Bol bebiş topiği

saol canm
Allah razı olsun
her daim dualarımdasınız
Rabbim isteyen dileyen kimsenin kollarını boş bırakmasın
bikaç gundur giremiyodum merak edener olmuştur belki die
başından anlatıyım dedim
sen nasılsın?

Elhamdulillah iyiyim adetimin bitmesini bekliyorum. bu ay ov.testi aldım kocişe keçi bk yapıyorum. inşaallah olacak ben bünyemi biliyorum. önceki gebeliklerimdede 4,5. aylarda hamiş kaldım bakalım bu ay nasıl geçecek.
hafta sonu lise sınavı var a.ö. dua et.
yemeğe misafirim var telaşlıyım herşey hazır sayılır. sana dua edecem inşaallah kalp atışınıda duyarsın bizim müjdelerimizle birlikte :KK16:

Elhamdulillah iyiyim adetimin bitmesini bekliyorum. bu ay ov.testi aldım kocişe keçi bk yapıyorum. inşaallah olacak ben bünyemi biliyorum. önceki gebeliklerimdede 4,5. aylarda hamiş kaldım bakalım bu ay nasıl geçecek.
hafta sonu lise sınavı var a.ö. dua et.
yemeğe misafirim var telaşlıyım herşey hazır sayılır. sana dua edecem inşaallah kalp atışınıda duyarsın bizim müjdelerimizle birlikte :KK16:

Allah razı olsun canımsın ne güsel yazmışsın :KK34:
benimde her daim dualarımdasınız dilerim bu beklediğiniz son ay olur
bende 4 ay bekledim 5.ayda geldi meleğim
dilerim senikide gelir hemen bekletmez annesini
sınavlarında sorunsuz geçsin
benim müjdemle sizlerin mufdeleri birbirine karışsın

kızlarr herkese merhaba
bikaç gundur giremiyodum yazılarnların hepsini de okuyamadım şimdi okumaya başladım
ben pazartesi doktora gitmiştim keseyi görmek için
maalesef doktor keseyi göremedi
cok ufak bişi görüdüğünü ama emin olması gerektiğini dış gebelik olma ihtimalini göz ardı etmemesi gerektiini
ilk önce anne sağlığı na dikkat ettiğini falan filannn söyledi tekrar kan değerim ölçüldü 1781 cıktı
2 gun sonra cağırdı yani bugun gel %90 görücez dedi
tabi ben 2 gunu nasıl nasıl gecirdim anlatamam perişan oldum
Allah ıma şükürler olsun bugun minicik keseyi gördüm
daha okadar ufacıkki doktor muhtemelen gec döllenme dedi
şimdi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem
dilerim herkes bir an önce yawrusuna kavuşur
ve benim gibi strese girmez

canım bugun doktora gidiceksin sanırım 5+4 deymişsin kesem görünürmü demişsin
muhtemelen göreceksiniz ama görünmezse sakın panik yapma
benim pazartesi 5+5 deydi görünmedi
doktor bazen olabiliyo dedi sakın benim gibi sende korkma
5+5 te görünmedi ama 2 gun sonra göründü meleğim :KK34:
6+0 oluyo dimi bugun benim kafam karman corman yeni kendime geliyorum:26:

Canim gecms olsn ve gözün aydn okurken korktm ama cok sükr görmssn keseyi..

bende iyice saldım çayıra mevlam kayıra oldu bu ev işleri:KK34:
tatlım gittinmi bugun doktora?

bende saldım ama mecbur yapılacakları yapıyorum:)
bugün gitmekten vazgeçtim şimdi daha 6 haftanın içindeyim 7. haftaya girdiğim zaman gideyimki keseyi görebilsin vajinal ultrason yaptırmak istemedim. son hafta hamile olduğumu bilmeden alttan muayene, smear testi vs.. üstüste birşey olur diye endişelendim. kısacası bu haftanın bitmesini bekleyim dedim.

