Bol bebiş topiği

İlk ya muayenemiz beni yalnız bırakmak istemedi.Bi de hala bi yanlışlık yoktur değilmi diyor.Bi doktorun ağzından duysaydı gebe olduğumu :KK31: Kısmet belki bi mucize olur da gelir :KK16:

canım insan hep birlikte olmak ister ama bazen olmuyor işte.. eminim ben de çoook yalnız gidicem dr.lara.. o da yanında olmak istiyordur mutlaka. babaların durumu biraz değişik.. anneler daha şanslı, görmese de hissediyor canında can taşıdığını, babalar ancak görecek duyacak ki ikna olacaklar baba olduklarına :KK1::KK1: e o kadar da farkımız olsun di mi ama...

hadi hayırlısıyla git gör de güzel haberlerini getir bize inşallah.

ben de çıkıyorum kızlar diş hekimime gidicem...

uzun zamandır ihmal ettiğim şeyler var yaptırmam gereken.. hamişş olmadan yaptırayım da sonra kalmasın... hadi öptüm hepinizi iyi bakın kendinize...

geldiğimde yeni hamiş haberi de gelir inşallah.

BTÇ küründe yumurtlama belirtileri değişiyor.Ağrı fazla da olabiliyor,akıntı olmayabiliyor.Testin sonucunu dikkate al sen.Belirtilere bakma.Tam koyuluğu gördükten sonraki silikleşmelerde de 1 hafta ilişki olsun.Çatlama ne zaman olur bilemiyoruz çünkü.İnşallah gelir bebeğin

inşallah valla agzından bal damlıyor nasıl mutlu oldum anlatamam ben hep belirtilere takılıp duruyorum acaba kistmi yaptı beynim çatlıyor günlerdir btç tarifin yanında günde 3 4 tane incirde yemiştim geçen ayda yemiştim ama belirtileri çok güzel hissettim bu ay hiç bir belirti hisetmeyince ana ne oluyo yediklerim nereye gitti sanki hep bosa gitti gibi geliyordu bana

inşallah valla agzından bal damlıyor nasıl mutlu oldum anlatamam ben hep belirtilere takılıp duruyorum acaba kistmi yaptı beynim çatlıyor günlerdir btç tarifin yanında günde 3 4 tane incirde yemiştim geçen ayda yemiştim ama belirtileri çok güzel hissettim bu ay hiç bir belirti hisetmeyince ana ne oluyo yediklerim nereye gitti sanki hep bosa gitti gibi geliyordu bana

Bende incirle destekledim.Hatta keçiboynuzu da yedik eşimle.Pekmez-bal hepsini yedim her gün.Belirtilere hiç takılma.Hepsi yanıltıyor insanı.Psikolojik oluyor bi çoğu..

malesef bunları çok duyuyoruz ama işte milletin ağzı torba değilki büzesin
Rabbim bizi bırakmasın milletin ne söylediğini de takmayalım
inşallah bunlarıda atlatırız bunaltmalarına izin verme
ne söylerlerse söylesinler umursamamayı öğrenmemiz lazım canım

tamam inşallah bende yapayım ben 41 yasin okuyacam demedimde
500 yasin okutucam ben ne kadarını okurum bilmiyorum
adak da bebeğimiz olduktan sonra inşallah
canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sana nasip eder

kızlar sadakada duaların kabulüne vasledir bol bol sadaka verin durumunuz yoksa 1 ekmek verin oda yoksa kocanıza pişirdiğiniz yemeği sadaka niyetiile yapın...
Peygamberimiz s.a.v zor zamanlarınızda duanız için sadaka verin diyor :KK16:
hatta bizim olursa inşaaallah kurban keseceğiz :KK16:
dua edelim inşaallah Rabbim çok bekletmez...
duanın çabuk kabulü içinde günde en az 1 tesbih estağfirullah çekmek gerekiyormuş birde bol bol salavat...
:KK16:

Kul sıkıştığı anda ellerini açtığında Rabbim onu geri çevirmiyor değil mi?Allahım dayanamayacağımız acılar vermesin bizlere...

