Bol bebiş topiği

Cnm neden ikili test yaptırmıyorsun?

canım ben hiçbir çocuğumda yaptırmadım otestlerin hiçbirini.şu yüzden o testlerden aldığım sonuçlarla ne yapacağımı düşündüm hiçbirşey yani bana sakatlık var bu çocuk doğmamalı deseler de ki dediler ben birşey yapmıyorum.ben birşey yaşayacaksam sağ çocuğumdada yaşarım ki yaşadım doğmamış cana kıyamayacağım için hiç öğrenmemek en iyisi gibi geliyor bana .bu benim kendime münhasır fikrim tabii.dr. ensesini de ölçtü bir sıkıntı yok dedi zaten.ense kalınlığı bu olayın %70 imiş,ikili test yani kan alımı %12 i.

Kul sıkıştığı anda ellerini açtığında Rabbim onu geri çevirmiyor değil mi?Allahım dayanamayacağımız acılar vermesin bizlere...

Hiç takma kafana.Hiç bir şey yokmuş gibi davran.Hep olurdu bu da de stres yapma.O zaman olur bak.Kafanı dağıtmaya çalış.2 günde yaptığım işi bi günde bitirdiğimi biliyorum düşünmemek için Hem o kadar bol vaktin oluyorki başka şeyler için :)

merhaba kızlar, nasılsınız bugün?

Rabbim hepinize, eşlerinize , hamiş olanların bebişlerine sağlık versin, korusun...

Biliyorsunuz hevesli hevesli bekliyorum bu ay. Akşam eve gittiğimde kuzenimin kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakımda olduğu haberini aldım. Henüz 42 yaşında ve iki çocuğu var.. Hamdolsun hala yoğun bakımda ama konuşmuşlar, bilinci açıkmış... ve tekrar anladım ki bir anda neyle karşılacağımız belli değil. plan yapmak yetmiyor. bir de nasip olması lazım.

hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize kızlar.Mevlam bebeğini bekleyenlere hayırlısıyla bebeğini versin inşallah.bebeğini taşıyanlara da sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..

Allah şifa versin hastanıza inşallah.Allah'ın izniyle demek lazım her planımıza ama işte unutuyoruz
İnşallah hamişsindir taydiiinnn...Dualarım seninle canımm.
hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize kızlar.Mevlam bebeğini bekleyenlere hayırlısıyla bebeğini versin inşallah.bebeğini taşıyanlara da sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..

Günaydıııın Feyzaaa

mrb aysedurmaz benimde bu 2. ay olarak ovulasyon testi kulandım geçen ay btç kulandım 13. gün yumurtladım yani 13 14 gün pozitif çıktı sonra gittikçe siliklesti iyide degerlendirdik ama olmadı bu ayda btç kürünü yaptım teste 15 16 da pozitifi gördüm bugünde yapacam (21.gün) hep silik ama o pozitifi gördügüm günlerde ne akıntım vardıki halada yok ne gögüslerde ve kasıklardada herhangi bir agrım yani yumurtlam oldugunda bunları hisediyorum ama bu ay tık yok bende ve ovulasyon 15 16 günlerde pozitif çıktı sizce ne oluyor

Evet ama takvime baktım daha 4 hafta+5 günlükmüş kese görünmez demi Bir dahaki sefere kalp atışına giderim diyordum ((

görünebilir canım aslında kaç haftalık olduğundan çok kan değerinin kaç olduğu önemli
1500 de kese görülebilir deniyor ayrıca 4+ olduğunda 5 haftalık sayılmaya başlıyor çünkü 4 bitmiş 5 ten 5 gün almışsın

BTÇ küründe yumurtlama belirtileri değişiyor.Ağrı fazla da olabiliyor,akıntı olmayabiliyor.Testin sonucunu dikkate al sen.Belirtilere bakma.Tam koyuluğu gördükten sonraki silikleşmelerde de 1 hafta ilişki olsun.Çatlama ne zaman olur bilemiyoruz çünkü.İnşallah gelir bebeğin

Allah şifa versin hastanıza inşallah.Allah'ın izniyle demek lazım her planımıza ama işte unutuyoruz
İnşallah hamişsindir taydiiinnn...Dualarım seninle canımm.

