- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
-
- Konu Sahibi semplice_signora
evt konuşasım var hemde cok...
evt konuşasım var hemde cok...
Ayyyyuykunun olması inşallah ikizlerinin geleceğinin habercisi olur..sen ve bu kadar sakinlik..bebişlerdendir inşallah..
AyyyyHadi inşalllah MEVAAA...Ama sebebini biliyorum ben.Boğazımda iltihap var 1 haftadır falan.İlaç da içmedim yumurtalarımı etkilemesin diye.Onun halsizliği bu.Bu kadar fazla olmamıştı halsizlik hiç.Uyuyor pozisyonundayım resmen.Çöp gerecem göz kapaklarıma.Çok da yorulmadım bugün.Eve gitsem paltoyla uyuyacağım sanırım.
ayy heyecanlandım canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..kendine dikkat et bitki çayları filan iç..kasıklarıon ne durumda?
Normalden daha sakin.Benim ayaklarım hiç ısınmaz o yüzden de kasık şişkinliği,sızısı,gazı eksik olmazdı.2 gündür rahatım.Bastırıyorum acıyor da ben mi duymuyorum diye bana mısın demiyor Dur kız heyecanlanma.Olmayınca üzülüyoruz sonra hep beraber.Bende üzülüyorum siz üzülünce.
rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah..benim bata 9 gün var ama test yapasım geliyor..bu ay çatlatma iğnesi olduğumdan o da pozitif gösterebiliyor diye batı 1 gün geçsin teste dadanacğm..
Kendiliğinden olmadığında ilk çatlatma iğnesimi yapıyor dr?Yoksa önce takip mi yapıyor?
ilk gittiğimde adetin 3. günü gittim hormon testi yaptı..hormonlar normal çıkınca adetin 5. günü günde 1 tane klomene baaşladım..ilk ay yumurtaların normal gelişim ve çatlayıp çatlamadığını görmek için iğne vermedi..2. ay klomen +iğne vuruldum göbekten..bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek..umarım gerek kalmaz..
İyi akşamlar kızlar
ebbim bende bekliorum kırmızıları bırak kahverengilerde göründü gitti
nolucak bu halimiz sen test yaptın mı adett tarihinde
hadi bakalım
hayırlısı inşallah güsel haberlerle gelsin pazartesi cok ta uzun muş ya
bekle bekle nasıl geccek şimdi bize cok geldi o nasıl gecircek bakalım zamanı
kan testı yaptırdım canım pazartesı günü sonucu alacam canım benım adetım 14 gün gectı canım
ben geldım canlaaaaaarrrr
merhaba tatlıebbi..nasılsın canm? ben de seni merak ediyordum, kantahlili yaptrıdın mı?
kız sen hala adet olmadın mı??? kesin hamişsin bence