Bol bebiş topiği

canım incirle havuç yenince yumurtlama mı oluyor kuzucm?

evet canım yumurta olgonlaşınca çatlamasınada vesile oluyor diye biliyorum. Allah Allah senin tam 15 gün gecikti demek hayırlısı olsun..
çakşır otu diye biliyorum ben. ama ben eşime keçiboymnuzu kürü yapıyorum inşaallah ovbulasyon testide aldım. bu ay gelsin bebişlerimiz cannnım

inşallah gelirler kuzucum ben bal alcam birazdan kendime bal tarcın corekotu kurunu yapcm eşimede o çakşır otu kokumuydu ne kdr yapcm ki?

inşallah gelirler kuzucum ben bal alcam birazdan kendime bal tarcın corekotu kurunu yapcm eşimede o çakşır otu kokumuydu ne kdr yapcm ki?

dedim ya dilekcim ben keçiboynuzu yapıyorum. ama inşaallah çakşırıda öğreneyim yaparım. benimki zorla içiyor iki gecedir kavga edip uyuyor bende bişi yok bende bişi yoooooook diyor. e ona kalırsa bendede bişi yooook
vesilemiz olacak dedim baba olmak istemiyormusun dedim zar zor içti inşaallah devam eder..
bebiş gelince görcem onun suratını

inşallah canım tabiki eder rabbim çok büyük yeterki iste allahın izniyle gelirsiniz canım kokusu bir güzel anlatamam inşallah en yakın zamanda nasip olur caım bebeğinle birlilte gelirsin burda bir görsen bebkleri kucaklarında tavaf yapıyorlar nasıl özeniyorum diyorum rabbim banada ver bende getireyim bebeğimi huzuruna çok büyük güzellik.. inşallah allahın izniyle herşey zamanı geldiğinde olacaktır... sabredicez...

yaa kızma bana dun dua edim merye suresini okudm o elmayı ydık el varis dedim ve ertesi gun adet oldum allahımın bir lutfu bu şukurler olsun doktora ilaça gerek kalmadan adet oldummmm

yaa kızma bana dun dua edim merye suresini okudm o elmayı ydık el varis dedim ve ertesi gun adet oldum allahımın bir lutfu bu şukurler olsun doktora ilaça gerek kalmadan adet oldummmm

Merhaba kizlar..
Birkacgundur yazamadim ama okuyorum surekli sizleri,ben adet oldum ne yazikki bu ay gecti,dun ilk kez ovulasyon testi aldim,produktor marka..kullanan var mi?
Ayseden iyi haberler bekliyoruz insallah,benim yeni bat 10 subat

biz bu ay hiiç çalışma yapamadık maalesef iş hayatı çalışma derken kara kış soğukta gırdı off yaz bı gelsınde sıkı çalışmak lazım.Bis hepten boşladık olayı yane

Canım kızmadım tabiki olurmu öyle şey
bendemi çakşır versem adama ne dersin ?
bir yerde okumuştum günde sadece 1 kaşık yenmesi gerekiyormuş fazlası olmazmış aklında bulunsun. Sen yapacaksan şimdiden yap adetin bitene kadar inşaallah etkisi görülür çakşırın

kızlarr herkese merhaba
bikaç gundur giremiyodum yazılarnların hepsini de okuyamadım şimdi okumaya başladım
ben pazartesi doktora gitmiştim keseyi görmek için
maalesef doktor keseyi göremedi
cok ufak bişi görüdüğünü ama emin olması gerektiğini dış gebelik olma ihtimalini göz ardı etmemesi gerektiini
ilk önce anne sağlığı na dikkat ettiğini falan filannn söyledi tekrar kan değerim ölçüldü 1781 cıktı
2 gun sonra cağırdı yani bugun gel %90 görücez dedi
tabi ben 2 gunu nasıl nasıl gecirdim anlatamam perişan oldum
Allah ıma şükürler olsun bugun minicik keseyi gördüm
daha okadar ufacıkki doktor muhtemelen gec döllenme dedi
şimdi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem
dilerim herkes bir an önce yawrusuna kavuşur
ve benim gibi strese girmez

canım bugun doktora gidiceksin sanırım 5+4 deymişsin kesem görünürmü demişsin
muhtemelen göreceksiniz ama görünmezse sakın panik yapma
benim pazartesi 5+5 deydi görünmedi
doktor bazen olabiliyo dedi sakın benim gibi sende korkma
5+5 te görünmedi ama 2 gun sonra göründü meleğim
6+0 oluyo dimi bugun benim kafam karman corman yeni kendime geliyorum:26:

amin canım
çok tesekur ederim
sen nasılsın mevanurcum ?
ben ne zmandır yoktum okuyamadımda gecmişi?

ay canım mesajın başını okurken üzüldüm
sonra keseyi gördük deyince mutlu oldum. çok güzel maşaallah inşaallah kalbinide duyarsınız biede dua et

ay canım mesajın başını okurken üzüldüm
sonra keseyi gördük deyince mutlu oldum. çok güzel maşaallah inşaallah kalbinide duyarsınız biede dua et

saol canm
Allah razı olsun
her daim dualarımdasınız
Rabbim isteyen dileyen kimsenin kollarını boş bırakmasın
bikaç gundur giremiyodum merak edener olmuştur belki die
başından anlatıyım dedim
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…