Hiç takma kafana.Hiç bir şey yokmuş gibi davran.Hep olurdu bu da de stres yapma.O zaman olur bak.Kafanı dağıtmaya çalış.2 günde yaptığım işi bi günde bitirdiğimi biliyorum düşünmemek için :KK70: Hem o kadar bol vaktin oluyorki başka şeyler için :)

Vala bende deniyorum ama iste neblm cok tuhaf bi duygu karnm tokken ble ac hssedyorm kendmi belkde folik asti br aydr ictgm icn o sebep oluyodr

Benim oturduğum yer büyük bir aile apartmanı.Her katta 4 daire var. Amcalar, evlenmiş çocuklar bir sürü hane var. O kadar insan içinde çoğu zaman kendimi bir o kadar yalnız hissettiğim zamanlar o kadar çok olmuştur ki. İyiler, hoşlar ama sahte sevgiler yalandan gülüşler de var haliyle. Memleketimden uzak bir yere evlendim. Bu koca binada herkes birbirinin kanını taşırken ben öylece kendimdim.
Bir gün oturdum ağladım Allahım dedim bana bir can ver, ki o beni sahte olmayan gerçek bir sevgiyle sevsin. benim kanımı taşısın. beni bu kocaman kalabalıktaki yalnızlıktan çekip çıkarsın, bana umut olsun. bir annecim dediği zaman dünyalar benim olsun.
ve ben bu duamdan 3 hafta sonra bir can taşıdığımı öğrendim. şu an bile yazarken ağlıyorum. hamilelik duygusallığı da eklenince tabi. Allahım öyle büyük ki..

canımmm Allahım kabul etmiş duanı ne güzel, senin bu yazını okurkrn ben yazıyo gibi oldum sanki bende ailemden uzak bi yere gelin geldim ve aile apartmanında oturuyoruz ve ben ailemle aylardır görüşmüyorum burada kv.ler çok iyiler ama olmuyo benim kanımdan benim canımdan kimse yok ağlarken bile yalnızken ağlıyorum ve hergün dua ediyorum Allahıma bana benim canımdan bi can versin ona sarılınca tüm yalnızlığımı gidereyim offfffff çok umutsuzum çok mutsuzum :KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:

canımmm Allahım kabul etmiş duanı ne güzel, senin bu yazını okurkrn ben yazıyo gibi oldum sanki bende ailemden uzak bi yere gelin geldim ve aile apartmanında oturuyoruz ve ben ailemle aylardır görüşmüyorum burada kv.ler çok iyiler ama olmuyo benim kanımdan benim canımdan kimse yok ağlarken bile yalnızken ağlıyorum ve hergün dua ediyorum Allahıma bana benim canımdan bi can versin ona sarılınca tüm yalnızlığımı gidereyim offfffff çok umutsuzum çok mutsuzum :KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:

:KK20::KK20::KK20::KK20: Hayır sakın.Umutsuzluk yok.Rabbim en güzelini bilir.Dualarımız hepimiz için.ÜMİTSİZLİK HARAMDIR diyor peygamber efendimiz (sav).Ümitsizliğe düştüğün anda Allah'ın gücünden şüphe etmiş oluyoruz.Haşa O'nun gücünün yetmediği bişey mi var.Çok mu zor bi bebeğe can vermesi.O yüzden ümitsizliğe düştüğünde hemen dua oku.Besmele çek.Şeytanın içine yerleşmesine izin verme canım arkadaşım.Ayetel kürsiyi duyan şeytan cayır cayır yanarmış.Okuyamıyorsan ezan oku sesli bi şekilde.Kulaklarını tıkayıp kaçarmış ezanı duyduğunda.Bizi yeteri kadar esir alıyor nefsimiz.Bir de şeytana kapılmayalım olurmu.:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:21::21::21::21: Ben bu adamı seviyorum yahuuu:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
İşlerini ayarlamış geldi.Beraber gideceğiz doktora.Kesemizi de görelim kızlar dua edinde:KK16::KK16::KK16::KK16:
Bugünleri yaşamanız için dualar ediyorum hepinize:KK16::KK16::KK16::KK16:
Akşam girer anlatırım gelişmeleri.Öpüyorum hepinizi:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

