Bol bebiş topiği

Ateşi diplerde bugün.Adet olacak sanırım. Keşke olmasa.Değişik olsa onun belirtisi de Rabbim kolaylık versin çok zor beklemek... İnşallah 2013 uğurlu gelir phiaya....
Uyuyup kalmak üzereyim klavyenin üstüne.Fazla mı rahatım ne Benim akıntı da kesildi gibi kızlar.Bu da bi belirti olabilir mi Valla işi geyiğe vurdum ben.Bu ay da olmayacak sankim.
Eve gitsem de Tesbih namazı kılsam.Yine dua etmek geldi içimden.Kabul edecek bu sefer
EN GÜZELİNİ SEN BİLİRSİN RABBİM.SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.BİZLERİ DE HUZURUNDAN BOŞ ÇEVİRME BU AY...

uykunun olması inşallah ikizlerinin geleceğinin habercisi olur..sen ve bu kadar sakinlik..bebişlerdendir inşallah..

uykunun olması inşallah ikizlerinin geleceğinin habercisi olur..sen ve bu kadar sakinlik..bebişlerdendir inşallah..
Ayyyy Hadi inşalllah MEVAAA...Ama sebebini biliyorum ben.Boğazımda iltihap var 1 haftadır falan.İlaç da içmedim yumurtalarımı etkilemesin diye.Onun halsizliği bu.Bu kadar fazla olmamıştı halsizlik hiç.Uyuyor pozisyonundayım resmen.Çöp gerecem göz kapaklarıma.Çok da yorulmadım bugün.Eve gitsem paltoyla uyuyacağım sanırım.

ayy heyecanlandım canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..kendine dikkat et bitki çayları filan iç..kasıklarıon ne durumda?

ayy heyecanlandım canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..kendine dikkat et bitki çayları filan iç..kasıklarıon ne durumda?

Normalden daha sakin.Benim ayaklarım hiç ısınmaz o yüzden de kasık şişkinliği,sızısı,gazı eksik olmazdı.2 gündür rahatım. Bastırıyorum acıyor da ben mi duymuyorum diye bana mısın demiyor Dur kız heyecanlanma.Olmayınca üzülüyoruz sonra hep beraber.Bende üzülüyorum siz üzülünce.

rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah..benim bata 9 gün var ama test yapasım geliyor..bu ay çatlatma iğnesi olduğumdan o da pozitif gösterebiliyor diye batı 1 gün geçsin teste dadanacğm..

rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah..benim bata 9 gün var ama test yapasım geliyor..bu ay çatlatma iğnesi olduğumdan o da pozitif gösterebiliyor diye batı 1 gün geçsin teste dadanacğm..

Kendiliğinden olmadığında ilk çatlatma iğnesimi yapıyor dr?Yoksa önce takip mi yapıyor?

Kendiliğinden olmadığında ilk çatlatma iğnesimi yapıyor dr?Yoksa önce takip mi yapıyor?

ilk gittiğimde adetin 3. günü gittim hormon testi yaptı..hormonlar normal çıkınca adetin 5. günü günde 1 tane klomene baaşladım..ilk ay yumurtaların normal gelişim ve çatlayıp çatlamadığını görmek için iğne vermedi..2. ay klomen +iğne vuruldum göbekten..bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek..umarım gerek kalmaz..

İnşallah kalmaz canımm.İnşallah bana da kalmaz.

Tubiloosshhh hoşgeldin şekerimmm

merhaba tatlıebbi..nasılsın canm? ben de seni merak ediyordum, kantahlili yaptrıdın mı?

canm yukarıya yazmışsın görmedim..demek sonucu pazartesi alacaksın, hadi hayırlısı..ben de pazartesiye kadar adet olmazsam inşallllaaaahhh olmam, kan tahlili yaptıracağım...

kız sen hala adet olmadın mı??? kesin hamişsin bence

canım artık bende öyle oldugunu düsünmeye basladım..adetım gectıkten 9 gün sonra kahverengı lekelenme oldu ve dün camurumsu kahverengı lekelenme oldu dedım belkı adet olurum olmadım hala..sence ne demektır bu ... kanda cıkar pazartesı muhtemelen canım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…