- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
-
- Konu Sahibi semplice_signora
belirtisiz hamılelerdensındr belkı de canım :) iğne testi nedir ben bılmıyorum onu hiç?
İnşallah öyledirİdrarını bi kaba alıp içine paslı olmayan temiz parlak bi iğne atıyorsun.Kabın ağzını folyoyla yada kapala kapatıp 8 saat karanlık bi yerde bekletiyorsun.İğne paslı,kararmış haldeyse hamilesin demekmiş.Yanlış ihtimali de var ama eskiden kadınlar böyle bakıyorlarmış.Kiminde kararıyor kiminde kararmıyor.Ben de deneyeceğim ne çıkarki
hemen yapıp gelıyorum bakalım ne cıkacak sonucu aksam yazarım.
İnşallah çıkar batına 5 gün kalmış senin de.Benim de 6.Belirtin var mı?Yada hissettiğin bişeyler?
Yokcanım 2 gun once goguslerım agrıdı ama bır daha olmadı benım adet belırtımdı gogus agrıları , mıdem bulanıyo gece ama oda adet belırtım onun dısındada baska bırsey yok ha bı de sıvılcelerım cıktı sanırım gebe degılım ama bır umıt bu hafta cok agır grıp oldum butun hafta bel agrısı cektım bu kadar ne kasıklarda batma nede baska bırsey yok
sende varmı herhangı bır belırtı?
YokBenim adet belirtilerimde göğüs pek yoktur.Çok nadir acır.En büyük belirtim 2-3 gün kala bacaklarım-kasıklarım sızlar.Uyuşur gibi olur.Sonra ağrıyla birlikte gelir kırmızılar.Ama bebek istediğimizden beri bi garipleştim.Bazen pat diye geliveriyor.Göğüslerim acımaz oldu.Geçen ay sızılarla beraber geldi.Gaz problemi yaşıyorum ama o da üşütmeden olabilir,çünkü ayaklarım çok üşür.Anlayacağın gözle görülür elle tutulur,bu da nerden çıktı hiç olmazdı daha önceden dediğim hiçbişey yaşamadım.Sadece idrarım biraz bulanık.O da yine üşütmeden olabilir Bekleyeceğiz sabırla.Yapcek bişe yok maalesef.Belirtilerin olmaması beni üzmüyor aslında.Hiç belirtisiz gebe olan da var.İnşallah bizler de öyleyizdir.
Günaydınlaaaarrr güzel bayanlaaarrr
Puslu-sisli-güneşli-yağmurlu-karlı veya kapalı da olsa her cumartesi güzeldir değil mi?Havanın içimizi karartmasına izin vermiyoruuuuuzz..
Tatliebbi,cevodileksu,cimcikne,phia,layle,merinos1,pufpuff hatta 9 Ocak batlılardan güzeeel haberler bekliyoruz
1 günde öğrenilen gebe sayısı rekorunu kırarak halaylar çekiyoruuuuz.
Acemi bi listecibaşı olarak herkezihaline çevirmek için uğraşıyoruuuummm.:126:
Benim gibi teste dayanamayıp "belki çıkar" umuduyla test yapanlardan silik silik cızgılar görüyoruuuzzz
Testlerinizi paylaşıyorsunuz gözümüz gönlümüz açılıyoooorr.:81:
Kırmızı kart görenler yeni yöntemlerle Şubat bata bomba gibi hazırlanmaya başlıyooorEl kadar kırmızı mı yıldıracak sanki bizleri..
Batına 10 gün ve daha az kalanlara bol bol sabır diliyoruz,onlarla sohbet ediyoruz,kafalarını karıştırıyoruz,düşünüp strese girmemelerini sağlıyoruz.Biliyoruzki herkezin bünyesi farklı,belirtisi de farklı olacaktır.
Göbeğini koca göbüş yapmak için var gücüyle yiyenlere de afiyet bal şeker olsun,yarasın güzellere diyoruz:125::125::125::125:
ayşemcim sanada iyi gunler....
batunda yaklaştı senın demi?
benım bat olmadı hala beklıyorum....
Hoşgeldin canııımmm.Önce siz vereceksiniz güzel haberleri sonra ben inşallah.En son ne zaman test yaptın?Üzülmem dersen yapsana bi tane daha...
dun cıktın gittin sende cadiozyde beni yanlız bıraktınız... kustm ben size