.
dün öyleydi benim bugün beyaz az elastik ne oldu bittimi yumurtlasma dönemi yumurtamı çatladı bi bilgi lütfen
şeffaf akıntı yumurta akı kıvamında olacak.
hım hiç dikkat etmemişim demekki adetten bi iki gün önce oyle bi akıntı olmuştu bende hamilelikten şüphelendim keske çalışma yapsaydım neyse artk subata
Yumurtlama akıntısı şeffaf,ince yapılı,uzayan bi akıntı oluyor.Koku olursa iltihap olduğunu gösteriyor. Bu akıntı başladıktan sonraki 1 hafta çok önemli.Çünkü yumurta oluşmuş çatlamak üzere demek akıntı.Ne zaman çatlayacağını bilmiyoruz.Ve çatlayan yumurta 24 saat içinde kapanıyor ve adetle birlikte 14 gün sonra atılıyor.Akıntı azaldığında,koyulaştığında ve yapışkan bi hal aldığında yumurtlama bitmiş demektir.Sonra kuruluk oluşuyor rahimde.Adete kadar ıslaklık artarsa kremsi bi şekilde sulu halde rahimde gebelik var demek..Çoğu kadında bu ıslaklıktan bahsediyor.Sulu ıslaklık var,kremsi mat diye.Ovulasyon dönemindeki akıntıdan farklı..Bende şu an olanumut dolu,hüzünlü,neşeli,dost sığınak ...................
bol bebiş topiği selam.............
nasılsınızz umarım hepiniz iyisinizdir.
ben beklemeye devam ediyorum son bat 20.12.2012 di 03.01.2012 de çalışma oldu birde dün herhalde yumurtlamaya denk gelmiştir.
batta 20.01 gelmeyecek olan:)
allah hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ..............
şu yumurtlama dönemindeki servikal sıvı kontrolünden bahsetmek ister ve bilgi almak isterim :)
4 gün öncesi başladı sanırsam rahim ağzı geri çekildi mukus salgısı saydam elastikti
dün ise yani çalışma olduğunda hala öyleydi bu sabah ise beyaz ama yine hafif elastik bir hal aldı acaba yumurtlamam bittimi yani ne oldu?
[sıze=3]yumurtlama akıntısı şeffaf,ince yapılı,uzayan bi akıntı oluyor.koku olursa iltihap olduğunu gösteriyor. Bu akıntı başladıktan sonraki 1 hafta çok önemli.çünkü yumurta oluşmuş çatlamak üzere demek akıntı.ne zaman çatlayacağını bilmiyoruz.ve çatlayan yumurta 24 saat içinde kapanıyor ve adetle birlikte 14 gün sonra atılıyor.akıntı azaldığında,koyulaştığında ve yapışkan bi hal aldığında yumurtlama bitmiş demektir.sonra kuruluk oluşuyor rahimde.adete kadar ıslaklık artarsa kremsi bi şekilde sulu halde rahimde gebelik var demek..çoğu kadında bu ıslaklıktan bahsediyor.sulu ıslaklık var,kremsi mat diye.ovulasyon dönemindeki akıntıdan farklı..bende şu an olan [/sıze]
Ebbim
bozma moralini sakın 4 ay oldu daha
umutsuzluğa kapılmak yok bliosun ben 5 ayda kavuştum meleğimee
herzaman yanındayımm üzülüp sıkılmak yok iyisi kötüsü mutluluğu hüznü birlikte paylaşıcaz kaybolmak yok
tamam mı??öpüyorum seni
Ayseeeeee
kız seni gebertirim sen bu istatistikleri nerden buluosun nerden cıkarıyosun yaaaaa
ateşi 37 olcakmıymışta falanda fiandaa
sen benim tablomu gördünmü kaçla pozitifi gördümm heeee
catlakk kendi kendini hem umutlandırıp hemde üzen bi sen varsın heee
36.6 la pozitif gördüm ben adetten bi gun önce
hunini kaptaa gellll
Kız ben geçen ay ateş ölçme yaptım.Adeti 36,40 ile gördüm.Ona göre yorumladım bugünkü ateşimi.Geçen ayda DPO 14te ateşim 36,50ye düştü.2 gün sonra da adet oldum.Bugün de 12.günüm.Ateş aynı.Paralel gidiyor diye yorumladım ne istatistiğiBenim ateşim normalde yüksek.Düşünce üzüldüm bi an.Daha doğrusu eşim için üzüldüm Ona adet olduğumu söylemek çok zor oluyor.
bende düşük ateşle adet oluyorum hatta 36.6 yı gördüğümde benimde umudurm bitmişti
onu bırak bıgun öncesi 36.5 ti düşün yani 36.4 le adet oluyodum
hiç belli olmuyo sölim ben sana yumurtlama cizginin altına düşmedikçe umutsuz olma bida görmicemmm
bende düşük ateşle adet oluyorum hatta 36.6 yı gördüğümde benimde umudurm bitmişti
onu bırak bıgun öncesi 36.5 ti düşün yani 36.4 le adet oluyodum
hiç belli olmuyo sölim ben sana yumurtlama cizginin altına düşmedikçe umutsuz olma bida görmicemmm