- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.581
yemek hazırlıkları her gün aynı telaş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek hazırlıkları her gün aynı telaş:)
saol canm
Allah razı olsun
her daim dualarımdasınız
Rabbim isteyen dileyen kimsenin kollarını boş bırakmasın
bikaç gundur giremiyodum merak edener olmuştur belki die
başından anlatıyım dedim
sen nasılsın?
yaa kızma bana dun dua edim merye suresini okudm o elmayı ydık el varis dedim ve ertesi gun adet oldum allahımın bir lutfu bu şukurler olsun doktora ilaça gerek kalmadan adet oldummmm
Elhamdulillah iyiyim adetimin bitmesini bekliyorum. bu ay ov.testi aldım kocişe keçi bk yapıyorum. inşaallah olacak ben bünyemi biliyorum. önceki gebeliklerimdede 4,5. aylarda hamiş kaldım bakalım bu ay nasıl geçecek.
hafta sonu lise sınavı var a.ö. dua et.
yemeğe misafirim var telaşlıyım herşey hazır sayılır. sana dua edecem inşaallah kalp atışınıda duyarsın bizim müjdelerimizle birlikte
kızlarr herkese merhaba
bikaç gundur giremiyodum yazılarnların hepsini de okuyamadım şimdi okumaya başladım
ben pazartesi doktora gitmiştim keseyi görmek için
maalesef doktor keseyi göremedi
cok ufak bişi görüdüğünü ama emin olması gerektiğini dış gebelik olma ihtimalini göz ardı etmemesi gerektiini
ilk önce anne sağlığı na dikkat ettiğini falan filannn söyledi tekrar kan değerim ölçüldü 1781 cıktı
2 gun sonra cağırdı yani bugun gel %90 görücez dedi
tabi ben 2 gunu nasıl nasıl gecirdim anlatamam perişan oldum
Allah ıma şükürler olsun bugun minicik keseyi gördüm
daha okadar ufacıkki doktor muhtemelen gec döllenme dedi
şimdi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem
dilerim herkes bir an önce yawrusuna kavuşur
ve benim gibi strese girmez
canım bugun doktora gidiceksin sanırım 5+4 deymişsin kesem görünürmü demişsin
muhtemelen göreceksiniz ama görünmezse sakın panik yapma
benim pazartesi 5+5 deydi görünmedi
doktor bazen olabiliyo dedi sakın benim gibi sende korkma
5+5 te görünmedi ama 2 gun sonra göründü meleğim
6+0 oluyo dimi bugun benim kafam karman corman yeni kendime geliyorum:26:
bende iyice saldım çayıra mevlam kayıra oldu bu ev işleri
tatlım gittinmi bugun doktora?
saolasın tatlımCanim gecms olsn ve gözün aydn okurken korktm ama cok sükr görmssn keseyi..
bende saldım ama mecbur yapılacakları yapıyorum:)
bugün gitmekten vazgeçtim şimdi daha 6 haftanın içindeyim 7. haftaya girdiğim zaman gideyimki keseyi görebilsin vajinal ultrason yaptırmak istemedim. son hafta hamile olduğumu bilmeden alttan muayene, smear testi vs.. üstüste birşey olur diye endişelendim. kısacası bu haftanın bitmesini bekleyim dedim.
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
Ateşli hatunların adreslericikolta 15 Ocak taana 16 Ocak suri50 18 Ocak serap_serap 19 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak efsun_30 22 Ocak buttercupnr 22 Ocak roter 23 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak taydin 25 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak Evris 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak ozayder 30 Ocak anqelik 1 Şubat Phia 1 Şubat My Ovulation Chart Layle 2 Şubat eglenceli 4 Şubat mavera19 5 Şubat izell 9 Şubat karapisso 9 Şubat sudünyasi 12 Şubat MEVANURRRR 13 Şubat ayberk_ece 14 Şubat tatliebbi 22 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
hamile 02 Nisan 2013 Tokoyay 3 Haziran 2013 1 gvn1907 24 Haziran 2013 ranana 26 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 sunbal 24 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
ay kız ayse myanlıs bat verdım cok oldu ... 9 subat benım bat
kızlaaarr gecmısı okuyamadım ne var ne yok canlarrrrr..bır rapor verın bakam
kızlaaarr gecmısı okuyamadım ne var ne yok canlarrrrr..bır rapor verın bakam
Kızlar bilgisayarımda sorun var.Yazdıklarınızı eksik görüyorum.Yarın detaylı okurum.Haber vereyim diye yazıyorum.Doktorumuz ilgilenmedi bile bizimle.Önce ultrasonla bakalım dedi sonra vazgeçti.Hatta adetten önceki sonuçların bizim için önemli değil gibi saçma bişey söyledi.Bende 22den 98e yükseldi dedim.Ama adetten sonra olmalıydı dedi.Çok kötü gripti kendisi.Ona yordum artık.Sinirlenmemek adına.Bende eski doktorumu aradım.Haftaya cumartesi gel sana iki iki iş olmasın dedi.Yani anlayacağınız telaş yaptım daha kötüsüne çattım.Neyse ama sonra aile hekimim ve ebeyle sohbet ettim 1 saat.Çok güzel şeyler öğrendim.Adet 1 gün geçince gelmeyin dedi.Adetin 11ymiş 6 gün adet oluyorsan 17sinden sonra 3 gün daha beklersin dedi.En sağlıklı sonuç budur dedi.O yüzden drlar adetten önceki sonuçları dikkate almazlar dedi.
Cevoooo seni sordum doktora.Arkadaşımın 20güne yaklaştı geçeli dedim.Kesinlikle kana gidip sonra da muayene olmalı dedi.10günden fazla muayene olmadan beklemek vücudu yorar dedi.Bi sıkıntı olmasa 10 günü geçmez dedi.Sorduğun ot çakşır kökü tozu.Ben 30 gr aldım.Bir ymek kaşığı bala bir yemek kaşığı bal karıştırdım.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin eşin.En az 21 gün yemesi lazım.....
Tuğra sende ne var ne yok?
Ebbim konuşamadık ne zman dır sen nasılsın?
tatlım benimde 9 şubaat inşaaalah olmayızzzzzzzz
cevo adet oldu ayşe doktorda güzel haberlerini bekliyoruz. ben aadetliyim bitsede hazırlıklara başlasak
Sen nasılsın canım
benn baya bi cetrefilli zamalar gecirdim ebbim
pazartesi keseyi göremedi doktorum korku panik ve stresten sonra bugun gördük şükürler olsun