Günaydıııın Feyzaaa

sağol canımm... şükürler olsun ki iyi olduğu haberini aldım az önce.. kendisi ile konuşmuşlar.. Rabbim evlatlarına bağışladı inşallah. insanın kalbi durup tekrar çalışması ne demek... sanki hep filmlerde oluyor gibi geliyor insana.. canına değmeyince hep uzakta sanıyorsun..

Rabbim izin verdiği zaman hamiş olucam...

Dualarımızı bir çocuğun annesinden bir şey istediği zaman davrandığı gibi yapmalıymışız. bir sakız isterken bile kendini yerden yere vurup isteyen, istediğini alana kadar da vazgeçmeyen çocukları getirmeliymişiz gözümüzün önüne. Yani bu ay olmadı diye üzülüp küsmeyecekmişiz Rabbimize... İstemekten vazgeçmeyecekmişiz... Bu dünyada vermiyorsa da vazgeçmeyecek, ahirette vermesi için dua edecekmişiz..

8 ocakta 22 çıkmıştı.10 ocakta 98,96 idi.Sence 1500 olmuşmudur? 3.kez yaptırmadım ben test :26:

Eğer ilk artış değerinde yükselirse 6000 olmuşum ben.4,5 kat artmıştı ilk artışta.Ayyy heyecanlandım yeniden.Keşke babamızında işi müsait olsa da gelebilse ((((( Çok üzüldü dün gelemeyeceğim diye.Belli etmedim ama bende üzüldüm tek başıma gideceğim diye

8 ocakta 22 çıkmıştı.10 ocakta 98,96 idi.Sence 1500 olmuşmudur? 3.kez yaptırmadım ben test :26:

güzel artmış hatta 4-5 katı gibi .3.ye gerek yoktur zaten senin daha önce sıkıntılı bir durumun olmadığından dolayı.canım yaptırmış olsaydın 12 ocakta 250-300 civarı,14 ocakta 600-700 civarı bugün de 1400 civarı olmuştur diye düşünüyorum.bence vajinal muayenede görür keseyi rahat ol en azından kesenin yerini görüyorlar.oluşmaya başlamış diyor dr.

Arkadaşlar ömer çağırıyor beni biraz ona bakıyım,öpüyorum hepinizi görüşürüz..

ben de senin gibi düşünüyorum canım.. engelli çocuk sahibi olmak çok zor bir şey, bu hepimizin malumu.. herkes sağlıklı bir çocuk sahibi olmak ister. rabbim biliyor bize verdiğini. engelli de olsa Ondan geldiğini düşünmek ve ona göre davranmak lazım. testler yapıldığı halde engelli doğan bir sürü çocuk var. aynı şekilde sağlılı doğup da sonradan engelli olan da bir sürü çocuk var. hiçbirimiz yarın tam olacağımızı garanti edemeyiz. ben de hamile kaldığım takdirde yaptırmayı düşünmüyorum..

Çok sağol canımm içimi rahatlattın...İnşallah kesemi de görür gelirim.

ilk artış gibi artarsa dediğin gibi olur tatlım inşallah da öyle olur.üzülme eşler işlerinden dolayı gelemiyor baazen ama zaten bu muayeneden pek birşey anlamazdı,kalp atışında gelir o daha güzel oluyor pıt pıtları dinler daha iyi anlar hemde..

aynen canım benim görümcem geçen sene hamileliğinde neler demedi dr lar down sendromlu ,böbrekleri yok,kalbi delik o teslere göre çocuğun burnu gelişmemiş olduğunu bile söylediler şimdi 9 aylık bir oğlu var sapasağlam maşllah hamileliğini kötü geçirdiğiyle kaldı,canı burnundan geldi.
keza benim oğlum bir trafik kazasıyla ne hale geldi ,neler oldu Allah'a şükür şimdi iyi ama sakat da kalabilirdi.onun için en hayırlısı Mevlaya dayanmak ,duat etmek....

İlk ya muayenemiz beni yalnız bırakmak istemedi.Bi de hala bi yanlışlık yoktur değilmi diyor.Bi doktorun ağzından duysaydı gebe olduğumu Kısmet belki bi mucize olur da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…