:21::21::21::21: Ben bu adamı seviyorum yahuuu:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
İşlerini ayarlamış geldi.Beraber gideceğiz doktora.Kesemizi de görelim kızlar dua edinde:KK16::KK16::KK16::KK16:
Akşam girer anlatırım gelişmeleri.Öpüyorum hepinizi:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

allahu teala size yardım etsin ne güzel birlikte gitmenize sevindim :KK16:
inşaallah güzel haberlerle gelirsin akşam... :KK16:

bugün adetimin 5.günü ve kasıklarım ağrıyor yumurtlama zamanında olduğu gibi,adet sancısı değil Elhamdülillah .maşallah bu ay rahat geçiyor sancısız :KK16:
bu kasıklardaki batmalar neden acaba?incir havuç yiyorum hergün acaba yumurtalar oluşuyor diyemi batma oluyor?
üşütmedimde çok dikkat ederim Kıymetlime :KK1: :KK16:

kızlar selammmm
biz geldik doktordannn :KK16:
oğluşuma erkek kardeş geliyooooooorrrrrr :emir_bebek:
hamd olsun herşey yolunda.sağlıgı çok iyi.
kıpır kıpır oynuyodu bebişim.
renkli usg de 3 boyutlu da gördük kuzumuzu.
sadece tek olumsuzluk eşimiz öndeymiş.
plasenta previa mıymış neymiş öle bişi dedi dr.
mecburen sez. olucak yine.

bizde haberler böyle. sizde ne var ne yok kızlarr :KK3:

kızlar selammmm

maşallah canım cinsiyeti de görmüşsün .olsun iki erkek kardeş güzel güzel anlaşırlar.:nazar::KK55::KK55:benim de aşğıda plesenta ama 5.aya doğru belki çıkar dedi dr.zaten benim her halikarda sezeryan.
ayşe eşiyle dr a gitti haberlerini bekliyoruz.:KK49:

kızlar ben geldim...
azonce geldi kırmızılar kendilinden gecikmeylede olsa geldiler
hemen şu bal tarcın corekotu yapcm yarın yerım veya birgun de eşime ne otu alcktım bala karıştırmak için bilen varsa paylaşabilirmi???

maşallah canım cinsiyeti de görmüşsün .olsun iki erkek kardeş güzel güzel anlaşırlar.:nazar::KK55::KK55:benim de aşğıda plesenta ama 5.aya doğru belki çıkar dedi dr.zaten benim her halikarda sezeryan.
ayşe eşiyle dr a gitti haberlerini bekliyoruz.:KK49:

evet yaa aslında kız kız diyip duruyordum da okadar sevindimki erkek oldugunu öğrenince :KK16:
oğluma arkadaş olucak inşallah
hele eşim zaten gözleri ışıldadı :KK1: ağzı kulaklarındaydı
şu an halen rehberindekileri sırayla aramakla meşgul :KK53: ikinci oğlum geliyooorr :KK52:

ayyy ayşe dr a gitti haa.. inşallah hayırlı haberlerle gelir.
tugra da dr da bugün.inşallah ikisi de güzel haberlerle gelirler :KK16:

ayyy ne guzel kuzum guzel haberlerle gel bide şu eşine yedidiklerini soylermisin kuzucum elim ayagm dolaştı kırmızılar kendi geldi ayşem o kdr sevindim ki. :KK23:

kızlar ben geldim...
azonce geldi kırmızılar kendilinden gecikmeylede olsa geldiler
hemen şu bal tarcın corekotu yapcm yarın yerım veya birgun de eşime ne otu alcktım bala karıştırmak için bilen varsa paylaşabilirmi???

canın sağolsun arkadaşım bir dahaki ayaolur inşallah.ÇAKŞIR otu demişti Ayşecim yanlış hatırlamıyorsam.

bugün adetimin 5.günü ve kasıklarım ağrıyor yumurtlama zamanında olduğu gibi,adet sancısı değil Elhamdülillah .maşallah bu ay rahat geçiyor sancısız :KK16:
bu kasıklardaki batmalar neden acaba?incir havuç yiyorum hergün acaba yumurtalar oluşuyor diyemi batma oluyor?
üşütmedimde çok dikkat ederim Kıymetlime :KK1: :KK16:

canım incirle havuç yenince yumurtlama mı oluyor kuzucm?

kızlar selammmm

ayy canım ne guzel ogluşun olcak maşallah kuzucum
İki oglunuda alır gezersin inşallah paşalarınla...

X