Bol bebiş topiği

Canımsııın, üzülme diyemem , biliyorum çok zor... sahip olup kaybetmek, sahip olamamaktan da zor... İnşallah kürtaja gerek kalmaz..
Ama artık hamile kalabildiğini biliyorsun. vücut öyle güzel bir dengeye sahip ki, bundan sonra hamile kalman daha da kolaylaşacak.. Kendimden biliyorum..
Bebişini kucağına alacağın gün de gelecek, sakın ümitsizliğe kapılma.. Ne zaman konuşmak istersen burdayım.. Öpüyorum..
Sağol canım, Allah razı olsun. Sukur gayet iyiyim. Nasibi yokmuş bu dünyada, bundan ötesi yok. Şimdi sağlıkla bu durumdan kurtulup, sonrasına bakma zamanı. Allahtan ümit kesilmez. Ne zaman ne şekilde nasip olacağını da bilemeyiz. Dediğin gibi hamile kalmakta ve vücudunun hamileliği devam ettirmekte bir sorunu olmadığını gormus oldum. Sağlıksız gebeliği bile kendi kendine birden atmadı vücut. En kısa zamanda güzel haberlerle gelirim insallah.

Maalesef kızlar.. Haberler kötü. Cumadan bu yana hiç gelişmemiş. Düşük için ilaç verdi dr. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Benim maceram buraya kadarmis. Kısmet değilmiş henüz.
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum..ben de aynı süreci yaşadığım için cevap yazamamıştım :KK43: bende ekimde kürtaj oldum..malsef benim ki kendiliğinden düşmemişti..ama bunun da imtihan olduğunu biliyordum.ne kadar üzgün olsakta kısa süreliğine dahi olsa bu duygunun nasıl birşey olduğunu anlamıştım..iyi olan tarafı şu ki bedenimiz bu durumu öğrenmiş oldu..inşallah sende benim gibi hiç beklemediğin anda tekrar mutlu haberi alırsın..tekrardan çok geçmiş olsun..rabbim sabır versin..

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum..ben de aynı süreci yaşadığım için cevap yazamamıştım :KK43: bende ekimde kürtaj oldum..malsef benim ki kendiliğinden düşmemişti..ama bunun da imtihan olduğunu biliyordum.ne kadar üzgün olsakta kısa süreliğine dahi olsa bu duygunun nasıl birşey olduğunu anlamıştım..iyi olan tarafı şu ki bedenimiz bu durumu öğrenmiş oldu..inşallah sende benim gibi hiç beklemediğin anda tekrar mutlu haberi alırsın..tekrardan çok geçmiş olsun..rabbim sabır versin..
Sağol canım, benim de henüz düşmedi, yarın kontrole gidicem tekrar. Beklemeyle olmuyor zaten, geleceği zaman geliyor. Hayırlısı artık.

Canim ne yaptin, nasilsin?
İyiyim canım. Geçen cuma günü gittim aynı ilaçtan iki tane verdi. Cuma kullandım yine birşey olmadı. Cumartesi akşama doğru başladı kanama. Dün yine kontroldeydim. Sukur temizlenmiş kurtaja gerek kalmadı. Şimdi bu kanama bitecek.bundan sonraki adet geçecek, ikinci adetle birlikte dondurulmuslarin transferi için tedaviye başlayacağız. Mayis- haziran gibi olacak yani. Çok sancı çektim ama operasyonsuz kurtuldum ya. Şimdi normale dönme zamanı. Sonrası da hakkımda hayırlısı..

İyiyim canım. Geçen cuma günü gittim aynı ilaçtan iki tane verdi. Cuma kullandım yine birşey olmadı. Cumartesi akşama doğru başladı kanama. Dün yine kontroldeydim. Sukur temizlenmiş kurtaja gerek kalmadı. Şimdi bu kanama bitecek.bundan sonraki adet geçecek, ikinci adetle birlikte dondurulmuslarin transferi için tedaviye başlayacağız. Mayis- haziran gibi olacak yani. Çok sancı çektim ama operasyonsuz kurtuldum ya. Şimdi normale dönme zamanı. Sonrası da hakkımda hayırlısı..
Hadi gozun aydin, hakikaten kurtaj yipratici bir surec.. Oyy mayista hamile kalirsan, ocak subat gibi gelecek bebis. Ezos da ocak dogumlu.. İyi haberlerini bekliyorum.. :KK66:

taydin taydin çok geçmiş olsun canım. Allahım hayırlısını versin en kisa zamanda.
MEVANURRRR MEVANURRRR sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu canım.
Günaydın kızlar.
Kosturmacali günler devam ediyor bende.
Gelemedim uzun zamandır. Oglusumu sünnet ettirdik 3 hafta önce. Hem bitikmiş zaten. Gittiğimiz iyi oldu.15 dkda çıktı ameliyathaneden.uyutmadilar.evde 1 saat kadar agladi ilk cisi yaparken.sonrası Çok kolay oldu. 1 hafta cis yaparken az mizildadi ama iyileşti hemen. 3 4 samimi arkadaşla ufak bi kına kutlaması yapalım dedik daha kısmet olmadı. Gripten kurtulamadı evimiz. Oğlum 5.ayını bitirdi bu ayın 23ünde. Az kilo alıyormus o canımı sikiyor sadece.boyu normalden uzun Allahtan.Agucuklar başladı. Bikaç haftaya da döner büyük ihtimal.
Güzel kızımda kıskançlık hat safhada.kreşe başlıyor Allah izin verirse nisan ayında. Bende yarı zamanlı isime dönüyorum.
Ev konusunu açtık sonunda bizde.ufaktan bakinmaya başladık hakkımızda hayırlısı artık.
Ya kızlar ben bu kiloları nasıl vercem :KK43:((( aç karnına corekotu yagi iciyordum.safra kesesi ameliyatı olanlar min.2 yıl kullanamazmis bıraktım o yüzden. Spor yapamıyorum düzenli olarak.rejimi hiç yapamıyorum. Dünya börek olsa 1 öğünde yiyeceğim o misal ıstahim :KK43: hacamat yaptırayim dedim metobolizmayi hızlandırmak için. Feyza yaptırmış iyi gelmis. Feyza demisken hamileymis :) fmfm dersem hatırlarsınız sanırım :) 3 pasasi vardı 4. Inşallah güzel bi prensestir :)
Bende durumlar böyle.bu arada annem için başladığım 4444 Salavat i tefriciyeyi bitiremedim :KK43: yardım etmek isteyen olursa sevinirim :KK43: 2965 tane kaldı :KK43:

taydin taydin çok geçmiş olsun canım. Allahım hayırlısını versin en kisa zamanda.
MEVANURRRR MEVANURRRR sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu canım.
Günaydın kızlar.
Kosturmacali günler devam ediyor bende.
Gelemedim uzun zamandır. Oglusumu sünnet ettirdik 3 hafta önce. Hem bitikmiş zaten. Gittiğimiz iyi oldu.15 dkda çıktı ameliyathaneden.uyutmadilar.evde 1 saat kadar agladi ilk cisi yaparken.sonrası Çok kolay oldu. 1 hafta cis yaparken az mizildadi ama iyileşti hemen. 3 4 samimi arkadaşla ufak bi kına kutlaması yapalım dedik daha kısmet olmadı. Gripten kurtulamadı evimiz. Oğlum 5.ayını bitirdi bu ayın 23ünde. Az kilo alıyormus o canımı sikiyor sadece.boyu normalden uzun Allahtan.Agucuklar başladı. Bikaç haftaya da döner büyük ihtimal.
Güzel kızımda kıskançlık hat safhada.kreşe başlıyor Allah izin verirse nisan ayında. Bende yarı zamanlı isime dönüyorum.
Ev konusunu açtık sonunda bizde.ufaktan bakinmaya başladık hakkımızda hayırlısı artık.
Ya kızlar ben bu kiloları nasıl vercem :KK43:((( aç karnına corekotu yagi iciyordum.safra kesesi ameliyatı olanlar min.2 yıl kullanamazmis bıraktım o yüzden. Spor yapamıyorum düzenli olarak.rejimi hiç yapamıyorum. Dünya börek olsa 1 öğünde yiyeceğim o misal ıstahim :KK43: hacamat yaptırayim dedim metobolizmayi hızlandırmak için. Feyza yaptırmış iyi gelmis. Feyza demisken hamileymis :) fmfm dersem hatırlarsınız sanırım :) 3 pasasi vardı 4. Inşallah güzel bi prensestir :)
Bende durumlar böyle.bu arada annem için başladığım 4444 Salavat i tefriciyeyi bitiremedim :KK43: yardım etmek isteyen olursa sevinirim :KK43: 2965 tane kaldı :KK43:

