Bol bebiş topiği

canım cok guzel bir ruya inşallah gercek olur.. herkeze yorumlatma ruyana :)
inşallah ikizleriniz olur ben guzel yorumluyum şimdi :)
tatlım ben inanmiyrm bebgm gelcegine bilmyrm işte karamsar deglde hamile olsam anlardım demi?

Günaydın cadiiii:KK54:

İyi iyi batmalar çok iyi:KK16: Yerleşiyor demekki sıpa.Acelem yok nasılsa bekleyenim var dercesine ağırdan alıyor :KK16:Mutlu mutlu bekle tamammı karamsarlık yok.Kafaya da takma geliyor işte bebeğin.:KK16::KK16::KK16:

Ben iyiyim.Hatta öyle bi rüya gördümki bugün ağlamamak için zor duruyorum.Çok muhteşemdi.Kardeşimle hastanedeyim.Doktorum hamileysen bile daha erken görünmez diyor.Bende karnıma baktım dikkatlice şeffaf oluyor karnım.İçi görünüyor.Bir kese iki bebek içinde.Kardeşim biye iki tane diyor.Biri eşi doğumda düşecek diyorum.Hemen topiğe haber vermeliyim diyorum.Elimde 2 tane test var wcye koştum.Kap bulamayınca avcuma aldım idrarımı ortaya idrar toplandı kenarı su.İşte dedikleri sulu akıntı bu diyorum.Testin sonucunu hatırlamıyorum ama kardeşimle şoktayız ikimiz.Oysaki akşam bambaşka bi sorun vardı kafamda.Aklıma bile gelmedi gebelik.Bilinçaltı da olabilir tabi.Ama o kadar nettiki görüntü.Aynı internetteki resimler gibi.Ultrason gibi karanlık değil.Hala etkisindeyim rüyanın.:KK31:

oyhh hayır olsun inşallah ayşom. rüyada bile görmek insana iyi geliyor ama uyanmak kötü oluyor. Bu ay gelecek demekki ikizler. Haber veriyorlar önceden bak.akıllı çocuklar onlar.

canım cok guzel bir ruya inşallah gercek olur.. herkeze yorumlatma ruyana :)
inşallah ikizleriniz olur ben guzel yorumluyum şimdi :)
tatlım ben inanmiyrm bebgm gelcegine bilmyrm işte karamsar deglde hamile olsam anlardım demi?

oyhh hayır olsun inşallah ayşom. rüyada bile görmek insana iyi geliyor ama uyanmak kötü oluyor. Bu ay gelecek demekki ikizler. Haber veriyorlar önceden bak.akıllı çocuklar onlar.

İnşallah kızlar inşallahhh..İşle ilgili bi sorunumuz var dün akşamdan beri.Kafa da orda.Rüyaya şok oldum.Geçen ay da görmüştüm hamileyken kendimi.Şimdi bebeklerimi gördüm :)

İnşallah kızlar inşallahhh..İşle ilgili bi sorunumuz var dün akşamdan beri.Kafa da orda.Rüyaya şok oldum.Geçen ay da görmüştüm hamileyken kendimi.Şimdi bebeklerimi gördüm :)

ayh ne güzel. hadi inşallah gerçek olur.kocaman göbüşün olur ama ikizleri taşımak da zor olur herhalde?

kızlar bugun işiniz var sanırım
Elemanlar hep dışarda o yüzden yoğunum biraz ben.Mümkün olduğunca bakıyorum sayfaya.Yazamıyorum ama vakit bulup :)
ayh ne güzel. hadi inşallah gerçek olur.kocaman göbüşün olur ama ikizleri taşımak da zor olur herhalde?

Doktorumla konuştum bu konuyu ben.Normalde gebelik 3-4 aylık olunca bile çok belli olmaz ama ikiz 6.ayında 9 aylık gibi olursun dedi.Herkez sorar kaç gün var doğuma diye dedi.Yürüme,oturma,kalkma,giyinme,wc hep sorun olur dedi.Normal gebelikte 7.aya kadar çalışırsın sıkıntın olmazsa ama ikizde zorunlu olarak 6.ayda ayrılırsın dedi.İzin vermem çalışmana dedi.Evde yalnız kalamazsın anne,bakıcı birini isterim dedi.Normal wcye oturamazsın,çorabını giyemezsin dedi.Normal gebelikten daha hafif bile geçse belirtilerin hareket kabiliyetin azalır dedi.O kadar inceledim ve araştırdımki bunu ikiz anneleriyle konuştum,resimler,yorumlar hep aynı.Geneli belirti konusunda sıkıntısız geçmiş.Aç kalmadığın sürece miden yanmıyor başka da sıkıntı olmadı diyor bazı gebeler.Hareket çok zor diyorlar.2 kat değil 4 kat oluyor göbeğin dediler.Geçen markette gördüm hamile.İkizmi diye sordum evet nerden bildiniz dedi.Devasa büyüklükteydi ve daha 5.aymış :KK49: Nefes almak bile çok zor diyenler çoğunlukta.O yüzden hastaneye gidince oksijen veriyorlarmış.Bebekler ciğerlere baskı yaptığından nefes zorlaması oluyormuş.Normal gebe kıyafetleri de olmuyormuş :KK49: Rabbim en hayırlısını bilir elbet.Hayırlı evlatlar istiyorum onlar.İki oğul.Sağlıklı,hayırlı iki erkek evlat.Kolay hamilelik kolay doğum kolay bakım versin hepimize.İsimleri bile hazır :KK9:

