- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.021
gelmeyen adetim var :) yawrucum 30unda bekliyordum en geç
battan bir gün sonra kahverengi akıntı var daha da devamı yook
kızlar bişii sorucam 31 inde gelen kahverengi akıntı yerleşme kanamasıysa eğer ki sanmıyorum
ne kadar sonra testte çıkar 1 ocakta 1,66 ydı
yapma ayşem gazlama beni
ölüyodum üzüntüden 31 aralıkta komada yattım çocuğun berbat ettim yeniyılını
stresten alerjisi azdı
bende kıllanmadım değil neden 1,66 ama olsa daha da yüksek çıkmazmıydı :S
üff ne çok soruyorum kendime
yarın doomgünüm
Hadi yapppppp.Bak ezan okunuyor dua ediyorum sana.Çıkmazsa hastalanma ama.Bak senin de aklına takılmış.Bi idrar testinden ne çıkar.Belki test bozuk,belki daha yerleşmedi ondan çıkmayacak.Ama ya çıkarsa????yapma ayşem gazlama beni
ölüyodum üzüntüden 31 aralıkta komada yattım çocuğun berbat ettim yeniyılını
stresten alerjisi azdı
bende kıllanmadım değil neden 1,66 ama olsa daha da yüksek çıkmazmıydı :S
üff ne çok soruyorum kendime
yarın doomgünüm
bildiğim kadarıyla yorumlıyayım şekercim. 7-9. günler yerleşiyor ise 7 gün sonra da adet günü olsa bence yerleşmeden bir hafta sonra çıkar diye tahmin ediyorum.
Hadi yapppppp.Bak ezan okunuyor dua ediyorum sana.Çıkmazsa hastalanma ama.Bak senin de aklına takılmış.Bi idrar testinden ne çıkar.Belki test bozuk,belki daha yerleşmedi ondan çıkmayacak.Ama ya çıkarsa????Hadi gülüm yap bugün..Yeni yaşına mutluluk gözyaşlarınla gir....Hediyen olsun Rabbimin....
hmm anladım canım inşallah gerek kalmaz bebişin seninle olur..
bende bu ay klomen içtimde oyüzden sordum belki okumuşsundur..
c.ertesi doktora gittim benmde 2 tane gelişmiş yumurtam var biri 18,9 diğeri 21 mm
yalnız akıntın ve sancın varmı senin yani yumurtan çatlamıştır büyük ihtimal iğne olduktan sonra ..
benm sancım var ama akıntım yok :44:
birde çatlatma iğnesi göbektenmi oluyor aaa
iyiki doğdun cimcikneee ii ki doğdun iiki doğdun mutlu bebişli yıllar sanaaaa :)
irmegan
tatlımm saoll canım benimmm...
darısı bekleyen herkeslerin başına tez zamanda
cevommm
kızzzzzzzzz çift cizginmi oldu seninnnn
kızım daha test yapcam yapcam dicene yürü git b kan ver yaaa
nasıl dayanıyosun sen bölee anlamadım ben catlıcamm
gelcem şimdi yanına
Bide Ebbi nerde yaa daha yazmamış hiç bişeyyy??
Cevodileksuuuuuuuuuuuuu Seni çok merak ediyorum yaaa nerdesin dün yoktun buralarda,yaptınmı testi adetin gelmedi inşaallah :)
ama ağlatıosun ki sen beni yaaa(
bakiim akşama yakındaysa nöbetçi alırım
Bu arada söylemeyi unuttum kızlar.Sabah ateşimi ölçtüm 36,5 çıkmıştı.Geçen ay ölçtüğüm saatte ölçtüm bu ayda.Bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün ve bu değer çok düşük.Geçen ayda böyle olduktan sonra adet olmuştum.Benim bu ay olmadı demektir....Aklıma gelseydi test falan yapmazdım öğlen...Hayırlısı artık.Doktordan randevu alayım eşim için ben...
yaptm T cizgisi cok hafiif golge gbi belirdi.. varla yok arası yani
yumurtalarının boyutu çok güzel..iğne vurulduğum zaman yumurtlama akıntım vardı..şimdi fazla yok ama kremsi bir akıntım var..uyurken sağa sola dönerken kasık batması oluyor birden başkada birşey yok.
drum göbekten daha etkili dediği için göbekten yaptırdım ben..
yaptm T cizgisi cok hafiif golge gbi belirdi.. varla yok arası yani
ya kuzucum emin olamadım resmini cektımde bole belli olmyor acıkcası o yuzden bılmıyorum
cuma gnunu beklıyım diyorum daha dun yaptım ya bugn yapsamda belli olmaz
ilk idrarla bile belli olmadı baksana golge oldu pembe golge,bi umut işte..
hayırlısı neyse o olsun kuzuucum...
İnşallah çatlarlar canım hayırlısı ise .. Hmm bnmde batmalarım var dediğin gibi yani sancı gibi gecede gezdi bi sağa bi sola
cevapladığın için saol arkadaşım