Canim bu kilolardan kurtulmanin bir formulunu bulursan, bana da haber ver :oops::p:KK70::KK70:

canlarımmmm ayşem taydinim sosyoloji mevanur sizleri gördüğüme nasıl sevindim anlatamam.ayyy çok duygulandım o günlere gittim geldim ağlamamak için zor tutuyorum.
nasılsınız şimdi müsait olmadığım için geçmişi okuyamıyorum.öpüyorum hepinizi

canlarımmmm ayşem taydinim sosyoloji mevanur sizleri gördüğüme nasıl sevindim anlatamam.ayyy çok duygulandım o günlere gittim geldim ağlamamak için zor tutuyorum.
nasılsınız şimdi müsait olmadığım için geçmişi okuyamıyorum.öpüyorum hepinizi
Bende seni gördüğüme çok sevindim canım nasılsın neler yapıyorsun arada uğra bilgi ver :) ben hâlâ bebis yapamadım.. keseyi gördük ama kalp atisini bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. .Çarşamba günü Dr a gittik kalp atışını duymak içi ama Dr karindan bebeği göremedi vajinal baktı gördük hemen daha çok küçük dedi kalp atışı duyamayiz. .gelişimi Sata göre 1 hafta geride..1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. .ilk düşügümü bildiği için onu aklından çıkartmalisin dedi bu dahil olacak diye birşey yok diyor yoksa psikiyatrist e gitmen lazım diyor. .ama ister istemez kıyas oluyor..Çünkü ben onun travması ni atlatamamisken Rabbim yüzümü güldürdü. .geç döllenme olabilir dedi..

Bu konuda fikriniz ihtiyacım var. Ekimde kürtaj oldum 28 Kasım 1 ocak ve 10 Şubat son adet tarihlerim. .Şubat 25 yada 26 da ovulasyonda koyu çizgiyi gördüm bu durumda bebeğin gelişiminin 1 hafta geride olması normal midir. .geç döllenme olmuş olabilir mi? Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. .ama hamilelik belirtileri devam ediyor aniden açlık krizi halsizlik yüzüm kireç gibi ve tansiyonum düşmüş gibi elim kolum bosaliyor gibi

MEVANUR canım vardır bundandada bir hayır,rabbim sınavını başarıyla geçen kullarından eylesin.inşallah kalp atışarınıda duyarsın.kendiliğinden mi oldu herhangi bi tedavisi sonucumu oldu?aman olmuş ya sen sonuca bak.hafta içinde duyarsın kalp atışlarını inşallah.sabahları genelde şantiyede oluyorum canım bu saatlerde biraz müsait oluyorum artık fırsat buldukça gelirim.tekrar tekrar tebrik ederim ederim canım bebişini.ne hikmetse kız hissettim bi anda.saglıklı sıhhatli kucağına alda kız da evlat erkekte

benim fikrim geç döllenme değil canım.normal hamileliklerde gelişimin bir haftadan gelmesi anormal bi durum değil o yüzden aklına olumsuz şeyler getirme.haftaiçi duyucaksın kalp atışlarını bana güven hislerimde yanılmam ve cinsiyetide kız olucak:))) işin psikolojik kısmına gelince psikytriye gitmeni tavsiye ederim bende gitmiştim biraz faydasını gördüm bana bi şurup verdi ama kullanmamıştım prozactı galiba hatırladığım.psikiytri değilde psikoloğa git derim.

benim fikrim geç döllenme değil canım.normal hamileliklerde gelişimin bir haftadan gelmesi anormal bi durum değil o yüzden aklına olumsuz şeyler getirme.haftaiçi duyucaksın kalp atışlarını bana güven hislerimde yanılmam ve cinsiyetide kız olucak:))) işin psikolojik kısmına gelince psikytriye gitmeni tavsiye ederim bende gitmiştim biraz faydasını gördüm bana bi şurup verdi ama kullanmamıştım prozactı galiba hatırladığım.psikiytri değilde psikoloğa git derim.
Ayy canım sağlıklı ilerlesinde geç döllenme erken döllenme hiç farketmez :KK70: ağustosta tüp yapmıştık ama kürtaj olmam gerekti. .Bu tedavisiz oldu çok şükür. .cinsiyete gelince benim için hiiic farketmez ama bende erkek hissediyorum bu kez :) 2 hafta sonra sinavlarim var dayanabilirsem sınavdan sonra kalp atısına giderim hem biraz büyümüş olur. .

evvet işte bu kadar canım.kendini sınava motive et bebiş ilerde ne kadar başarılı bi annem varmış dicekk inşallahhhhhhhh.bu arada ne sınavı canım kpss mi?o bela bende de var mayısın 22 galiba ama öylesine giricem.çalışmadım.
kafanı başka şeylerle yoğunlaştır

evvet işte bu kadar canım.kendini sınava motive et bebiş ilerde ne kadar başarılı bi annem varmış dicekk inşallahhhhhhhh.bu arada ne sınavı canım kpss mi?o bela bende de var mayısın 22 galiba ama öylesine giricem.çalışmadım.
kafanı başka şeylerle yoğunlaştır
Yok canım benim açıkogretimden ilahiyat okuyorum ilk dönemi Başarı belgesiyle bitirdim ama bu dönem hepsinden kalcam gibi :) 2 gündür de mi de bulantim var bu da iyiye işarettir umarım. .inşallah senin sınavda iyi geçer canım hakkında hayırlısı inşallah :)

X