taydin çok geçmiş olsun canım. Allahım hayırlısını versin en kisa zamanda.
MEVANURRRR sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu canım.
Günaydın kızlar.
Kosturmacali günler devam ediyor bende.
Gelemedim uzun zamandır. Oglusumu sünnet ettirdik 3 hafta önce. Hem bitikmiş zaten. Gittiğimiz iyi oldu.15 dkda çıktı ameliyathaneden.uyutmadilar.evde 1 saat kadar agladi ilk cisi yaparken.sonrası Çok kolay oldu. 1 hafta cis yaparken az mizildadi ama iyileşti hemen. 3 4 samimi arkadaşla ufak bi kına kutlaması yapalım dedik daha kısmet olmadı. Gripten kurtulamadı evimiz. Oğlum 5.ayını bitirdi bu ayın 23ünde. Az kilo alıyormus o canımı sikiyor sadece.boyu normalden uzun Allahtan.Agucuklar başladı. Bikaç haftaya da döner büyük ihtimal.
Güzel kızımda kıskançlık hat safhada.kreşe başlıyor Allah izin verirse nisan ayında. Bende yarı zamanlı isime dönüyorum.
Ev konusunu açtık sonunda bizde.ufaktan bakinmaya başladık hakkımızda hayırlısı artık.
Ya kızlar ben bu kiloları nasıl vercem
((( aç karnına corekotu yagi iciyordum.safra kesesi ameliyatı olanlar min.2 yıl kullanamazmis bıraktım o yüzden. Spor yapamıyorum düzenli olarak.rejimi hiç yapamıyorum. Dünya börek olsa 1 öğünde yiyeceğim o misal ıstahim
hacamat yaptırayim dedim metobolizmayi hızlandırmak için. Feyza yaptırmış iyi gelmis. Feyza demisken hamileymis :) fmfm dersem hatırlarsınız sanırım :) 3 pasasi vardı 4. Inşallah güzel bi prensestir :)
Bende durumlar böyle.bu arada annem için başladığım 4444 Salavat i tefriciyeyi bitiremedim
yardım etmek isteyen olursa sevinirim
2965 tane kaldı