Canim gecms olsn ve gözün aydn okurken korktm ama cok sükr görmssn keseyi..
saolasın tatlım
ewet cok telaş oldu ama
hepsi gecti çokşükür

bende saldım ama mecbur yapılacakları yapıyorum:)
bugün gitmekten vazgeçtim şimdi daha 6 haftanın içindeyim 7. haftaya girdiğim zaman gideyimki keseyi görebilsin vajinal ultrason yaptırmak istemedim. son hafta hamile olduğumu bilmeden alttan muayene, smear testi vs.. üstüste birşey olur diye endişelendim. kısacası bu haftanın bitmesini bekleyim dedim.

benim muhtemelen gecdöllenme olmasından kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum
maalesef erken gittiğinde alttan muayene yapılıyo istemiyosan beklemek gerekiyo
bende pek istemiyodum ama doktorum cok iyi rahatlatıyo beni ondan korkmadım
dilerim sende bir an önce minik meleğini görürsün canım :KK34:

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
suri5018 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
abraxasguzel20 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
efsun_3022 Ocak:KK16:
buttercupnr22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
Aeroplain25 Ocak:KK16:
Evris25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
seyide_cim27 Ocak:KK16:
bedesten29 Ocak:KK16:
ozayder30 Ocak:KK16:
anqelik1 Şubat:KK16:
Phia1 Şubat:KK16:My Ovulation Chart
Layle2 Şubat:KK16:
eglenceli4 Şubat:KK16:
mavera195 Şubat:KK16:
izell9 Şubat:KK16:
karapisso9 Şubat:KK16:
sudünyasi12 Şubat:KK16:
MEVANURRRR13 Şubat:KK16:
ayberk_ece14 Şubat:KK16:
tatliebbi22 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013:KK55:
Tokoyay3 Haziran 2013:KK55:1
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
ranana26 Haziran 2013:KK8:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
hctp05 Ağustos 2013:KK31:
sunbal24 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:5
perakedisi12 Eylül 2013:KK31:
waves16 Eylül 2013:KK31:7
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....:KK16::KK16::KK16::KK16:

ay kız ayse myanlıs bat verdım cok oldu ... 9 subat benım bat :KK70:

kızlaaarr gecmısı okuyamadım ne var ne yok canlarrrrr..bır rapor verın bakam

tatlım benimde 9 şubaat inşaaalah olmayızzzzzzzz :KK16:
cevo adet oldu ayşe doktorda güzel haberlerini bekliyoruz. ben aadetliyim bitsede hazırlıklara başlasak :KK16: :KK34:
Sen nasılsın canım :KK16:

aysecim bugün cikolta bana özelden yazdı dün adet olmuş. yeni bat yazdırmak istermi bilmiyorum sayfayada birşey yazmamış herhalde.

Kızlar bilgisayarımda sorun var.Yazdıklarınızı eksik görüyorum.Yarın detaylı okurum.Haber vereyim diye yazıyorum.Doktorumuz ilgilenmedi bile bizimle.Önce ultrasonla bakalım dedi sonra vazgeçti.Hatta adetten önceki sonuçların bizim için önemli değil gibi saçma bişey söyledi.Bende 22den 98e yükseldi dedim.Ama adetten sonra olmalıydı dedi.Çok kötü gripti kendisi.Ona yordum artık.Sinirlenmemek adına.Bende eski doktorumu aradım.Haftaya cumartesi gel sana iki iki iş olmasın dedi.Yani anlayacağınız telaş yaptım daha kötüsüne çattım.Neyse ama sonra aile hekimim ve ebeyle sohbet ettim 1 saat.Çok güzel şeyler öğrendim.Adet 1 gün geçince gelmeyin dedi.Adetin 11ymiş 6 gün adet oluyorsan 17sinden sonra 3 gün daha beklersin dedi.En sağlıklı sonuç budur dedi.O yüzden drlar adetten önceki sonuçları dikkate almazlar dedi.
Cevoooo seni sordum doktora.Arkadaşımın 20güne yaklaştı geçeli dedim.Kesinlikle kana gidip sonra da muayene olmalı dedi.10günden fazla muayene olmadan beklemek vücudu yorar dedi.Bi sıkıntı olmasa 10 günü geçmez dedi.Sorduğun ot çakşır kökü tozu.Ben 30 gr aldım.Bir ymek kaşığı bala bir yemek kaşığı bal karıştırdım.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin eşin.En az 21 gün yemesi lazım.....
Tuğra sende ne var ne yok?

