- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.601
Canım kızmadım tabiki olurmu öyle şey
bendemi çakşır versem adama ne dersin ?
bir yerde okumuştum günde sadece 1 kaşık yenmesi gerekiyormuş fazlası olmazmış aklında bulunsun. Sen yapacaksan şimdiden yap adetin bitene kadar inşaallah etkisi görülür çakşırın
inşaallah doktora gerek kalmadan hamiş olursun canımm
amin canım
çok tesekur ederim
sen nasılsın mevanurcum ?
ben ne zmandır yoktum okuyamadımda gecmişi?
ayyy ne güzel kızz eger hamıs kalırsak bebıslerımız aynı burctan olacaktar tutturursak aynı gün dogum yaparızz kııızzzgelmeyesıce kırmızılar ne olcek car cabuk bıte senın kırmızıların ınsallahda calısmalara yogunluk göstersen ...benım kırmızılar bıttı cok heveslıyım bu ay ınsallah tutturuuzz canım ve bu ay son kırmızıları görmüs oluruz uzun bır süre ıcın
Kızlar bilgisayarımda sorun var.Yazdıklarınızı eksik görüyorum.Yarın detaylı okurum.Haber vereyim diye yazıyorum.Doktorumuz ilgilenmedi bile bizimle.Önce ultrasonla bakalım dedi sonra vazgeçti.Hatta adetten önceki sonuçların bizim için önemli değil gibi saçma bişey söyledi.Bende 22den 98e yükseldi dedim.Ama adetten sonra olmalıydı dedi.Çok kötü gripti kendisi.Ona yordum artık.Sinirlenmemek adına.Bende eski doktorumu aradım.Haftaya cumartesi gel sana iki iki iş olmasın dedi.Yani anlayacağınız telaş yaptım daha kötüsüne çattım.Neyse ama sonra aile hekimim ve ebeyle sohbet ettim 1 saat.Çok güzel şeyler öğrendim.Adet 1 gün geçince gelmeyin dedi.Adetin 11ymiş 6 gün adet oluyorsan 17sinden sonra 3 gün daha beklersin dedi.En sağlıklı sonuç budur dedi.O yüzden drlar adetten önceki sonuçları dikkate almazlar dedi.
Cevoooo seni sordum doktora.Arkadaşımın 20güne yaklaştı geçeli dedim.Kesinlikle kana gidip sonra da muayene olmalı dedi.10günden fazla muayene olmadan beklemek vücudu yorar dedi.Bi sıkıntı olmasa 10 günü geçmez dedi.Sorduğun ot çakşır kökü tozu.Ben 30 gr aldım.Bir ymek kaşığı bala bir yemek kaşığı bal karıştırdım.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin eşin.En az 21 gün yemesi lazım.....
Tuğra sende ne var ne yok?
Canım kızmadım tabiki olurmu öyle şey
bendemi çakşır versem adama ne dersin ?
bir yerde okumuştum günde sadece 1 kaşık yenmesi gerekiyormuş fazlası olmazmış aklında bulunsun. Sen yapacaksan şimdiden yap adetin bitene kadar inşaallah etkisi görülür çakşırın
Elhamdulillah iyiyim adetimin bitmesini bekliyorum. bu ay ov.testi aldım kocişe keçi bk yapıyorum. inşaallah olacak ben bünyemi biliyorum. önceki gebeliklerimdede 4,5. aylarda hamiş kaldım bakalım bu ay nasıl geçecek.
hafta sonu lise sınavı var a.ö. dua et.
yemeğe misafirim var telaşlıyım herşey hazır sayılır. sana dua edecem inşaallah kalp atışınıda duyarsın bizim müjdelerimizle birlikte
Kızlar bilgisayarımda sorun var.Yazdıklarınızı eksik görüyorum.Yarın detaylı okurum.Haber vereyim diye yazıyorum.Doktorumuz ilgilenmedi bile bizimle.Önce ultrasonla bakalım dedi sonra vazgeçti.Hatta adetten önceki sonuçların bizim için önemli değil gibi saçma bişey söyledi.Bende 22den 98e yükseldi dedim.Ama adetten sonra olmalıydı dedi.Çok kötü gripti kendisi.Ona yordum artık.Sinirlenmemek adına.Bende eski doktorumu aradım.Haftaya cumartesi gel sana iki iki iş olmasın dedi.Yani anlayacağınız telaş yaptım daha kötüsüne çattım.Neyse ama sonra aile hekimim ve ebeyle sohbet ettim 1 saat.Çok güzel şeyler öğrendim.Adet 1 gün geçince gelmeyin dedi.Adetin 11ymiş 6 gün adet oluyorsan 17sinden sonra 3 gün daha beklersin dedi.En sağlıklı sonuç budur dedi.O yüzden drlar adetten önceki sonuçları dikkate almazlar dedi.
Cevoooo seni sordum doktora.Arkadaşımın 20güne yaklaştı geçeli dedim.Kesinlikle kana gidip sonra da muayene olmalı dedi.10günden fazla muayene olmadan beklemek vücudu yorar dedi.Bi sıkıntı olmasa 10 günü geçmez dedi.Sorduğun ot çakşır kökü tozu.Ben 30 gr aldım.Bir ymek kaşığı bala bir yemek kaşığı bal karıştırdım.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin eşin.En az 21 gün yemesi lazım.....
Tuğra sende ne var ne yok?
Buralara ne olmuş böyle.
Herkes köşesine çekilmiş. Sesiniz çıkmıyor kızlar.
Neler yapıyorsunuz
Benim başım ağırıyor, ateşim çıktı. Grip olacagım
Bata son 5 gün.
huuuuuuu huuuuuuu kızlar nerdesin ya...
Daha uyanamadınız mı:119::119::119::119::119:
Kalkın da bir sabah halayı çekelim şöyle
geçmiş olsun canım ama belkide bebiş ateşini yükseltmiştir... gribi düşünme bebişe yoğunlaş :) ateşinide ölç tatlım bu ateş bir belirti olabilr
geri sayım başlamış inşallah ateşin hiç düşmez canımmm
günaydın tatlımm :)
ben çoktan kalktım :)
koçişimi işe yolladım
sporumu yaptım
şimdide aldım bilg. akşamdan beri ne olmuş ne bitmiş bakınıyorum :)))
sen nasılsınn
iştemisin şeker...
Tatlım inşallah öyledir.
Umudumuz hiç bitmez bizim dimi
Ateş ölçerim yok malesef. :44:
Ne yapalım bekleyeceğiz.
Kırmızılar gelene kadar umudumuz hala var
Ohhh maşallah.. Çalışkan kadınsın
bende işteyim...
bir yandan karne yazıyorum bir yandan civcivlerime laf yetiştiriyorum..:90::90::90:
Ohhh maşallah.. Çalışkan kadınsın
bende işteyim...
bir yandan karne yazıyorum bir yandan civcivlerime laf yetiştiriyorum..:90::90::90:
oo süperr valla :)
cıvıl cıvıldır şimdi orası neşe kaynağı onlar yaa :)
tabii sabır işi bide dimi :) o kadar çocuk
yaş ortalamaları kaç canım
çok küçüklermi
Canım sen Hatay da mı öğretmensin?
Öyle hatırlıyorum seni.
Benim ailemde iskenderunda