Bol bebiş topiği

bildiğim kadarıyla yorumlıyayım şekercim. 7-9. günler yerleşiyor ise 7 gün sonra da adet günü olsa bence yerleşmeden bir hafta sonra çıkar diye tahmin ediyorum.

iyiki doğdun cimcikneee ii ki doğdun iiki doğdun mutlu bebişli yıllar sanaaaa :)

Hadi yapppppp.Bak ezan okunuyor dua ediyorum sana.Çıkmazsa hastalanma ama.Bak senin de aklına takılmış.Bi idrar testinden ne çıkar.Belki test bozuk,belki daha yerleşmedi ondan çıkmayacak.Ama ya çıkarsa???? Hadi gülüm yap bugün..Yeni yaşına mutluluk gözyaşlarınla gir....Hediyen olsun Rabbimin....

bildiğim kadarıyla yorumlıyayım şekercim. 7-9. günler yerleşiyor ise 7 gün sonra da adet günü olsa bence yerleşmeden bir hafta sonra çıkar diye tahmin ediyorum.

Yerleşmeden 1 gün sonra çıkar dedi doktorum bana.O yüzden birgün çıkmayıp ertesi gün çıkabilir testte dedi

ama ağlatıosun ki sen beni yaaa (

bakiim akşama yakındaysa nöbetçi alırım

yumurtalarının boyutu çok güzel..iğne vurulduğum zaman yumurtlama akıntım vardı..şimdi fazla yok ama kremsi bir akıntım var..uyurken sağa sola dönerken kasık batması oluyor birden başkada birşey yok.
drum göbekten daha etkili dediği için göbekten yaptırdım ben..

canım o kdrda belli olmaığı için beklıyrm kuzucum

Üzülmeee canım benimmm hepimiz yanı durumu paylaşıyoruz kimimiz çookk uzun kmimiz daha yeni çıktık bu yola ama bizler birbirimizinden halinden anlıyoruz destek çıkıyoruz..
Bu yolculuğumuz beraber geçicek buda bir süreç bizler için...

Umut hep varr bak canım şu ayete ..

Dediler ki: "Seni gerçekle müjdeledik; öyleyse umut kesenlerden olma." (15/55)

İnsana bir nimet verdiğimizde sırt çevirir ve yan çizer; ona bir şer dokunduğu zaman da umutsuzluğa kapılır. (17/83)

Biz insanlara bir rahmet taddırdığımız zaman onunla sevinirler; kendi ellerinin takdim ettiği dolayısıyla onlara bir kötülük isabet ettiğinde hemen umutsuzluğa kapılırlar. (30/ 36)

Mutlu yıllar canım bu arada iyiki doğdun ... :119:

olsun be kuzucum sen bekle bakalım nolcak hayırlısıyla

İnşallah çatlarlar canım hayırlısı ise .. Hmm bnmde batmalarım var dediğin gibi yani sancı gibi gecede gezdi bi sağa bi sola
cevapladığın için saol arkadaşım

ya kuzucum emin olamadım resmini cektımde bole belli olmyor acıkcası o yuzden bılmıyorum
cuma gnunu beklıyım diyorum daha dun yaptım ya bugn yapsamda belli olmaz
ilk idrarla bile belli olmadı baksana golge oldu pembe golge,bi umut işte..
hayırlısı neyse o olsun kuzuucum...

bende dün test yaptım umutla negatif çıktı ve iki gün gecikmeki olarak bugün adet oldum umuuddum subat rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

aminn canikom her işte bihayır vardır. Bekle bakalım ama sakın umudunu kaybetme tamam?stres yok gayet sakiniz derin derin nefes alıyoruz veriyoruz

tamam bitanem ama yaparsm negatf cıkarsa eyer ki uzulcm o yuzden beklıyrm... cuma gnude 10 gun olmuş olcak geceli... o yuzden o gnu beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…