Bol bebiş topiği

canm yukarıya yazmışsın görmedim..demek sonucu pazartesi alacaksın, hadi hayırlısı..ben de pazartesiye kadar adet olmazsam inşallllaaaahhh olmam, kan tahlili yaptıracağım...

hadı ınsallah canım..senın bat tarıhınmı pazartesı günü??? ınsallah aynı gün sonucumuzu alacagız allahım hayırlı haberler verır ınsallah

gecikir de bu kadar mı gecikir 14 gün ne demek yaa.. geç döllenme oldu sanırım adet öncesi ilişki falan olduysa... yerleşme kanaması o

gecikir de bu kadar mı gecikir 14 gün ne demek yaa.. geç döllenme oldu sanırım adet öncesi ilişki falan olduysa... yerleşme kanaması o

aynen belkıde öyledır...ben cok gec yumurtladıgımı bılıyorum cünkü adet tarıhıme bır kac güne kadar sulu akıntım kasık agrıım oluyordu dedım nıye bukadar gec oldu dıye düsündüm..tutuysa ozaman tutmustur belkı..korktum bıraz camurumsu olunca hıc olmamıstı öyle..evet yaa aynen 14 gün olabılırmı ????olamazzz..ıyıce ümitlendım..bır kac gün önce ıdrarda cıkmamıstı negatıfdı..demek varsada gec döllenmeden..ayyy cıldırıcııııımmmm sen nasılsın canım..nasıl gecıyor hamılelıgın

hadı ınsallah canım..senın bat tarıhınmı pazartesı günü??? ınsallah aynı gün sonucumuzu alacagız allahım hayırlı haberler verır ınsallah

canm ben aşılama yaptırmıştım ya, aşılamanın 14. günü pazartesi...14. günü belli oluyor o yüzden tahlil yaptıracağım. aslında batım 9 ocak..inşallah hayırlı haberler alırız güselim

hadi bakalım canım pazartesi güzel haberi verirsin inşallah

ben de iyiyim canım 2 gün önce hastaneye gittim 573 çıktı hcg haftaya salı gel dedi keseyi görebilecek miyiz bakalım.. ve sonrasında da hayırlısıyla kalp atışı duymak için çağırır sanırım... umarım duymak nasip olur.. çok korkuyorum ben de boş falan olur diye:18: bugün de kasığımda ağrı var biraz... genel olarak iyi yani canım... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzucum

sagolasın canım amın amaın ınsallah..ay canım zor zamanlar..bekle bekle kalb atıslarını duyana kadar varmı yokmu dıye anlamazsın bazı zamanlar belkı ama kalbı duyunca heyecan basar ıste ozaman ayy ne tatlı kız ultrasonlarınızı aldıgınızda burda paylasında bebıslerınızı görüp gönlümüz gözümüz acılsın ınsallah canommm

Kızlar birazdan değerlendirmek için sahalara inecem şans dileyin bana.

Ovulasyon testini tekrar yaptım hala koyu çıktı. İnşallah bu sefer tutar Yarabbim

2 kasıgımda ağırıyor. ama sağ kasıgım daha çok ağırıyor. tutar inşallahh. 5 gün sahalardayım kızlar

hadı bakalım hayırlı calısmalar arkadasım..rabbım hayırlı eder ınsallah , bol bol sans sana sekerım sahalarda güzel calısmalar ıstıyoruz bak ona göre güzel haberler vereceksın ınsallah

çift taraflı ağrı vaooowwww çift yumurta minişleri gelir iyi çalış gıı :) peramdan snra sendende atak bekliorum bu ay incim :) bol bebişimiz olsun inş topikler çalkalansın

oyhhh ebbim çok günün geçmiş nasıl dayandın tatlım ya geç döllenme olabilir :) inşşş güzel haberlerinizi alırız hepinizin buradan kendim kdr istiorum seviniyorum hamile kalınca bir arkadaş rabbim hemencecik versin minişleri kusunda bi görün gününüzü :)

Selam kizlar nasilsiniz sen nasılsın canim

iyiyim tatlım valla napim tıkınıom miniğimle bi yandan ona alışveriş yapıorum netten çok cici şeyler oluo yaff dayanamıo insan :) sen nasılsın bulantıların geçtimi

Ohhh afiyet olsun yaradın tontonuna iyi günlerde giydirirsin inşallah yok canim ya geçmesini dört gözle bekliyorum ama daha var iki uç haftaya kadar geçmesini umuyorum bas ağrılarım cok oluyo onun dısında iyiyim cok şükür bulantilari saymazsak tabi

gvn naber canımcım??

ayy hiç deme yaaa o kusma yokmu? canımdan bezdirdi beni çeşit çeşit ilaç deneyip duruyorum
bu defa da zofran zydis dil üstü hapı. geçsin artık yeteeeeeerrr

oğluşun mu olucak ayyy hayırlı olsunnnnn

İnşallah bu ay olur canım yaa :)))) bide ikiz oluyomuş Ne olursa kabulum tek çift farketmez.

Ve aleykum selam canim hosgeldin bende özledim valla sen nasilsin

nasıl olayım işte. bulantıları atlatmaya çalışıyorum.
sanırım sen de daha bulantıyla ugraşıyorsun. Rabbim artık geçmesini nasip etsin yaa. çok zor

bu arada cinsiyet belli olmadımı sizin daha

Evet canim ya 4. Ayda bitiyormuş bende sabırsızlıkla bekliyorum daha iki uç hafta var cok zor gercekten Rabbim şifa versin canim belli ama heran değişebilir gibi geliyor o yüzden kendimi cokta kaptırmak istemiyorum iki hafta İdris'de erkek sonra kiz dediler bilmiyorum hayırlısı olsun

belirtisiz hamılelerdensındr belkı de canım :) iğne testi nedir ben bılmıyorum onu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…