canım ailende varmı ikiz? benimkinde yok ama eşimin kız kardeşleri ikiz onlarda var sizce bendede olurmu ikiz ihtimali?
İkizler her iki ailede de çok uzak akrabalarda varmış.Doktoruma sordum bu ihtimaldir dedi.Hiç ikiz olmayan ailelerden ikizler oldu doğal yollarla dedi.Doktor tedavisiyle şans biraz daha yüksek ama hiç olmasa bile ikiz olma ihtimali her zaman vardır dedi.Doktorların hiç sevmediği gebelikmiş çoğul.Sorunlar çok olur,erken doğum özellikle.Çok dikkat gereken bi durum dedi.Dua edersen olur neden olmasınki Allah'ın takdiri dedi.Bi yerde okudum bende.Bizim gibi ikiz delisi bi çift varmış.Hiç de ikiz yokmuş ailelerinde.O kadar istemişki olmuş ikizleri.Erken doğumla kaybetmiş ama.Sonra tekrar olmuş ikizleri.Doktorlar hayret etmiş.Üstüste olması çok zor diye.Dua ettim diyor.Sadece çok inandım ve güvendim Rabbim'e diyor.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun da tek de olsa olur.Ama gönlümüzden geçeni dilimize döküp dua ediyoruz eşimle.İkiz erkek evlatlarımız gelsin diye.Göbeğimin fotosunu yüklerim inşallah:KK49::KK16:

İkizler her iki ailede de çok uzak akrabalarda varmış.Doktoruma sordum bu ihtimaldir dedi.Hiç ikiz olmayan ailelerden ikizler oldu doğal yollarla dedi.Doktor tedavisiyle şans biraz daha yüksek ama hiç olmasa bile ikiz olma ihtimali her zaman vardır dedi.Doktorların hiç sevmediği gebelikmiş çoğul.Sorunlar çok olur,erken doğum özellikle.Çok dikkat gereken bi durum dedi.Dua edersen olur neden olmasınki Allah'ın takdiri dedi.Bi yerde okudum bende.Bizim gibi ikiz delisi bi çift varmış.Hiç de ikiz yokmuş ailelerinde.O kadar istemişki olmuş ikizleri.Erken doğumla kaybetmiş ama.Sonra tekrar olmuş ikizleri.Doktorlar hayret etmiş.Üstüste olması çok zor diye.Dua ettim diyor.Sadece çok inandım ve güvendim Rabbim'e diyor.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun da tek de olsa olur.Ama gönlümüzden geçeni dilimize döküp dua ediyoruz eşimle.İkiz erkek evlatlarımız gelsin diye.Göbeğimin fotosunu yüklerim inşallah:KK49::KK16:

kesinlikle yürekten ister ve yürekten dua edersen olur ben inanıyorum.

kesinlikle yürekten ister ve yürekten dua edersen olur ben inanıyorum.

Bazen o kadar yoğun oluyorki duygularım gözlerim doluyor dua ederken.Ellerimi boş çevirme diyorum O'na.Etrafımdaki herkez bilir benim ikiz hastalığımı.Dua da ediyorlar sağolsunlar ikiz olsun diye:KK16: Gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın Rabbim.

yaw deme öyle bak kızıyorum. hala adet olmadın batmaların var. ben ne edem oturayım ağlıyayım ozaman.sen böyle karamsar olursan ohoooo gül bakiimmm

yok be gulum ben hissederdim hamiş olsam deglm bence..
bide bu ara 2 kg fln aldm sanırım dengem bozuldu ondan olmadı bat..
ve kasımlarıma agrı gırıo kızlar cişim geldinde neden ki...?

kızlar birisi var ekimde evlendi hemn hamiş kaldı duşurdu derken bu ayda hamile kalmiş...
bizde o bile yok :KK43:

Onlar neden oluyor biliyor musun?Yeni evliler daha ilişki acemiliği yaşıyorlar,batmış-ovuymuş bakmıyorlar sürekli ilişki halindeler o yüzden.Biz kendimizi sıktıkça gelmiyor sıpalar.Sende üzülme artık.Bak batmaların var canını yakacak şekilde olan.batında geçti.Ne güzel umutların var.Benim 8 gün kaldı.Ne batma var,ne göğüs nede başka bişey.Dün sadece sol bacağım çekti.O da yorgunluktandır büyük ihtimal :KK9: Biz burdayız diye dile gelse içimden bebeklerim içimdeki ses çoğalmış hamile değilimdir diyeceğim.O kadar yani:KK9::KK9::KK9::KK9:

X