- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.541
İlk ya muayenemiz beni yalnız bırakmak istemedi.Bi de hala bi yanlışlık yoktur değilmi diyor.Bi doktorun ağzından duysaydı gebe olduğumuKısmet belki bi mucize olur da gelir
BTÇ küründe yumurtlama belirtileri değişiyor.Ağrı fazla da olabiliyor,akıntı olmayabiliyor.Testin sonucunu dikkate al sen.Belirtilere bakma.Tam koyuluğu gördükten sonraki silikleşmelerde de 1 hafta ilişki olsun.Çatlama ne zaman olur bilemiyoruz çünkü.İnşallah gelir bebeğin
inşallah valla agzından bal damlıyor nasıl mutlu oldum anlatamam ben hep belirtilere takılıp duruyorum acaba kistmi yaptı beynim çatlıyor günlerdir btç tarifin yanında günde 3 4 tane incirde yemiştim geçen ayda yemiştim ama belirtileri çok güzel hissettim bu ay hiç bir belirti hisetmeyince ana ne oluyo yediklerim nereye gitti sanki hep bosa gitti gibi geliyordu bana
malesef bunları çok duyuyoruz ama işte milletin ağzı torba değilki büzesin
Rabbim bizi bırakmasın milletin ne söylediğini de takmayalım
inşallah bunlarıda atlatırız bunaltmalarına izin verme
ne söylerlerse söylesinler umursamamayı öğrenmemiz lazım canım
tamam inşallah bende yapayım ben 41 yasin okuyacam demedimde
500 yasin okutucam ben ne kadarını okurum bilmiyorum
adak da bebeğimiz olduktan sonra inşallah
canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sana nasip eder
Kul sıkıştığı anda ellerini açtığında Rabbim onu geri çevirmiyor değil mi?Allahım dayanamayacağımız acılar vermesin bizlere...
Hiç takma kafana.Hiç bir şey yokmuş gibi davran.Hep olurdu bu da de stres yapma.O zaman olur bak.Kafanı dağıtmaya çalış.2 günde yaptığım işi bi günde bitirdiğimi biliyorum düşünmemek içinHem o kadar bol vaktin oluyorki başka şeyler için :)
Üşütmüşsündür canım sen.Yada çook erken yumurtluyorsun.Ben 10.gün yumurtlamıştım bi ayda.Akıntın nasıl
Benim oturduğum yer büyük bir aile apartmanı.Her katta 4 daire var. Amcalar, evlenmiş çocuklar bir sürü hane var. O kadar insan içinde çoğu zaman kendimi bir o kadar yalnız hissettiğim zamanlar o kadar çok olmuştur ki. İyiler, hoşlar ama sahte sevgiler yalandan gülüşler de var haliyle. Memleketimden uzak bir yere evlendim. Bu koca binada herkes birbirinin kanını taşırken ben öylece kendimdim.
Bir gün oturdum ağladım Allahım dedim bana bir can ver, ki o beni sahte olmayan gerçek bir sevgiyle sevsin. benim kanımı taşısın. beni bu kocaman kalabalıktaki yalnızlıktan çekip çıkarsın, bana umut olsun. bir annecim dediği zaman dünyalar benim olsun.
ve ben bu duamdan 3 hafta sonra bir can taşıdığımı öğrendim. şu an bile yazarken ağlıyorum. hamilelik duygusallığı da eklenince tabi. Allahım öyle büyük ki..
canımmm Allahım kabul etmiş duanı ne güzel, senin bu yazını okurkrn ben yazıyo gibi oldum sanki bende ailemden uzak bi yere gelin geldim ve aile apartmanında oturuyoruz ve ben ailemle aylardır görüşmüyorum burada kv.ler çok iyiler ama olmuyo benim kanımdan benim canımdan kimse yok ağlarken bile yalnızken ağlıyorum ve hergün dua ediyorum Allahıma bana benim canımdan bi can versin ona sarılınca tüm yalnızlığımı gidereyim offfffff çok umutsuzum çok mutsuzum
Ben bu adamı seviyorum yahuuu
İşlerini ayarlamış geldi.Beraber gideceğiz doktora.Kesemizi de görelim kızlar dua edinde
Bugünleri yaşamanız için dualar ediyorum hepinize
Akşam girer anlatırım gelişmeleri.Öpüyorum hepinizi
kızlar selammmm
biz geldik doktordannn
oğluşuma erkek kardeş geliyooooooorrrrrr
hamd olsun herşey yolunda.sağlıgı çok iyi.
kıpır kıpır oynuyodu bebişim.
renkli usg de 3 boyutlu da gördük kuzumuzu.
sadece tek olumsuzluk eşimiz öndeymiş.
plasenta previa mıymış neymiş öle bişi dedi dr.
mecburen sez. olucak yine.
bizde haberler böyle. sizde ne var ne yok kızlarr
maşallah canım cinsiyeti de görmüşsün .olsun iki erkek kardeş güzel güzel anlaşırlar.benim de aşğıda plesenta ama 5.aya doğru belki çıkar dedi dr.zaten benim her halikarda sezeryan.
ayşe eşiyle dr a gitti haberlerini bekliyoruz.
Ben bu adamı seviyorum yahuuu
İşlerini ayarlamış geldi.Beraber gideceğiz doktora.Kesemizi de görelim kızlar dua edinde
Bugünleri yaşamanız için dualar ediyorum hepinize
Akşam girer anlatırım gelişmeleri.Öpüyorum hepinizi
kızlar ben geldim...
azonce geldi kırmızılar kendilinden gecikmeylede olsa geldiler
hemen şu bal tarcın corekotu yapcm yarın yerım veya birgun de eşime ne otu alcktım bala karıştırmak için bilen varsa paylaşabilirmi???
bugün adetimin 5.günü ve kasıklarım ağrıyor yumurtlama zamanında olduğu gibi,adet sancısı değil Elhamdülillah .maşallah bu ay rahat geçiyor sancısız
bu kasıklardaki batmalar neden acaba?incir havuç yiyorum hergün acaba yumurtalar oluşuyor diyemi batma oluyor?
üşütmedimde çok dikkat ederim Kıymetlime
kızlar selammmm
biz geldik doktordannn
oğluşuma erkek kardeş geliyooooooorrrrrr
hamd olsun herşey yolunda.sağlıgı çok iyi.
kıpır kıpır oynuyodu bebişim.
renkli usg de 3 boyutlu da gördük kuzumuzu.
sadece tek olumsuzluk eşimiz öndeymiş.
plasenta previa mıymış neymiş öle bişi dedi dr.
mecburen sez. olucak yine.
bizde haberler böyle. sizde ne var ne yok kızlarr