-
- Konu Sahibi semplice_signora
canm yukarıya yazmışsın görmedim..demek sonucu pazartesi alacaksın, hadi hayırlısı..ben de pazartesiye kadar adet olmazsam inşallllaaaahhh olmam, kan tahlili yaptıracağım...
canım artık bende öyle oldugunu düsünmeye basladım..adetım gectıkten 9 gün sonra kahverengı lekelenme oldu ve dün camurumsu kahverengı lekelenme oldu dedım belkı adet olurum olmadım hala..sence ne demektır bu ... kanda cıkar pazartesı muhtemelen canım ınsallah
gecikir de bu kadar mı gecikir 14 gün ne demek yaa.. geç döllenme oldu sanırım adet öncesi ilişki falan olduysa... yerleşme kanaması o
hadı ınsallah canım..senın bat tarıhınmı pazartesı günü??? ınsallah aynı gün sonucumuzu alacagız allahım hayırlı haberler verır ınsallah
hadi bakalım canım pazartesi güzel haberi verirsin inşallahaynen belkıde öyledır...ben cok gec yumurtladıgımı bılıyorum cünkü adet tarıhıme bır kac güne kadar sulu akıntım kasık agrıım oluyordu dedım nıye bukadar gec oldu dıye düsündüm..tutuysa ozaman tutmustur belkı..korktum bıraz camurumsu olunca hıc olmamıstı öyle..evet yaa aynen 14 gün olabılırmı ????olamazzz..ıyıce ümitlendım..bır kac gün önce ıdrarda cıkmamıstı negatıfdı..demek varsada gec döllenmeden..ayyy cıldırıcııııımmmmsen nasılsın canım..nasıl gecıyor hamılelıgın
canm ben aşılama yaptırmıştım ya, aşılamanın 14. günü pazartesi...14. günü belli oluyor o yüzden tahlil yaptıracağım. aslında batım 9 ocak..inşallah hayırlı haberler alırız güselim
hadi bakalım canım pazartesi güzel haberi verirsin inşallah
ben de iyiyim canım 2 gün önce hastaneye gittim 573 çıktı hcg haftaya salı gel dedi keseyi görebilecek miyiz bakalım.. ve sonrasında da hayırlısıyla kalp atışı duymak için çağırır sanırım... umarım duymak nasip olur.. çok korkuyorum ben de boş falan olur diye:18: bugün de kasığımda ağrı var biraz... genel olarak iyi yani canım... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzucum
Kızlar birazdan değerlendirmek için sahalara inecemşans dileyin bana.
Ovulasyon testini tekrar yaptım hala koyu çıktı. İnşallah bu sefer tutar Yarabbim
2 kasıgımda ağırıyor. ama sağ kasıgım daha çok ağırıyor. tutar inşallahh. 5 gün sahalardayım kızlar
Kızlar birazdan değerlendirmek için sahalara inecemşans dileyin bana.
Ovulasyon testini tekrar yaptım hala koyu çıktı. İnşallah bu sefer tutar Yarabbim
2 kasıgımda ağırıyor. ama sağ kasıgım daha çok ağırıyor. tutar inşallahh. 5 gün sahalardayım kızlar
hadı ınsallah canım..senın bat tarıhınmı pazartesı günü??? ınsallah aynı gün sonucumuzu alacagız allahım hayırlı haberler verır ınsallah
çift taraflı ağrı vaooowwww çift yumurta minişleri gelir iyi çalış gıı :) peramdan snra sendende atak bekliorum bu ay incim :) bol bebişimiz olsun inş topikler çalkalansın
oyhhh ebbim çok günün geçmiş nasıl dayandın tatlım ya geç döllenme olabilir :) inşşş güzel haberlerinizi alırız hepinizin buradan kendim kdr istiorum seviniyorum hamile kalınca bir arkadaş rabbim hemencecik versin minişleri kusunda bi görün gününüzü :)
Selam kizlar nasilsiniz sen nasılsın canim
iyiyim tatlım valla napim tıkınıom miniğimle bi yandan ona alışveriş yapıorum netten çok cici şeyler oluo yaff dayanamıo insan :) sen nasılsın bulantıların geçtimi
oyhhh ebbim çok günün geçmiş nasıl dayandın tatlım ya geç döllenme olabilir :) inşşş güzel haberlerinizi alırız hepinizin buradan kendim kdr istiorum seviniyorum hamile kalınca bir arkadaş rabbim hemencecik versin minişleri kusunda bi görün gününüzü :)
selam kızlaarrr nasılsınız bakalım?
çok özledim sizlerii
varmı güzel haberlerrr
çift taraflı ağrı vaooowwww çift yumurta minişleri gelir iyi çalış gıı :) peramdan snra sendende atak bekliorum bu ay incim :) bol bebişimiz olsun inş topikler çalkalansın
Ve aleykum selam canim hosgeldin bende özledim valla sen nasilsin
nasıl olayım işte. bulantıları atlatmaya çalışıyorum.
sanırım sen de daha bulantıyla ugraşıyorsun. Rabbim artık geçmesini nasip etsin yaa. çok zor
bu arada cinsiyet belli olmadımı sizin daha
İşte bu yüzden rahatım ben.Bata 7 kaldı.İnanılmaz bir sakinlik var bende.Bende bi bakıyım vücuduma dedim sabah.Göğüslerimi yokladım tık yok.Kasıklarımı sıkıştırdım ı ııh.Ne şişlik ne batma.Belim çok çok az sızlıyor.Kirpiklerime bakmadım ama rimel var şimdi düzelmiştir Pazartesi iğne testi yapam diyorum.Bata kala öğrenmek güzel bişey olmalı.Geçtikçe geriliyor insan gördüğüm kadarıyla.Sakinim vesselam