Kızlar bilgisayarımda sorun var.Yazdıklarınızı eksik görüyorum.Yarın detaylı okurum.Haber vereyim diye yazıyorum.Doktorumuz ilgilenmedi bile bizimle.Önce ultrasonla bakalım dedi sonra vazgeçti.Hatta adetten önceki sonuçların bizim için önemli değil gibi saçma bişey söyledi.Bende 22den 98e yükseldi dedim.Ama adetten sonra olmalıydı dedi.Çok kötü gripti kendisi.Ona yordum artık.Sinirlenmemek adına.Bende eski doktorumu aradım.Haftaya cumartesi gel sana iki iki iş olmasın dedi.Yani anlayacağınız telaş yaptım daha kötüsüne çattım.Neyse ama sonra aile hekimim ve ebeyle sohbet ettim 1 saat.Çok güzel şeyler öğrendim.Adet 1 gün geçince gelmeyin dedi.Adetin 11ymiş 6 gün adet oluyorsan 17sinden sonra 3 gün daha beklersin dedi.En sağlıklı sonuç budur dedi.O yüzden drlar adetten önceki sonuçları dikkate almazlar dedi.
Cevoooo seni sordum doktora.Arkadaşımın 20güne yaklaştı geçeli dedim.Kesinlikle kana gidip sonra da muayene olmalı dedi.10günden fazla muayene olmadan beklemek vücudu yorar dedi.Bi sıkıntı olmasa 10 günü geçmez dedi.Sorduğun ot çakşır kökü tozu.Ben 30 gr aldım.Bir ymek kaşığı bala bir yemek kaşığı bal karıştırdım.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yesin eşin.En az 21 gün yemesi lazım.....
Tuğra sende ne var ne yok?

sakın doktor yuzunden canını sıkma
bende duurmlar cetrefilliydi şükür gecti
iki sayfa önce uzun uzun yazdım aysem
keseyi pazartesi göremedi doktor cok korktuk
bugun
şükür göründü miniğimiz
2 gundur ruh gibiydimm resmen
sende sıkmacanını göreceksin miniklerini

Ebbim konuşamadık ne zman dır sen nasılsın?

ay canım kendıme anca geldım esımın akrabaları gelen gıden bıtmıyorkı gelemıyorum bu aralar...calısmalara basladım..bu arada yumurtlamada oldugu gıbı su gıbı akıntım oldu acep bu ay sasırdımı benım yumoslarım dıyorum öyle yasayıp gıdıyorum ıste canıkom sen nasılsın canmmm..nasıl gecıyor hamılelıgın

tatlım benimde 9 şubaat inşaaalah olmayızzzzzzzz :KK16:
cevo adet oldu ayşe doktorda güzel haberlerini bekliyoruz. ben aadetliyim bitsede hazırlıklara başlasak :KK16: :KK34:
Sen nasılsın canım :KK16:

ayyy ne güzel kızz eger hamıs kalırsak bebıslerımız aynı burctan olacaktar tutturursak aynı gün dogum yaparızz kııızzz :KK70: :KK70: :KK70: gelmeyesıce kırmızılar ne olcek :KK70: :KK70: :KK70: car cabuk bıte senın kırmızıların ınsallahda calısmalara yogunluk göstersen ...benım kırmızılar bıttı cok heveslıyım bu ay ınsallah tutturuuzz canım ve bu ay son kırmızıları görmüs oluruz uzun bır süre ıcın :KK70: :KK70:

benn baya bi cetrefilli zamalar gecirdim ebbim
pazartesi keseyi göremedi doktorum korku panik ve stresten sonra bugun gördük şükürler olsun

ay canım bebegın olması bı ayrı sıkıntı dogana kadar ayrı bı sıkıntı degılmı...dert etme rabbım saglıklı sekılde dogmasını nasıp edecek sen korku stres yasarsan bebegınde korkar...ınsallah bebegın kucagına gelecek...kız ultrasonları burda gösterıverınde gözümüz gönlümüz acıla :KK70: :KK70: :KK70:

X